02-02-2015، 17:31
اشعار زیبای حسین پناهی ▲♥▼ این روزها به جای” شرافت” از انسان ها فقط” شر” و ” آفت” می بینی ! میدونی”بهشت” کجاست ؟ یه فضـای ِ چند وجب در چند وجب ! بین ِ بازوهای ِ کسی که دوسـتش داری… ▲♥▼ متن زیبا از حسین پناهی ▲♥▼ می خواهم برگردم به روزهای کودکی آن زمان ها که : پدر تنها قهرمان بود . عشــق، تنـــها در آغوش مادر خلاصه میشد بالاترین نــقطه ى زمین، شــانه های پـدر بــود … بدتـرین دشمنانم، خواهر و برادر های خودم بودند . تنــها دردم، زانو های زخمـی ام بودند. تنـها چیزی که میشکست، اسباب بـازیهایم بـود و معنای خداحافـظ، تا فردا بود…! ▲♥▼ دست نوشته های زیبای حسین پناهی ▲♥▼ راســــــتی، دروغ گـــــفتن را نیــــــــز، خـــــــــوب یاد گـــرفتــه ام…! “حــــال مـــن خـــــــوب اســت” … خــــــوبِ خــــوب ▲♥▼ جملات حسین پناهی ▲♥▼ می دانی یک وقت هایی باید روی یک تکه کاغذ بنویسی تـعطیــل است و بچسبانی پشت شیشه ی افـکارت باید به خودت استراحت بدهی دراز بکشی دست هایت را زیر سرت بگذاری به آسمان خیره شوی و بی خیال ســوت بزنی در دلـت بخنــدی به تمام افـکاری که پشت شیشه ی ذهنت صف کشیده اند آن وقت با خودت بگویـی بگذار منتـظـر بمانند !!! ▲♥▼ اس ام اس زیبا از حسین پناهی ▲♥▼ وقتی کسی اندازت نیست دست بـه اندازه ی خودت نزن… ▲♥▼ جملات زیبای حسین پناهی ▲♥▼ این روزها “بــی” در دنیای من غوغا میکند! بــیکس ، بــیمار ، بــیزار ، بــیچاره بــیتاب ، بــیدار ، بــییار ، بــیدل ، بـیریخت،بــیصدا ، بــیجان ، بــینوا ▲♥▼ اشعار زیبای مرحوم حسین پناهی ▲♥▼ بــیحس ، بــیعقل ، بــیخبر ، بـینشان ، بــیبال ، بــیوفا ، بــیکلام ،بــیجواب ، بــیشمار ، بــینفس ، بــیهوا ، بــیخود،بــیداد ، بــیروح ، بــیهدف ، بــیراه ، بــیهمزبان بــیتو بــیتو بــیتو…… ▲♥▼ جملات قشنگ حسین پناهی ▲♥▼ ماندن به پای کسی که دوستش داری قشنگ ترین اسارت زندگی است ! ▲♥▼ شعر کوتاه حسین پناهی ▲♥▼ من اگه خـــــــــــــــــــــدا بودم … یه بار دیگه تمـــــــــــــــوم بنده هام رو میشمردم ببینم که یه وقت یکیشون تنــــــــــــــها نمونده باشه … و هوای دو نفره ها رو انقدر به رخ تک نفره ها نمی کشیدم!!!! ▲♥▼ اشعار زیبا و قشنگ زنده یاد حسین پناهی ▲♥▼ می کوشم غــــم هایم را غـــرق کنم اما بی شرف ها یاد گرفته اند شــنا کنند … ▲♥▼ اشعار زنده یاد حسین پناهی ▲♥▼ مگه اشک چقدر وزن داره…؟ که با جاری شدنش ، اینقدر سبک می شیم… ▲♥▼ جملات حسین پناهی ▲♥▼ جملات زیبا و کوتاه از حسین پناهی ▲♥▼ اجازه … ! اشک سه حرف ندارد … ، اشک خیلی حرف دارد!!! ▲♥▼ جملات کوتاه از حسین پناهی ▲♥▼ می دانی … !؟ به رویت نیاوردم … ! از همان زمانی که جای ” تو ” به ” من ” گفتی : ” شما “ فهمیدم پای ” او ” در میان است …
www.SMSOJOK.com
www.SMSOJOK.com