امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تغییرکاربری در عرصه‌های‌جنگلی ممنوع است

#1
Heart 
معاون وزیرجهاد کشاورزی و رییس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور گفت: این سازمان از اعمال هرگونه تغییر کاربری درعرصه های جنگلی درکشور بویژه جنگل های شمال جلوگیری می کند.
به گزارش جهان به نقل از ایرنا، خداکرم جلالی روزچهارشنبه درگفت وگو با خبرنگاران در بوشهر افزود: براساس قانون هرگونه تغییر کاربری در اراضی که متعلق به مردم و جزو مستثنیات است ممنوع است.

وی اضافه کرد: براین اساس هرگونه ساخت و ساز در جنگل در موارد اضطراری، باید از کمیسیون مربوط به حفظ کاربری اراضی مجوز گرفته شود.

جلالی اظهارکرد: با ساختاری که در حوزه جنگل داریم نظر سازمان جنگلها، منابع طبیعی و آبخیزداری کشور مبنی بر ممنوعیت این موضوع است که به ادارات کل در استانها ابلاغ شده است.

وی اضافه کرد: براین اساس مراجع ذیربط حق ندارند مجوز ساخت و سازی را در عرصه های مربوط به جنگلها و مستثنیات مردم صادر کنند و باید به صورت باغ، زارعت و دامداری باقی بماند و درعرصه های جنگلی نباید ویلا سازی انجام شود.

جلالی یادآور شد: رفع تصرف با هدف حفاظت از عرصه های منابع طبیعی از وظایف این سازمان است که یگان حفاظت با قدرت با متخلفان برخورد می کند.

وی گفت: با وجود گستردگی عرصه های موجود در کشور که ۱۳۵میلیون هکتار آن معادل ۸۳ درصد زیرپوشش منابع طبیعی است، تخلفاتی می شود وسالانه ۳۰ هزار پرونده تخلف در حوزه منابع طبیعی کشور تشکیل می شود.

معاون وزیر جهادکشاورزی در باره بحران آب بیان کرد: با توجه به اینکه ایران در منطقه خشک و نیمه خشک جهان قرار دارد هم اکنون بحران آب در کشور جدی است.

جلالی اضافه کرد: میزان بارندگی های کشوریک سوم بارندگیهای جهان ومیزان تبخیر سه برابر میانگین جهان است.

وی یادآور شد: هم اکنون به دلیل بهره برداری بی رویه، با بیلان منفی آبهای زیرزمینی به میزان بیش از ۱۰ میلیارد مترمکعب رسیده ایم که در وزارت نیرو و جهاد کشاورزی اقداماتی برای جلوگیری از این مشکل صورت گرفته است.

جلالی گفت: رعایت اصل صرفه جویی، افزایش بهره وری و استفاده از سیستم های نوین آبیاری، افزایش میزان استحصال آب و مدیریت نزولات آسمانی ضروری است.

وی افزود: سالانه از حدود ۴۱۳میلیارد مترمکعب نزولات آسمانی ۲۹۰ میلیارد مترمکعب معادل ۷۰ درصد تبخیر می شود که بازگرداندن این میزان آب به چرخه کشاورزی، صنعت و مصارف خانگی نیازمند انجام عملیات آبخیزداری و آبخوان داری است.

رییس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور ادامه داد: براساس برآوردها با هر هکتارعملیات آبخیزداری بیش از ۵۰۰ مترمکعب آب جدید استحصال می شود و از ۹ تن درهکتار فرسایش خاک و چهار تن در هکتار رسوب جلوگیری می کند.

وی افزود: همچنین با انجام عملیات آبخیزداری تولید علوفه۱۲۰ کیلوگرم در هکتار افزیش می یابد و تعادل اکوسیستم و تنوع محیط زیست را به دنبال دارد.

جلالی اضافه کرد: راه حل اساسی برای برون رفت از بحران آب علاوه بر افزایش بهره وری، رعایت صرفه جویی و توجه به توسعه عملیات آبخوانداری و آبخیزداری است که ما را از این بحران عبور می دهد.

وی در مورد توسعه جنگل گفت: با توسعه جنگل و افزایش پوشش گیاهی و انجام عملیات آبخیزداری می توان از خشکسالی و بحران آب در کشورعبور کرد.

جلالی یادآور شد: با توجه به اینکه درعرصه ای که درخت و جنگل باشد میزان نفوذ آب در زمین ۱۸ برابر آن عرصه ای است که پوشش گیاهی آن ضعیف است دراین ارتباط کاشت بیش از پنج میلیون هکتار جنگل جدید در دستور کار است.
تغییرکاربری در عرصه‌های‌جنگلی ممنوع است 1
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  عرصه جهاد در همه سرزمین‌های فلسطینی گسترش یابد
  استفاده از اسم «ویروس کرونا» در ترکمنستان ممنوع شد
  خوشگلترین دختر جهان پا به عرصه مد و مدگرایی گذاشت (عکس)
  شیوخ عرب آبادان و خرمشهر برگزاری مراسم را ممنوع کردند
  سفر به کدام استان ها ممنوع است؟
  ورود آقایان به این هتل جنجالی ممنوع است + عکس
  با رای پارلمان، حجاب در دبستان‌های اتریش ممنوع شد حجاب در دبستان‌های اتریش ممنوع شد
  شهری که مرگ و مریضی در آن ممنوع است! + تصاویر
  یک خبر بد برای پسرها: برداشتن زیر ابرو در آرایشگاه مردانه، ممنوع شد
  افطاری دادن از جیب مردم ممنوع!

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان