امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

روش تهیه خیار شور

#1
روش خیلی ساده ای برای درست کردن خیار شور تو خونه و خیلی هم سریع  می رسه (مر رسه ؟ می پزه ؟ آماده می شه ؟ چی می گن بهش DSmile و قابل استفاده هست.
خیار
سیر
فلفل سبز
سبزی معطر (شوید یا ریحون یا نعنا یا ترخون )
سرکه 
نمک
آب جوش
یه شیشه متوسط از شیشه مربایی بزرگتر اینایی که ارتفاعش تقریبا 20 سانته رو در نظر می گیرید و کاملا تمیزش کنید که بو یا چربی نداشته باشه (برای اینکه کفک نزنه تمیزی شیشه مهمه) خیار ها رو دونه دونه بچینید توش و فضای خالیش رو با سبزی و سیر و فلفل پر کنید .فشرده بودنش و اینکه فضای خالی بینش نباشه خیلی مهمه
روش تهیه خیار شور 1
برای این مقدار یک قاشق غذا خوری نمک بریزید و نصف لیوان سرکه ای که بنا به سلیقه خودتون نوعشو انتخاب می کنید اضافه کنید .آب رو بگذارید کاملا جوش بیاد و تا جایی که روی خیار ها رو بپوشونه بریزید تو شیشه به طوری که هیچ کدوم از مواد از آب بیرون نباشن و در آخر در شیشه رو محکم ببندید و بسته به گرمی جایی که می گذاریدش از 3 روز تا 1 هفته زمان لازم داره تا برسه.
روش تهیه خیار شور 1
#بعد از هر بار استفاده در ظرف رو محکم ببندید و بهتره توی یخچال نگهداری بشه بعد از باز کردنش مخصوصا تو شهر های گرمسیر
##قاشقی که برای در آوردن خیار شور ها از شیشه استفاده می شه خیلی مهمه که کاملا تمیز باشه چون یه قطره سس ،چربی ،آب گوجه یا هر مواد خارجی باعث می شه بقیه خیار شور ها کفک بزنه.
### از همین دستور برای شور گل کلم و شور هویجم می تونید استفاده کنید
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان