امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ارتباط استفاده طولانی مدت داروی اکتوس با سرطان مثانه

#1
ارزیابی پژوهشهای حاصله از مصرف دراز مدت پیوگلیتازون یا Actosدر بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 بانگر این است که هیچ ارتباط آماری معنی داری میان استفاده از این دارو در هر مقدار و اندازه و در مدت زیاد با خطر سرطان مثانه وجود ندارد.
این نتایج بر خلاف نتایج آنالیز موقت انجام شده در5 سال قبل است که نشان داد مصرف کنندگان داروی پیوگلیتازون در بلند مدت درمعرض افزایش خطر ابتلا به سرطان مثانه قرار می گیرند. آنالیز نهایی ده ساله ی اخیر هر گونه ارتباط آماری معنی داری را در مورد افزایش خطر سرطان مثانه با استفاده ی طولانی مدت از پیوگلیتاوزن رد می کند.
شرکت Takeda سازنده ی این دارو اعلام کرد: هیچ ارتباطی بین سرطان مثانه با دوز تجمعی بیشتر این دارو یا استفاده ی طولانی مدت آن از شروع درمان در داده های ده ساله ی این تحقیق مشاهده نمی شود. جزئیات دیگری از این تحقیق تاکنون اعلام نشده است، شرکت تاکدا وعده داده است که نتایج کامل این تحقیق را برای انتشار و ارائه به مقامات نظارتی در ایالات متحده، اروپا و ژاپن بزودی اعلام می کند.
درتحقیق 5 ساله ، افزایش خطر سرطان میان بیمارانی که این دارو را به مدت بیش از 2 سال دریافت کرده بودند، مشاهده شده بود (HR 1.4, 95% CI 1.03-2.0). نتایج تحقیق 5 ساله نشان داد از میان بیش از 193 هزار بیمار که 30173 نفر آنها با داروی پیوگلیتازون درمان می شوند 90 مورد سرطان مثانه درمیان استفاده کنندگان از این دارو و 791 مورد در میان افرادیکه از این دارو استفاده نمی کردند، ثبت شده است. بنابراین نسبت خطر کلی برابر با 1.2است که قابل توجه نیست(95% CI 0.9-1.5). این نتایج درمجله ی Diabetes care منتشر شده بود.
بدنبال انتشار آنالیز موقت این تحقیق، سازمان غذا و داروی آمریکا نصب بر چسب هشدار را بروی جعبه ی داروی پیوگلیتازون برای سرطان مثانه ضروری دانست و استفاده از این دارو در فرانسه و آلمان ممنوع شد.
تجزیه وتحلیل های مختلف درسال 2012، همچنین بررسی نتایج پیگیری 5 ساله ی بعدی نشاندهنده ی افزایش خطر ابتلا به سرطان مثانه درمیان مصرف کنندگان پیوگلیتازون بود. همچنین یک متاآنالیز از 4 مطالعه ی تصادفی نشاندهنده ی این افزایش خطر بود.
درمطالعه ی اخیر که توسط دانشگاه پنسیلوانیا و موسسه ی Kaiser Permanenteدرشمال کالیفرنیا انجام گردید نتایج بدست آمده اطمینان خاطر را در مورد مصرف داروی پیوگلیتازون به بیماران باز گرداند.
پیوگلیتازون از خانواده ی دارویی تیوزولیدین دیونها است که به عنوان آگونیست peroxisome proliferator-activated receptor-gammaفعالیت می کند. استفاده از این دارو در بیماران گروه سوم (III) و چهارم (IV) نارسایی قلبی منع شده است.
پاسخ
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  سرطان مقعد چیست؟ کشنده است؟ “درمان و علائم”
  استفاده از سمان در مطب های دندانپزشکی
  7 درمان خانگی کیست مویی با استفاده از داروهای گیاهی موثر
  ارتباط مصرف سیگار الکترونیکی با تنگی نفس در افراد جوان
  خال هایی که نشانه ی سرطان دارند !
  عوارض پخت نان با آرد سفید و استفاده بیش از حد از آن
  سرطان هایی که در مردان رایج تر است و 10 سرطانی که باعث مرگ مردان می شود
  آیا استفاده از وازلین روی پلک ها خطرناک است؟
  سرطان لب: علائم، راه های پیشگیری و روش های درمان آن
  علائم و راه‌های جلوگیری از سرطان پوست در کودکان

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان