21-09-2014، 12:29
سسک فابرگاس، هافبک چلسي عناون کرد که هواداران آرسنال ميتوانند از او متنفر باشند ولي او انتخاب ديگري نداشته است.
فابرگاس پیش از پیوستن به بارسا، کاپیتان آرسنال بود و بین توپچیها، محبوبیت ویژه ای داشت. او در تابستان امسال، به رقیب آرسنال یعنی چلسی پیوست و حالا عنوان کرد که انتخاب دیگری نداشته است.
او در مصاحبه با Sun گفت: " عوض کردن باشگاه، بخشی از فوتبال است و مردم نباید فراموش کنند که این آرسنال بود که گزینه خرید دوباره را در قرارداد من وضع نکرد. میتوانم هواداران آرسنال را درک کنم، آنها از من ناراحت هستند و بعضی هم عصبی. ولی باید حواسم به خودم باشد. من باید تصمیم میگرفتم.
میخواستم به فوتبال بازی کردن ادامه دهم و از آن لذت بدهم. احساس میکنم پیوستن به چلسی بهترین گزینه ی من بود. هر تیمی میرفتم چنین واکنشی در پی داشت. اگر به منچستر میرفتم، میگفتند که او به باشگاهی رفته که سالهای سال حریف ما بوده، اگر به به منچسترسیتی هم میرفتم از من انتقاد میکردند. هر تیمی به جز آرسنال، چنین انتقاداتی در پی داشت. نمیخواهم کاری انجام دهم که مشکلی برای آرنسال به وجود بیاید. آنها هر چه بخواهند میتوانند به من بگویند، میتوانند از من بدشان بیاید یا متنفر باشند ولی احساس من نسبت به آرسنال عوض نخواهد شد.
از وقتی از آرسنال رفتم، تمام بازی ها را تماشا کرده ام. هنوز هم آنجا دوستانی دارم. همیشه حامی آرسنال بودم و فکر میکنم ارتباط خوبی با باشگاه دارم."