امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شيره پزی انگور مانيزان

#1
Smile 
قدمت پخت شيره انگور به كاشت آن مي‌رسد. در اغلب نقاط استان همدان به خصوص در شهرستان ملاير و روستاي مانيزان، از گذشته تاكنون از انگور شيره مي‌گرفتند.

داشتن زمين مساعد و محصول كشاورزي به وافر، از ويژگي‌هاي خاص منطقه است. وجود انواع انگور و سنت پيشين گذشتگان مبني بر وجود مراسم شيره پز از شاخص‌هاي اين منطقه است .

شيره پزي در روستا، بعد از برداشت انگور و معمولا در پايان شهريورماه انجام مي‌شود كه علاوه بر تامين مواد غذايي مورد نظر جهت فروش، در تامين مالي خانواده نيز موثر است. براي پخت شيره از انگور كشمشي استفاده مي‌كنند، چون آب‌دارتراست. از آب انگور علاوه بر شيره پزي، شربت و شيريني نيز درست مي‌كنند.

تهيه و پخت شيره انگور:
در ابتدا انگورهاي كشمشي را از باغ چيده و در سبدهاي مخصوص حمل انگور، از باغ به خانه مي‌آورند. انگورها را شسته در حوض مخصوص ريخته، روي آن با چكمه مي‌روند و به اصطلاح لگدكوب مي‌كنند تا كاملا آب انگور گرفته شود .
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان