امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چگونه سرکه را طعم دار کنیم

#1
Heart 
ممکن است شما هم از جمله افرادی باشید که از طعم سرکه لذت می برید.اما بهتر است سرکه های طعم دار را نیز امتحان کنید ما روش طعم دار کردن سرکه را به شما یاد می دهیم.

چگونه سرکه را طعم دار کنیم 1

شاید برایتان پیش آمده باشد درحالی‌که در کنار قفسه‌های مواد غذایی قدم می‌زنید، چشمتان به بطری سرکه پر شده با سبزیجات می‌افتد و دلتان می‌خواهد آن را بخرید اما هزینه آن برایتان زیاد است. ما در اینجا شما را با روش‌هایی برای طعم دار کردن سرکه با روش‌های بسیار ارزان‌تر آشنا می‌کنیم:

چگونه سرکه را طعم دار کنیم 1

مراحل
غذا ساز خود را آماده کنید و سه چهارم فنجان از سبزیجات مورد علاقه خود را در آن بریزید.


چگونه سرکه را طعم دار کنیم 1

حدود یک فنجان سرکه به آن اضافه کنید.

چگونه سرکه را طعم دار کنیم 1

درِ غذا ساز را بگذارید و آن را به مدت سی ثانیه با درجه زیاد روشن کنید. سپس سبزیجات بیشتری اضافه کنید و دو فنجان سرکه دیگر بریزید. یک تا دو دقیقه دیگر غذا ساز روشن بماند.


چگونه سرکه را طعم دار کنیم 1



داخل چای‌صاف‌کن یا الک را با فیلتر قهوه بپوشانید و به آرامی مخلوط سرکه و سبزیجات را در آن بریزید تا سرکه از فیلتر عبور کرده و داخل کاسه بریزد. به دقت سبزیجات را به فیلتر فشار دهید تا همه سرکه از آن خارج‌شده و وارد کاسه شود.


چگونه سرکه را طعم دار کنیم 1


دوباره الک را با فیلتر قهوه دیگری بپوشانید و زیر آن کاسه قرار داده و سرکه را در الک بریزید تا از صافی عبور کند و وارد کاسه شود تا سبزیجاتی که ممکن است در مرحله قبل وارد آن شده باشند، گرفته شوند.

چگونه سرکه را طعم دار کنیم 1



سرکه به دست آمده را در یک شیشه تمیز با درپوش محکم، نگهداری کنید.


چگونه سرکه را طعم دار کنیم 1


می‌توانید تمام سبزیجات و ادویه‌تان را اضافه کنید. هر قدر سرکه بیشتر بماند طعم آن قویی‌تر می‌شود.

توصیه‌ها
برخی ترکیبات گیاهی که خوش‌طعم می‌شود:

پیاز، سیر، ارگانو، ریحان
پوست لیمو، شوید، رازیانه
گوجه‌فرنگی خشک‌شده ( ترجیحاً خشک‌شده در آفتاب)، ریحان، سیر، پیاز
فلفل تند، پیاز، سیر
رزماری، آویشن، سیر
مریم گلی، شوید، گشنیز
سیر، پیاز، ریحان، هسته کاج

هشدار
در صورت امکان از سبزیجات تازه استفاده کنید چون طعم بیشتری به سرکه می‌دهند. از سرکه خوب استفاده کنید تا نتیجه بهتری بگیرید. اگر پیش از این از گیاهی استفاده نکرده‌اید و آلرژی دارید با پزشک خود ابتدا مشورت کنید تا مطمئن شوید به آن حساسیت نخواهید داشت.

آزمایش – سرکه‌ها انواع مختلف دارند، از جمله سرکه سفید، سرکه قرمز، سرکه سیب، سرکه برنج و سرکه انگور.
چگونه سرکه را طعم دار کنیم 1
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان