23-12-2014، 20:47
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یه نادون یه کتاب مینویسه 100 تا عاقل نمیتونن پاسش کنن ایام امتحانات تسلییت باد…
.
.
.
.
.
.
با تقلب بسی امید است، بی تقلب برگه سفید است….
.
.
.
.
.
ملت یه جوری واسه امتحانا دارن درس میخونن که انگار نه انگار عاقبت هممون خاکه.. :|
.
.
.
.
.
.
.
حتی آجیلیم که موقع امتحانا میخوری بد مزه س اما آبدوغ تابستون دنیائیه واسه خودش
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
دانشجویان عزیز در فصل امتحانات ب خودتون زیاد فشار نیارید چون حتی امام ره هم گفتن امید من ب دبستانی هاست
.
.
.
.
ترانه ای ک قبل امتحانات گوش میدم=بیخیال فردا..بیخیال فردا/ ترانه ای ک بعد امتحانات گوش میدم=نخور غم گذشته گذشته ها گذشته..هرگز با غصه خوردن گذشته برنگشته..
.
.
.
.
.
.
امتحان وسیله س… نمره دست استاده….الکی خودتو از اینترنت نندازی بشینی درس بخونی ها…
.
.
.
.
. شب امتهان خوابگاه دخترانه:وای سیمین ازعصرتا حالابیست دور کتاب رو خوندم چهل دور دیگه بزنم فکرکنم کافی باشه.خوابگاه پسرانه:ده خال مال کیه؟امین شاه خاج رفت
.
.
..
.
.
.
.
۴صفحه درس خوندم هنگ کردم میترسم وسط امتحانا برم تو کما
.
.
.
..
.
.
.
هر کس ز خر خوانان عالم را دیدم مشکلی دارد. دلا خوش کن به مشروطی که آن عالمی دارد….
.
.
.
.
..
اﺻﻼً ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﮔﺮﻓﺘﻦ ﺗﻮﻫﻴﻦ ﺑﻪ ﺷﻌﻮﺭ دانشجو ـه ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﯾﻌﻨﯽ ﺍﯾﻦ ﮐﻪ ﻣﺎ ﺷﮏ ﺩﺍﺭﻳﻢ ﺗﻮ ﭼﻴﺰﯼ ﺍﺯ ﺩﺭﺱ ﻓﻬﻤﻴﺪﻩ ﺑﺎﺷﯽ تاکی ما این تحقیرا رو بپذیریم ؟
.
..
.
.
.
.
.
ﺧﯿﻠﯽ ﺧﺴﺘﻪ ﺍﻡ ! ﻧﻪ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﮐﻮﻩ ﮐﻨﺪﻩ ﺑﺎﺷﻢ ! ﻧﻪ ! ﯾﻪ ﺩﻩ ؛ ﺑﯿﺴﺖ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺍﯼ ﺩﺭﺱ ﺧﻮﻧﺪﻡ !.
.
.
.
.
دقتی که بعضی از اساتید در تصحیح اوراق امتحانی به خرج میدن ، فوق دکترای مغز و اعصاب توی عمل جراحی ضایعه مغزی مادرزادی به خرج نمیده !
.
.
.
.
.
. همه با هم یک صدا بخونیم ﺗﺎب ﺗﺎب ﻋﺒﺎﺳﯽ ، اﺳﺘﺎد ﻣﻨﻮ ﻧﻨﺪازی ! ( جمعی از دانشجویان مشروط خل و چل ).
.
.
.
.
.
.
خیلی بهم برمیخوره وقتی دارم درس می خونم از خواب بیدارم کنن
.
.
.
.
.
قابل توجه اونایی که سر کلاس میگفتن کوووو تا آخر ترم : الان رسیدیم به همون کوووو پیاده بشید و از مناظر لدت ببرید !
.
.
.
.
.
.
سر امتحان استاد ها سوالاتی میدن که ما تا حالا ندیدیم ! در عوض ما هم جواب هایی میدیم که اونا به عمرشون ندیدن !

یه نادون یه کتاب مینویسه 100 تا عاقل نمیتونن پاسش کنن ایام امتحانات تسلییت باد…
.
.
.
.
.
.
با تقلب بسی امید است، بی تقلب برگه سفید است….
.
.
.
.
.
ملت یه جوری واسه امتحانا دارن درس میخونن که انگار نه انگار عاقبت هممون خاکه.. :|
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
دانشجویان عزیز در فصل امتحانات ب خودتون زیاد فشار نیارید چون حتی امام ره هم گفتن امید من ب دبستانی هاست
.
.
.
.
ترانه ای ک قبل امتحانات گوش میدم=بیخیال فردا..بیخیال فردا/ ترانه ای ک بعد امتحانات گوش میدم=نخور غم گذشته گذشته ها گذشته..هرگز با غصه خوردن گذشته برنگشته..
.
.
.
.
.
.
امتحان وسیله س… نمره دست استاده….الکی خودتو از اینترنت نندازی بشینی درس بخونی ها…
.
.
.
.
. شب امتهان خوابگاه دخترانه:وای سیمین ازعصرتا حالابیست دور کتاب رو خوندم چهل دور دیگه بزنم فکرکنم کافی باشه.خوابگاه پسرانه:ده خال مال کیه؟امین شاه خاج رفت
.
.
..
.
.
.
.
۴صفحه درس خوندم هنگ کردم میترسم وسط امتحانا برم تو کما
.
.
.
..
.
.
.
هر کس ز خر خوانان عالم را دیدم مشکلی دارد. دلا خوش کن به مشروطی که آن عالمی دارد….
.
.
.
.
..
اﺻﻼً ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﮔﺮﻓﺘﻦ ﺗﻮﻫﻴﻦ ﺑﻪ ﺷﻌﻮﺭ دانشجو ـه ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﯾﻌﻨﯽ ﺍﯾﻦ ﮐﻪ ﻣﺎ ﺷﮏ ﺩﺍﺭﻳﻢ ﺗﻮ ﭼﻴﺰﯼ ﺍﺯ ﺩﺭﺱ ﻓﻬﻤﻴﺪﻩ ﺑﺎﺷﯽ تاکی ما این تحقیرا رو بپذیریم ؟
.
..
.
.
.
.
.
ﺧﯿﻠﯽ ﺧﺴﺘﻪ ﺍﻡ ! ﻧﻪ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﮐﻮﻩ ﮐﻨﺪﻩ ﺑﺎﺷﻢ ! ﻧﻪ ! ﯾﻪ ﺩﻩ ؛ ﺑﯿﺴﺖ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺍﯼ ﺩﺭﺱ ﺧﻮﻧﺪﻡ !.
.
.
.
.
دقتی که بعضی از اساتید در تصحیح اوراق امتحانی به خرج میدن ، فوق دکترای مغز و اعصاب توی عمل جراحی ضایعه مغزی مادرزادی به خرج نمیده !
.
.
.
.
.
. همه با هم یک صدا بخونیم ﺗﺎب ﺗﺎب ﻋﺒﺎﺳﯽ ، اﺳﺘﺎد ﻣﻨﻮ ﻧﻨﺪازی ! ( جمعی از دانشجویان مشروط خل و چل ).
.
.
.
.
.
.
خیلی بهم برمیخوره وقتی دارم درس می خونم از خواب بیدارم کنن
.
.
.
.
.
قابل توجه اونایی که سر کلاس میگفتن کوووو تا آخر ترم : الان رسیدیم به همون کوووو پیاده بشید و از مناظر لدت ببرید !
.
.
.
.
.
.
سر امتحان استاد ها سوالاتی میدن که ما تا حالا ندیدیم ! در عوض ما هم جواب هایی میدیم که اونا به عمرشون ندیدن !