امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

صاویری رنگارنگ از تابلوهای میوه‌ای خوشمزه

شما هم از طرفداران سبزیجات هستید یا از خوردن آن‌ها فرار می‌کنید؟ این عکس‌های خوش آب و رنگ از سبزیجات، اشتهای هر کسی را برای خوردن میوه و سبزیجات زیاد می‌کند!
سبزیحات کار مهمی در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تقویت قوه بینایی دستگاه گوارش وسیستم ایمنی شما انجام میدهد پس توصیه می کنم حتما مصرف کنید.

همه چیز برای "اَمبِر لاک" با پست عکسی از سبزیجات بر روی اکانت ایسنتاگرام گوشی موبایلش  آغاز شد؛ "هنر گیاهی" او حالا طرفداران زیادی پیدا کرده و حتی جیمی اولیور آشپر مشهور انگلیسی و آندروید به او سفارش کار می‌دهند. "امبر لاک" طراحی‌هایی منحصر به فردی را استفاده از میوه و سبزیجاتی که بر روی پارچه‌ای می‌چیند خلق می‌کند، سپس از آن‌ها عکس گرفته و بر روی اینستاگرام و وب‌سایتش منتشر می‌کند.

او می‌گوید ایده این کار زمانی که ذهنش رسید که خرید روزانه‌اش را بر روی سنگفرش جلوی خانه‌اش گذاشت و چند برگ از درختان بر روی آن‌ها افتادند: "من فکر کردم که این سوژه عکس جالبی است و عکسی گرفتم و روی اینستاگرام منتشر کردم که با استقبال بی نظیری رو به شد!"

او ادامه می‌دهد: "من یک هنرمند نیستم، اما بعد از آن عکس اینستاگرامی که سال گذشته پست کردم، مردم سوال‌ها، نظرات و تشویق‌های فراوانی را برایم نوشتند که باعث تشویق من شد تا این عکس‌ها را به عنوان پرینت و عکس بفروشم. شبکه‌های اجتماعی شگفت انگیز هستند!" او تا به حال طراحی‌هایی برای مجله آشپزی جیمی اولیور و اپلیکیشن " Wear Watch Faces" اندروید انجام داده است. اَمبِر لاک که خود برای 18 ماه است به جرگه گیاهخواران پیوسته، می‌گوید که اشتیاق او برای خوردن غذای سالم الهام‌بخش خلق آثارش است و او امیدوار است که با این آثار، مردم را به خوردن سبزیجات و غذاهای سالم تشویق کند.

صاویری رنگارنگ از تابلوهای میوه‌ای خوشمزه 1
لطفا تا باز شدن كامل عكسها شكیبا باشید
اگر تصاویر برای شما قابل نمایش نیست بر روی لینک موجود در ابتدای ایمیل کلیک کنید

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پاسخ
 سپاس شده توسط هلیا78
آگهی
مثل طرح فرش می مونه
Heart ما دخترا Heart صدامون جــــــیغ  رژامون جـــــیغ   میریم رو اعصاب مثل تــیــــغ
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  خوشمزه ها*.*
  عکس های بی نظیر از حکاکی روی میوه
Tongue خوراکی های خوشمزه....
  اوووف من ک غش کردم با دیدن این عکسا .. چقد خوشمزه ب نظر میان ..
  بستني هاي خوشمزه
Heart عکس های بی نظیر از حکاکی روی میوه ^^
  میوه‌ها و سبزیجات در گذشته چه شکلی بودند؟
  طراحی یک سبد میوه جالب و دیدنی (عکس)
Rainbow خوشمزه ترين مناظر دنيا
Heart خوراكي هاي خوشمزه

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان