امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بیسكویت بادام زمینی

#1
بیسكویت بادام‌زمینی

مواد لازم برای خمیر:

آرد: 250 گرم
كره: 160 گرم
پودر شكر: 80 گرم
آب: دو قاشق غذاخوری
وانیل: یک‌سوم قاشق چای‌خوری
پودر بادام زمینی: 60 گرم
زرده تخم‌مرغ: یك عدد


مواد لازم برای داخل بیسكویت:

كره: 50 گرم
پودر شكر: 100 گرم
كره بادام‌زمینی: 50 گرم
پودر كاكائو: یك قاشق غذاخوری
پودر بادام‌زمینی: دو قاشق غذاخوری
پسته چرخ شده


روش تهیه:

1. تمامی مواد خمیر را داخل كاسه‌ای گود ریخته و همه را با هم چنگ می‌زنیم تا خمیر شوند. این كار را می‌توانیم با چرخ خمیرزن همزن برقی نیز انجام دهیم. خمیر حاصل را 15دقیقه در نایلون كنار می‌گذاریم تا استراحت كند.

2. حالا خمیر را به قطر چهار میلی‌متر پهن كرده با كاتر موردنظر برش می‌زنیم و در سینی می‌چینیم. سینی را به مدت 20دقیقه روی پنجره وسط فر كه از قبل با دمای 180درجه سانتی‌گراد گرم كرده‌ایم، قرار داده و می‌پزیم. تمامی مواد میانی را دو دقیقه با همزن برقی می‌زنیم.

3. كرم آماده شده را بین بیسكویت‌ها می‌كشیم و دو بیسكویت را به هم می‌چسبانیم و دور تا دور بیسكویت‌ها را داخل پسته چرخ شده می‌غلتانیم. روی بیسكویت‌ها را با شكر رنگی و اسپری رنگ خوراكی تزیین می‌کنیم.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Video طرز تهیه متفاوت سیب زمینی پرطرفدار (مک‌دونالد)
  سیب زمینی کریسپی رژیمی با فرمول مخصوص
  طرز تهیه سیب زمینی تنوری اسپانیایی
  طرز تهیه سالاد سیب زمینی با سس خردل
  طرز تهیه گراتن سوسیس و سیب زمینی
  طرز تهیه سیب زمینی تنوری شکم پر!
  طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده با پوست و پنیر و ژامبون
  طرز تهیه اسموتی موز با بادام زمینی و اسپرسو
Wink آموزش درست کردن کیک گردو و بادام *.*
  طرز تهیه تارت بادام ترد و خوشمزه

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان