امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مسقطی لیمو وگلاب

#1
آشنایی با روش تهیه‌ی مسقطی لیمو و گلاب

این هم یک دسر خوش‌مزه برای سفره‌های افطار شما...


مواد اولیه:

نشاسته گل 200 گرم

خلال بادام و پسته 100 گرم

شکر 400 گرم

آب شش تا هفت پیمانه یا یک و نیم لیتر

گلاب نصف پیمانه

کره 150 گرم

آب‌لیمو دو قاشق سوپ‌خوری

رنگ خوراکی قرمز به میزان لازم


طرز تهیه:

* نشاسته را در شش تا هفت پیمانه آب سرد حل و از صافی رد می‌کنیم.

* سپس در ظرف لعابی تمیزی ریخته و ظرف را روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم می‌زنیم تا مایه جوش آمده و کمی غلیظ شود.

* شکر، گلاب، خلال بادام و پسته را اضافه و مخلوط می‌کنیم.

* کره را به مایه اضافه و هم زده تا غلیظ و شفاف شود.

* مسقطی را به دو قسمت تقسیم کرده، به نیمی از آن آب‌لیمو و به نیمی دیگر کمی رنگ اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم.

* مسقطی لیمو را در ظرفی که کف و دیواره آن را چرب کرده‌ایم، ریخته (می‌توانید از قالب سیلیکون استفاده کنید) و روی آن مسقطی گلاب را می‌ریزیم و سطح روی آن را صاف می‌کنیم و پس از خنک شدن برش می‌زنیم.
پاسخ
 سپاس شده توسط الي2 ، موناجون خوشگل
آگهی
#2
ممنون
در انتظار توBig GrinHeart
پاسخ


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  طرز تهیه مسقطی لاری
Heart آشنایی با روش تهیه مسقطی لقمه ای
  مسقطی هندوانه برای شب یلدا
  کاپ کاستارد لیمو و توت فرنگی
  طرز تهیه مسقطی
  كاپ‌ كیك به لیمو
  طرز تهیه پنکیک لیمو و پنیر خامه ای
  دَستور پُخت ماهی تیلاپیا با سیر و لیمو(:
  دمنوش پونه و لیمو با تزیین فوق العاده
  طرز تهیه ترشی پوست لیمو ترش

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان