امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

روش پخت تارت پياز

#1
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تارت پیاز
مواد لازم
برای 6 نفر
[rtl]
[/rtl]
آرد - 250 گرم
[rtl]
[/rtl]
کره - 125 گرم (یا روغن جامد 100 گرم)
[rtl]
[/rtl]
زرده تخم مرغ - 1 عدد
[rtl]
[/rtl]
نمک به قدر کافی
[rtl]
[/rtl]
شیر یا آب - نصف لیوان معمولی
[rtl]

[/rtl]
نکته : برای تهیه تارت پیاز یک قالب فلزی کم عمق لازم است.
[rtl]

[/rtl]
مواد داخل تارت
[rtl]
[/rtl]
پیاز متوسط - 4 تا 5 عدد
[rtl]
[/rtl]
روغن مایغ - 2 تا 3 قاشق سوپخوری
[rtl]
[/rtl]
فلفل قرمز کوبیده - 1 قاشق غذا خوری
[rtl]
[/rtl]
پنیر امنتال یا گریور - 300 گرم
[rtl]
[/rtl]
تخم مرغ - 2 عدد
[rtl]
[/rtl]
شیر - نصف لیوان
[rtl]
[/rtl]
خامه - 125 گرم
[rtl]
[/rtl]
خردل - یک قاشق مربا خوری
[rtl]
نمک به اندازه کافی
روش پخت تارت پياز 1
تارت پیاز

[/rtl]
طرز تهیه
[rtl]
[/rtl]
آرد را در ظرف گودی می ریزیم . نصف لیوان شیر را با کمی نمک و یک عدد زرده تخم مرغ مخلوط می کنیم و میان آرد می ریزیم و به هم می زنیم تا آرد مرطوب شود. کره را کمی گرم می کنیم تا نرم شود ، بعد آن را تکه تکه نموده با آرد مخلوط می کنیم ، بطوری که تمام مواد مخلوط شود و کمی چسبندگی پیدا کند. بعد آن را مالش می دهیم و روی آن را می پوشانیم تا یکی دو ساعت بماند .
[rtl]
[/rtl]
قالب را کمی چرب می کنیم . خمیر را با نورد به شکل قالب باز می کنیم ، به طوری که خمیر کف و دیواره قالب را بپوشاند ، سطح خمیر را به وسیله چنگال در چند نقطه سوراخ می کنیم تا پف نکند.
[rtl]
[/rtl]
فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم می کنیم و قالب خمیر را به مدت 10 دقیقه روی پنجره وسط فر قرار می دهیم تا نان کمی برشته شود . پیاز را به شکل خلال خرد کرده با کره کمی سرخ می نمائیم. قدر نمک و پاپریکا به پیاز سرخ کرده می زنیم و کمی آب به آن اضافه می کنیم و چند دقیقه روی حرارت ملایم قرار داده در آن را می بندیم تا پیاز نرم و آب آن کاملا گرفته شود .
[rtl]
[/rtl]
پیاز را روی تارت می ریزیم و با پشت قاشق آن را صاف می کنیم . دو عدد تخم مرغ را در ظرفی می شکنیم و کمی نمک و فلفل و خردل به آن می زنیم و با همزن خوب مخلوط می کنیم.
[rtl]
[/rtl]
خامه را روی این تخم مرغ می ریزیم و به هم میزنیم . مخلوط به دست آمده را روی پیاز می ریزیم ، پنیر را رنده می کنیم و روی مواد می پاشیم وتارت را به مدت نیم ساعت در بالاترین پنجره فر که قبلا با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد گرم شده قرار می دهیم .
[rtl]
[/rtl]
اگر بخواهیم تارت پیاز را کاملا داغ سرو کنیم ، می توانیم آن را در ظرف نسوز تهیه نموده با همان ظرف سر میز ببریم.این تارت سوئیسی می باشد.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غذاهای فرنگی
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Tongue آموزش تهیه شیرینی تارت نارنگی!
  طرز تهیه تارت بادام ترد و خوشمزه
  طرز تهیه تارت خرما و زردآلو
  تارت گوجه فرنگی را حتما امتحان کنید!
  طرز تهیه تارت ژله بستنی
  تارت سیب آلمانی
  طرز تهیه تارت موس سفید با سس تمشک
  روی تارت‌ها و کیک‌ها این سس شکلاتی را بریزید
  تارت بادنجان و سیر
  تارت گوشت - طرز تهیه مینی تارت گوشت و سبزیجات

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان