امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

این جمله ها را هرگز به فرزندتان نگویید!

#1
بعضی از جمله هایی که در مواجهه با کودکان از آنها استفاده می کنید، همان هایی هستند که خودتان هم در کودکی آنها را بارها شنیده اید و اتفاقا همیشه هم ناراحت و آزرده شده اید. گاهی وقت ها رفتار فرزندتان را مورد انتقاد قرار می دهید در حالی که او مطابق سنش رفتار می کند و احساساتش را بروز می دهد، پس بهتر است از احساسات کودک تان بیشتر بدانید و بعضی چیزها را هیچ وقت به فرزند دلبند تان نگویید.

«می ذارمت و می رم!»

گفتن این جمله بعد از یک روز سخت و خسته کننده که فرزندتان مدام جلوی این مغازه و آن اسباب بازی فروشی می ایستد و بهانه خرید می گیرد قابل درک است، چون کودک شما در شرایط مناسبی قرار ندارد در این مواقع به دليل رفتاری که بروز داده تنها احساس ناامنی و طردشدگی می کند. با به وجود آمدن احساس ناامنی بعد از آن ترس هم ممکن است سراغش بیاید، بنابراین هیچ وقت بچه را از رها کردنش نترسانید. وقتی کنار خیابان شما را معطل می کند، بگویید «یا با من بیا یا دستت رو می گیرم و با خودم می برم.»

«چرا نمی تونی شبیه... باشی؟!»

این کاملا واضح است که کوچولوی شما نمی تواند شبیه هیچ کس دیگری باشد. هیچ کدام از ما نمی توانیم. می توانیم؟! کم ارزش کردن فرزندتان به او کمک نمی کند تا احساس بهتری داشته باشد. با مقایسه کردن کوچولوی تان با یک کودک دیگر او احساس می کند در مرتبه پایین تری قرار گرفته و این راه مناسبی برای مجبور کردن او به انجام فعالیتی خاص نیست. وقتی کودک خودش را پایین تر از دیگری حس کند روحیه اش را می بازد بنابراین باید نقاط قوت و ضعف کودک تان را بپذیرید.

«تو واسه من مهم نیستی»

شما می دانید معنی این جمله چیست. اتفاقا شما اهمیت می دهید به همین دلیل است که ناراحت هستید. خب، پس چرا این را می گویید و باعث می شوید هر دوی شما احساس ناراحتی کنید؟! این نوع از ابراز بی توجهی می تواند تبدیل به عادت شود. خب، حتما می دانید که مهم ترین الگوی بچه ها پدر و مادر هستند و این رفتارها را الگو برداری می کنند.

«نمی فهمی چی می گم؟»

این واضح است که او نتوانسته منظور شما را درک کند بنابراین چرا باید وانمود کند که می فهمد؟! حتی بارها تکرار این عبارت هم کمکی به فهمیدن او نمی کند و تنها او را تحقیر کرده و شما را بیشتر عصبانی می کند. دوباره شروع کنید و این بار سعی کنید بهتر و ساده تر توضیح دهید.

«بگو ببخشید!»

در این موقع کودک شما نمی فهمد که چرا باید عذرخواهی کند. با این حال ممکن است این کار را بکند. این مهم است که عذرخواهی را به او یاد دهید اما مهم تر از آن این است که او بیاموزد چرا باید عذرخواهی کند. به این ترتیب او هم متوجه کارهای اشتباه خود می شود و هم راه حل جبران آن را می آموزد.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  ۹ عبارتی که افراد باهوش هرگز در مکالمه‌ها به‌کار نمی‌برند
Exclamation مدام به خود نگویید همیشه به درد هیچ کاری نمیخورم!
  جملاتی که هرگز نباید به فرزندتان بگویید
  از جمله عوارض واتس آپ و وایبر
  8 جمله که هرگز نباید به مادر شوهر گفت!!!!!
  جمله هایی که افراد موفق هرگز نمی گویند
  خانم‌ها! لطفا هرگز کم نیاورید
  رازهای خود را به این افراد نگویید
  فرزندتان را این گونه به مدرسه بفرستید
  مقایسه او با دیگران هرگز!

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان