امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ساندويچ جيگر

#1
 نان سفید  :  ۲ عدد
جگر مرغ  :  ۱۰۰ گرم
تخم مرغ پخته  :  ۳ عدد
جعفری ساطوری شده  :  ۲ قاشق سوپخوری
آب لیموترش  :  ۳ قاشق سوپخوری
روغن زیتون  :  ۰.۵ فنجان
فلفل  :   قدری
نمک  :   قدری






جگر را خرد می‌کنیم و می‌شوئیم، در صورتی‌که جگر بره مصرف کنیم رگ و ریشه آن را می‌گیریم، کمی روغن زیتون در ظرفی می‌ریزیم و روی آتش می‌گذاریم، بعد جگر را در روغن می‌ریزیم و کمی سرخ می‌کنیم به حدی که آب جگر کشیده شود آنگاه کمی نمک و فلفل می‌زنیم بعد جگر را یک بار چرخ می‌کنیم، بعد تخم مرغ سفت را رنده می‌کنیم جگر چرخ شده و تخم مرغ و جعفری خرد شده و آب لیمو و نمک و فلفل و بقیه روغن زیتون را مخلوط می‌کنیم تا نرم و لطیف شود، سپس روی نان‌های کوچک و آماده شده را از مایه جگر می‌مالیم و روی آن را با یک برگ جعفری تزئین می‌کنیم 
می‌توانیم از پاته‌های جگر کنسرو استفاده کنیم و کمی جعفری خرد شده و آبلیمو با آن مخلوط نمائیم. این مایه را نیز می‌توان در قیف ریخت و روی نان را با آن تزئین نمود.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان