23-08-2014، 9:47
مواد لازم خمیر تارت :
- آرد 2 پیمانه
- کره سرد 150 گرم
- زرده تخم مرغ 1 عدد
- پودر قند 2 ق س
- نمک یک پنس
- آب سرد در صورت نیاز
مواد لازم فیلینگ :
- پنیر خامه ای 200 گرم (من از پنیر لبنه کاله استفاده کردم )
- خامه صبحانه 200 گرم(من از کاله استفاده کردم)
- شکلات تخته ای سفید 100 گرم
*با این مقدار 36 عدد تارت در سایز مینی دارید.
طرز تهیه:
*آرد رو الک کنید و برشهای سرد کره رو بهش اضافه کنید.با نوک انگشتتون این دو رو با هم مخلوط کنید تا شبیه خرده نان بشه.
*من از غذاساز برای اینکار استفاده کردم . کار خیلی سریع و راحت و عالی پیش میره بدون اینکه حرارت دست شما به کره منتقل بشه .
*نکته: اگه از غذاساز استفاده میکنید تو ترکیب کردن زیاده روی نکنید همین که شبیه خرده نان بشه کافیه.
*نمک , زرده تخم مرغ و پودر قند رو اضافه کنید و باز هم با نوک انگشتان اونها رو به خورد خمیر بدین . ورز دادن هم ممنوع سعی کنید خمیر رو جمع کنید همین !!!
*در صورتی که خمیرتون خیلی خشک بود از مقدار کم شروع کنید به اضافه کردن آب سرد یخچال . خمیر من به نصف قاشق سوپخوری آب احتیاج داشت .
*خمیر رو داخل کیسه فریزر بذارین و با دست یه کم پهنش کنید و به مدت نیم ساعت داخل یخچال بهش استراحت بدین.
*بعد از نیم ساعت استراحت فر رو بادمای 180 درجه روشن کنید.
*خمیر رو بین دو تا کاغذ روغنی پهن کنید .
*سعی کنید ضخامت خمیرتون کم باشه . در این صورت تارت خوبی به دست میارید.
*با قالب گل خمیر رو قالب بزنید.
*گلها رو داخل قالب مینی مافین مطابق تصویر قرار بدین.
*با چنگال سوراخشون کنید تا داخل فر پهن نشن . حتی روی گلبرگها رو هم سوراخ کنید.
*گلها رو میتونید داخل قالب تارت کوچک هم قرار بدین.
*داخل فر 180 درجه به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار بدین.
*شکلات سفید رو ذوب کنید .
نکته : از شکلاتی استفاده کنید که در دمای محیط نرم و قابل انعطاف باشه این خیلی مهمه وگرنه به مشکل برمیخورید .
*پنیر خامه ای و خامه رو با همزن هم بزنید تا یکدست یشن.
*شکلات رو که حرارتش رو از دست داده ولی روان هست رو به مایه پنیری اضافه کنید و با همزن خوب بزنید تا کاملا یکدست بشه.
*قیف و ماسورتون رو آماده کنید و کرم پنیری رو داخل قیف بریزید و تارتها رو شکوفه بزنید.
*روی تارتها رو با انار و در صورت تمایل خلال پسته تزئین کنید.
*این هم یه نوع دیگه که با پودینگ پر شده و با دونه های انار تزئین شده.