امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

واقعا خدا عادل است (داستان زیبا)

#1
زنى به حضور حضرت داوود (علیه السلام ) آمد و گفت : اى پیامبر خدا پروردگار تو ظالم است یا عادل؟ داوود (علیه السلام ) فرمود: خداوند عادلى است که هرگز ظلم نمى کند. سپس فرمود: مگر چه حادثه اى براى تو رخ داده است که این سؤال را مى کنى؟ زن گفت : من بیوه زن هستم و سه دختر دارم ، با دستم، ریسندگى مى کنم ، دیروزشال بافته خود را در میان پارچه اى گذاشته بودم و به طرف بازار مى بردم، تا بفروشم، و با پول آن غذاى کودکانم را تهیه سازم، ناگهان پرنده اى آمد و آن پارچه را از دستم ربود و برد، و تهیدست و محزون ماندم و چیزى ندارم که معاش کودکانم را تامین نمایم .
هنوز سخن زن تمام نشده بود، در خانه داوود را زدند، حضرت اجازه وارد شدن به خانه را داد، ناگهان ده نفر تاجر به حضور داوود (علیه السلام ) آمدند، و هر کدام صد دینار (جمعا هزار دینار) نزد آن حضرت گذاردند و عرض کردند: این پولها را به مستحقش بدهید. حضرت داوود (علیه السلام ) از آن ها پرسید: علت این که شما دست جمعى این مبلغ را به اینجا آورده اید چیست ؟
عرض کردند : ما سوار کشتى بودیم ، طوفانى برخاست ، کشتى آسیب دید، و نزدیک بود غرق گردد و همه ما به هلاکت برسیم ، ناگهان پرنده اى دیدیم ، پارچه سرخ بسته ای سوى ما انداخت ، آن را گشودیم ، در آن شال بافته دیدیم ، به وسیله آن ، موردآسیب دیده کشتى را محکم بستیم و کشتى بى خطر گردید و سپس طوفان آرام شد و به ساحل رسیدیم ، و ما هنگام خطر نذر کردیم که اگر نجات یابیم هر کدام صد دینار، بپردازیم ، و اکنون این مبلغ را که هزار دینار از ده نفر ما است به حضورت آورده ایم ، تا هر که را بخواهى، به او صدقه بدهى.
حضرت داوود (علیه السلام ) به زن متوجه شد و به او فرمود: پروردگار تو در دریا براى تو هدیه مى فرستد، ولى تو او را ظالم مى خوانى؟ سپس ‍ هزار دینار را به آن زن داد، و فرمود: این پول را در تامین معاش کودکانت مصرف کن، خداوند به حال و روزگار تو، آگاهتر از دیگران است.

و اوست آن كس كه براى شما گوش و چشم و دل پديد آورد. چه اندك سپاسگزاريد.
سوره مؤمنون - آیه 78
Khaste shodam az adamaye roye zamin Confused
پاسخ
 سپاس شده توسط ezioo7 ، hani eh ، The Ginkel ، sedaye pa ، ^ali^ ، ناروین ، Magical Girl ، علی جوکر1 ، سایه2 ، xcvbnm
آگهی
#2
داستان خوبی بود ممنونSmile
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
واقعا خدا عادل است (داستان زیبا) 1
پاسخ
 سپاس شده توسط яê¥нαñê ، ناروین
#3
خوب بود
مر50
واقعا خدا عادل است (داستان زیبا) 1
پاسخ
 سپاس شده توسط ناروین
#4
بسیار زیبا و پر مغز بود این داستان که من اونو خوندم و لذت شدم .خیلی حال بردم بعد خوندنش واقعا خداوند میداند که چطور طوفان را رام کند.اون مغزی که گفتم همین طوفان بود
پاسخ
 سپاس شده توسط ناروین
#5
خوب و عالی نیازی هم به تغییر نداره Big GrinBig GrinBig Grin
پاسخ
 سپاس شده توسط ناروین
#6
من که فکر نمی کنم داستان بود اقایerisSleepySleepySleepy بلکه در زمان خودش واقعیت دااااااشتهBlushBlushBlush از خودمان که داستا ن در نیوردیمUndecidedUndecided ممنونم خیلی موضوع خوبی بود:SmileSmileSmile



من سپاس می دم تو هم سپاس بده باشه:WinkWink
روزی که تورفتی ازپیشم احساس کردم مرده ام از ان موقع تا حالا نیمدی پیشم روز دعوایمان یادم امد یادت هست که3ztz نامه ام تمام شد خداحافظudo
پاسخ
 سپاس شده توسط яê¥нαñê


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان