امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نکات مهم در آشپزی که باید بدانید

#1
راه هایی کاربردی برای بهتر رنگ دادن زعفران، مصرف کم روغن برای سرخ کردن سبزیجات و جلوگیری از پلاسیده شدن هویج.

راهی برای بهتر رنگ دادن زعفران
برای اینکه زعفران شما بهتر رنگ بدهد می توانید درون یک استکان کوچک به مقدار مورد نیاز زعفران ساییده بریزید و دو قاشق غذا خوری آب جوش به آن اضافه کنید. بعد از اینکه برنج را آبکش کردید و داخل قابلمه ریختید استکان حاوی آب و زعفران را در برنج فرو ببرید و دمکنی را روی قابلمه بگذارید. با دم کشیدن برنج، زعفران هم دم می‌کشد و بهتر رنگ می‌دهد.

آب پز کردن تخم مرغ
چنانچه تخم مرغ در حین پخت ترک خورد، اگر سریع اقدام نکنید تخم مرغاز هم پاشیده شده و سفیده از ترک بیرون می زندکه در عین حال منظره ای ناخوشایند پیدا می کند . در این مواقع برای نجات تخم مرغ چند اقدام سودمند می توانید انجام دهید که در ذیل می آید :
۱) فوراًتخم مرغ ترک خورده را با قاشق از آب خارج کرده و روی ترک مقدار زیادی نمک بپاشید و دوباره درون آب قرار دهید .این کار باعث بسته شدن ترک و در نتیجه خارج نشدن سفیده تخم مرغ می شود .
۲) ریختن سرکه درون آب نیز باعث بسته شدن ترک می شود .

مصرف کم روغن برای سرخ کردن سبزیجات
سبزيجاتي که فريز شده اند را وقتي هنوز يخ زده اند سرخ کنيد تا جذب روغن در آنها به حداقل برسد.

برای جلوگیری از پلاسیده شدن هویج
قبل از گذاشتن هویج درون یخچال سر و ته هویج را بزنید. سر هویج رطوبت آن را گرفته، هویج را خشك و پلاسیده می كند.
نکات مهم در آشپزی که باید بدانید 1
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان