امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ته چین مرغ و بادمجون به شکل قالبی و دورنگ

#1
ته چین مرغ و بادمجون به شکل قالبی و دورنگ 1

مواد لازم :
برنج 300 گرم
سینه مرغ یک عدد ( می تونید از سه عدد ران مرغ هم استفاده نمایید)
بادمجان 2 عدد
ماست یک پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
روغن مایع یک چهارم پیمانه
زرشک نصف پیمانه
خلال پسته و بادام یک سوم پیمانه
کره 50 گرم
پیاز سرخ شده 2 ق س
زعفران آبکرده به میزان لازم
آب آلبالو یا آب لبو یا رنگ مجاز خوراکی به میزان لازم
نمک به میزان لازم
طرز تهیه :
* ابتدا بادمجان را پوست گرفته و حلقه ای کنید.
ته چین مرغ و بادمجون به شکل قالبی و دورنگ 1
* سپس با مقدار کمی روغن سرخ کنید.
* نکته : برای خوش رنگ شدن بادمجونا کمی هم زردچوبه اضافه کنید.
ته چین مرغ و بادمجون به شکل قالبی و دورنگ 1
ته چین مرغ و بادمجون به شکل قالبی و دورنگ 1
* مرغ رو به تکه های کوچک برش داده و با کمی پیاز سرخ شده تفت بدین تا مغز تکه های مرغ هم تغییر رنگ داده و مرغ بپزد.
ته چین مرغ و بادمجون به شکل قالبی و دورنگ 1
ته چین مرغ و بادمجون به شکل قالبی و دورنگ 1
* برنج رو از قبل با کمی نمک خیس کرده و آبکش نمایید .
* نکته : برنج رو کمی زنده تر از حالت معمول بردارید.
ته چین مرغ و بادمجون به شکل قالبی و دورنگ 1
* خلال بادام و پسته رو با یک قاشق سوپخوری روغن تفت بدین.
ته چین مرغ و بادمجون به شکل قالبی و دورنگ 1
* زرشک رو هم با مقدار خیلی کمی روغن تفت بدین تا زرشک ها خوشرنگ تر و در عین حال پفکی تر شوند.
ته چین مرغ و بادمجون به شکل قالبی و دورنگ 1
* ماست ، روغن و تخم مرغ رو مخلوط کنید .
ته چین مرغ و بادمجون به شکل قالبی و دورنگ 1
* سپس با ویسک کاملا مخلوط کنید تا یکدست بشه.
ته چین مرغ و بادمجون به شکل قالبی و دورنگ 1
* بسته به قالبی که استفاده می کنید مواد رو قسمت کنید .
مثلا اگه از این دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
قالب ته چین مرغ و بادمجون به شکل قالبی و دورنگ 1 استفاده می کنید . مواد رو به سه قسمت تقسیم کنید و یک قسمت رو قرمز کنید و دو قسمت دیگه رو زرد کنید.
و اگه بطور مثال از ایندیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
قالب ته چین مرغ و بادمجون به شکل قالبی و دورنگ 1 استفاده می کنید مواد رو نصف کرده و نصفش رو زعفرانی کرده و نصف دیگه رو قرمز کنید.
ته چین مرغ و بادمجون به شکل قالبی و دورنگ 1
* قبلا در این لینک توضیح دادم که دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چه جوری می تونید رنگ قرمز طبیعی درست کنید .ته چین مرغ و بادمجون به شکل قالبی و دورنگ 1
* در فصل تابستون هم براحتی از آب آلبالو استفاده کنید .
ته چین مرغ و بادمجون به شکل قالبی و دورنگ 1
* خوب با توجه به تقسیم بندی موادتون، برنج رو هم قسمت کرده و بهشون اضافه کنید .
ته چین مرغ و بادمجون به شکل قالبی و دورنگ 1
ته چین مرغ و بادمجون به شکل قالبی و دورنگ 1
ته چین مرغ و بادمجون به شکل قالبی و دورنگ 1
* قالب رو چرب می کنیم .
* بعد در این قالب قسمت پاپیون رو با رنگ قرمز کاملا و بدقت می پوشونیم .
ته چین مرغ و بادمجون به شکل قالبی و دورنگ 1
* بعد روش مواد ته چین زعفرونی رو می ریزیم.
ته چین مرغ و بادمجون به شکل قالبی و دورنگ 1
* بعد مرغ ...
ته چین مرغ و بادمجون به شکل قالبی و دورنگ 1
* بعد بادمجون ...
ته چین مرغ و بادمجون به شکل قالبی و دورنگ 1
* و بعد زرشک رو می ریزیم .
* نکته : بسته به ذائقه تون از زرشک استفاده کنید . زرشک طعم خوبی به ته چین میده ولی ممکنه بعضی ها دوست نداشته باشند.
ته چین مرغ و بادمجون به شکل قالبی و دورنگ 1
* بعد خلال بادام و پسته ...
ته چین مرغ و بادمجون به شکل قالبی و دورنگ 1
* بعد بقیه مواد زعفرونی ...
* بعد از این مرحله با پشت قاشق مواد رو خوب فشار داده و روش کره قرار داده و فویل می کشیم .
ته چین مرغ و بادمجون به شکل قالبی و دورنگ 1
* روی فویل رو با چاقو سوراخ کرده و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بمدت تقریبی یک ساعت قرار می دیم .
ته چین مرغ و بادمجون به شکل قالبی و دورنگ 1
* به این ترتیب ته چین خیلی خیلی راحت برمی گرده .
ته چین مرغ و بادمجون به شکل قالبی و دورنگ 1
* ته چین مرغ و قارچ فوق العاده زیبا و خوشگل سر میز آماده ست . نوش جان
ته چین مرغ و بادمجون به شکل قالبی و دورنگ 1
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان