امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مرغ کیو - روسیه

#1
Wink 
مرغ کیو - روسیه 1
مواد لازم برای آشپزی آکا
– کره 8 قاشق غذاخوری– سیر 2 حبه– رنده پوست لیمو 1 عدد– ترخان تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری– جوز هندی رنده شده کمی– سینه مرغ 4 تکه– تخم مرغ 1 عدد– پودر نان تازه 2 فنجان– روغن برای سرخ کرد ن به میزان لازم– نمک و فلفل به میزان لازمروش تهیهابتدا کره را در هوای اتاق می گذاریم به مرور نرم شود سپس سیر رنده شده را به آن اضافه می کنیم ( از پودر سیر هم می شود استفاده کرد ) و بعد به آن رنده پوست لیمو را اضافه می کنیم ( فقط قسمت زرد لیمو رنده شود ) و سپس ترخان خرد شده را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم و بعد کمی جوز هندی را رنده کرده و به آن اضافه می کنیم و در پایان کار کره را در داخل نایلون گذاشته و در فریزر قرار می دهیم تا خودش را بگیرد.سپس سینه مرغ را خوابانده و داخل آن کره فریز شده قرار می دهیم لازم به توضیح است که اگر در حال سرخ شدن کره بیرون آمد می شود سینه مرغ را تا کرده بصورتی که کره وسط قرار بگیرد و سپس با خلال دندان آن را بدوزیم. توجه داشته باشید که می شود سینه مرغ را تکه تکه سرخ کرد و هم درسته سرخ شود و بعد آنرا داخل تخم مرغ می غلطانیم و سپس در آرد سوخاری می خوابانیم و آن را در روغن سرخ می کنیم .
مواد لازم برای آشپزی آکا
برای آشپزی آکا
– فیله گوساله 700 گرم– قارچ 300 گرم– خیار ترشی 100 گرم– پیاز متوسط 2 یا 3 عدد– خامه ترش 75 گرم– خامه 100 گرم– کره 50 گرم– رب گوجه مقداری– نمک و فلفل به مقدار لازم– روغن مایع به مقدار لازمروش تهیه :پیاز ها را به شکل مکعب های ریز خرد کنید .خیار ترشی را به شکل برونواز خرد کنید .قارچها را تمیز کنید و به ورق های نازک ببرید .گوشت را به شکل نوار های باریک ببرید .نیمی از پیاز ها را با کره تفت دهید بدون آنکه تیره شوند .قارچها را اضافه کنید و تفت دهید .حرارت را کم کنید و خامه ترش و خامه شیر ین را اضافه کنید و بعد نمک و فلفل چاشنی کنید .در یک ماهی تابه دیگر روغن را داغ کنید و گوشت ها را در آن با حرارت زیاد سرخ کنید .پس از دو دقیقه نیمه دیگر پیازها را اضا فه کنید و بگذارید که خوراک حدود 2 دقیقه استراحت کند .بهترین همراه برای بیف استروگانف سیب زمینی سرخ کرده است .سیب زمینی ها را بشوئید و با پوست بشوئید و با آب نمک بپزید .دقت کنید که کمی سفت باشد .روز بعد آنرا پوست کنده و بصورت برشهای باریک با کره و روغن سرخ کنید .در خاتمه رزماری یا جعفری تازه به آن اضافه کنید .

مواد لازم برای آشپزی آکا
برای آشپزی آکا

– فیله گوساله 700 گرم

– قارچ 300 گرم

– خیار ترشی 100 گرم

– پیاز متوسط 2 یا 3 عدد

– خامه ترش 75 گرم

– خامه 100 گرم

– کره 50 گرم

– رب گوجه مقداری

– نمک و فلفل به مقدار لازم

– روغن مایع به مقدار لازم


طرز تهیه :
پیاز ها را به شکل مکعب های ریز خرد کنید .خیار ترشی را به شکل برونواز خرد کنید .قارچها را تمیز کنید و به ورق های نازک ببرید .گوشت را به شکل نوار های باریک ببرید .نیمی از پیاز ها را با کره تفت دهید بدون آنکه تیره شوند .قارچها را اضافه کنید و تفت دهید .حرارت را کم کنید و خامه ترش و خامه شیر ین را اضافه کنید و بعد نمک و فلفل چاشنی کنید .در یک ماهی تابه دیگر روغن را داغ کنید و گوشت ها را در آن با حرارت زیاد سرخ کنید .پس از دو دقیقه نیمه دیگر پیازها را اضا فه کنید و بگذارید که خوراک حدود 2 دقیقه استراحت کند .بهترین همراه برای بیف استروگانف سیب زمینی سرخ کرده است .سیب زمینی ها را بشوئید و با پوست بشوئید و با آب نمک بپزید .دقت کنید که کمی سفت باشد .روز بعد آنرا پوست کنده و بصورت برشهای باریک با کره و روغن سرخ کنید .در خاتمه رزماری یا جعفری تازه به آن اضافه کنید .
مرغ کیو - روسیه 1
پاسخ
 سپاس شده توسط "تنها"
آگهی
#2
گرسنم شدHeart



مرغ کیو - روسیه 1مرغ کیو - روسیه 1




پاسخ
 سپاس شده توسط sϻσκε ϐσψ


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  طرز تهیه مرغ بُچارسکی ؛ غذای کشور روسیه

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان