امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دسر كدو حلوایی

#1
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دسر كدو حلوایی 1

مواد لازم:
  •    بیسكویت كرم‌دار وانیلی: 400 گرم
  •    كره:  60 گرم
  •    خمیر مارسیپان: به میزان لازم
  •    كدو حلوایی: 600 گرم
  •    خلال بادام: نصف لیوان
  •    پودر گردو: نصف لیوان
  •    شكر: پنج قاشق غذاخوری
  •    پودر هل: یك‌دوم قاشق چای‌خوری
  •    بیسكویت بدون كرم: خردشده، نصف لیوان
  •    کشمش : 100 گرم

روش تهیه:

1. كدوها را ریز خرد كرده داخل قابلمه‌ای كه ترجیحا بهتر است مسی باشد، می‌ریزیم و با مقداری آب و كره اجازه می‌دهیم با حرارت ملایم و بخار خودش بپزد. وقتی كدو‌ها پختند آنها را داخل قابلمه ریخته، خوب هم می‌زنیم تا تقریبا تمام كدوها له شوند.

2. در این مرحله كشمش و خلال بادام را همراه شكر و پودر هل به مواد اضافه كرده روی شعله زیاد گذاشته و مرتب هم می‌زنیم تا آبش كاملا كشیده شده و غلیظ شود، سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و نصف لیوان پودر بیسكویت وانیلی را كه داشتیم به مواد اضافه كرده و خوب هم می‌زنیم و اجازه می‌دهیم در دمای محیط یكی، دو ساعت مانده و كاملا خنك شود.

3. در این مرحله خمیر مارسیپان را به قطر سه میلی‌متر پهن می‌كنیم و با كاتر مخصوص قالب میگنو پورشن آن را قالب می‌زنیم و كف حفره‌های قالب می‌اندازیم و مواد كدو را كه خنك شده روی خمیر به صورت صاف و مرتب پهن می‌كنیم. دوباره از مارسیپان كاتر زده روی مواد قرار می‌دهیم و حدود یك ساعت در یخچال می‌گذاریم تا خودش را بگیرد، سپس از داخل قالب خارج كرده و سرو می‌كنیم.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان