امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تارت الیزه

#1
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تارت الیزه 1

 مواد لازم برای خمیر: 

بیسكویت پتی‌بور پودر شده: 350 گرم
شیرعسلی: دو قاشق غذاخوری
خامه صبحانه: دو قاشق غذاخوری
وانیل: نصف قاشق چای‌خوری
شكلات سفید ذوب شده: به میزان لازم

 مواد لازم برای مواد داخلی تارت الیزه:

پنیر ماسكارپونه: 300 گرم
خامه صبحانه: 100 گرم
خامه فرم گرفته: 200 گرم
اسانس كارامل: دو تا سه قطره
شكر: 150 گرم
آب: دو تا سه قاشق غذاخوری
ژلاتین: 5 ورق

روش تهیه خمیر : 

1. ابتدا بیسكویت پتی‌‌بور را كه پودر كرده‌ایم داخل كاسه‌ای گود ریخته میان آن را باز می‌كنیم. مواد ذكر شده را داخل بیسكویت می‌ریزیم و آنقدر ورز می‌دهیم تا خمیر شود. 

2. میزان اضافه كردن شكلات سفید به مواد تاحدی است كه خمیر مطلوبی به‌دست آید. پس از این كف قالب گرد به قطر 25سانتی‌متر را سلفون کشیده طوری كه دیواره‌های آن را هم پوشش دهد. 

3. سپس مواد خمیر را كف قالب پهن كرده و صاف و منظم می‌كنیم تا جایی كه قطر خمیر حدودا نیم سانتی‌متر باشد. خمیر آماده شده را دو ساعت در یخچال قرار می‌دهیم. 

روش تهیه مواد داخلی: 

1. ابتدا شكر را داخل ظرف لعابی یا استیل ریخته آب را روی آن می‌ریزیم و روی حرارت مستقیم و زیاد قرار می‌دهیم تا جایی كه شكر كاملا ذوب شده و كاراملی شود. در این مرحله خامه صبحانه را به كارامل اضافه می‌كنیم و هم می‌زنیم تا مخلوط یكدستی حاصل شود.

2. در كاسه‌ای گود به‌صورت جداگانه پنیر ماسكارپونه و خامه فرم گرفته را توسط لیسك با هم مخلوط می‌كنیم و مایه كاراملی آماده شده را داخل آن می‌ریزیم. ورقه‌های ژلاتین را داخل یك كاسه پر از آب سرد قرار می‌دهیم سپس از داخل آن خارج می‌كنیم و ورق ژلاتین‌های نرم را داخل كاسه‌ای دیگر قرار می‌دهیم. این كاسه را روی بخارآب قرار می‌دهیم تا جایی كه ورقه‌های ژلاتین كاملا ذوب و یكدست شوند. 

3. ژلاتین را به مایه اضافه كرده داخل خمیر آماده شده می‌ریزیم و به مدت هشت ساعت داخل یخچال قرار می‌دهیم. پس از این مدت روی تارت را با خامه و موارد دلخواه‌خود تزئین می‌كنیم. من در این عكس از گل لیلیوم خوراكی كه با خمیرشكری آماده شده برای تزئین تارت استفاده كرده‌ام. 
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Tongue آموزش تهیه شیرینی تارت نارنگی!
  طرز تهیه تارت بادام ترد و خوشمزه
  طرز تهیه تارت خرما و زردآلو
  تارت گوجه فرنگی را حتما امتحان کنید!
  طرز تهیه تارت ژله بستنی
  تارت سیب آلمانی
  طرز تهیه تارت موس سفید با سس تمشک
  روی تارت‌ها و کیک‌ها این سس شکلاتی را بریزید
  تارت بادنجان و سیر
  تارت گوشت - طرز تهیه مینی تارت گوشت و سبزیجات

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان