امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آماده کردن ترشی لیته انبه

#1
مواد لازم :
انبه درشت دو عدد
تمر هندی یك بسته
سركه یك پیمانه
فلفل قرمز دارچین یك قاشق چایخوری
سیاه دانه دو قاشق مرباخوری
تخم گشنیز آسیاب شده دو قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم

طرز تهیه :
انبه میوه‌ای است كه بیشتر در مناطق گرمسیری رشد می‌كند طبع این میوه گرم است. ترشی این میوه به دفع سنگ كلیه و مثانه كمك كرده و اشتهاآور است ضمنا این میوه فاقد كلسترول و چربی اشباع شده می‌‌باشد و سدیم كمی دارد. این ترشی با روش‌های زیادی درست می‌شود ولی من نوع لیته آن را از همه بیشتر دوست دارم و تصمیم گرفتم آن نوعی كه خودم می‌پسندم را به شما هم آموزش دهم.

ابتدا انبه‌ها را شسته و هسته آنها را جدا می‌كنیم. تمر هندی را در سركه حل كرده و از صافی رد می‌كنیم سپس انبه و مخلوط سركه و تمرهندی را درون مخلوط‌كن می‌ریزیم. خوب كه مخلوط شد فلفل، نمك، سیاه‌دانه، دارچین و تخم گشنیز را به آن اضافه كرده درون شیشه می‌ریزیم. در شیشه را محكم بسته و درون یخچال می‌گذاریم تا ترشی آماده شود. این ترشی را بلافاصله بعد از درست كردن هم می‌شود استفاده كرد ولی بهتر است تا یك هفته در یخچال بماند و بعد مصرف شود.




پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  اسرار شیرینی پزی,نکاتی در مورد تمپر و آب کردن کردن شکلات
  راز و رمز تهیه خوشمزه ترین ترشی
  ترشی تخم مرغ با رنگی متفاوت
  طرز تهیه ترشی نازخاتون مجلسی و خوشمزه!
  نحوه درست کردن سوپ آرد ذرت و اسفناج
  آموزش و طرز تهیه کامل درست کردن کامچوری
  طرز تهیه کیک هویج و گردو و انبه خوشمزه و آسان
Wink آموزش درست کردن کیک گردو و بادام *.*
  آموزش درست کردن سوپ حریره
  آموزش درست کردن سالاد کبیج

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان