امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آزاد

Smile 
ماه تولدو روزش رو کنار هم بذارین جوابها روکامنت کنید یکم بخندیم  Smile  Smile

فروردین: یه حمال                                                         1:سزدتوسرم                                                  16:به من گفت نیمه گمشدمی
اردیبهشت:همسایمون                                                       2:فهمیددوسش دارم                                         17:منو بوسید
خرداد:یه گدا                                                                3:به من شماره داد                                           18:بهم نامه داد
تیر:یه گوسفند                                                             4:بهم پیشنهاد دوستی داد                                 19:منو تحسین کرد
مرداد:بقال سرکوچه                                                      5:عاشق من شد                                              20:به من گقت عزیزم
شهریور:استادم                                                            6:بامن دعوا کرد                                                21:از من سواری گرفت
مهر:الاغه                                                                    7:منو بغل کرد                                                   22:با موتور گازی اومد دنبالم
آبان:یه بیمار روانی                                                         8:گفت بیا بریم سینما                                        23:به من حلقه داد
آذر:یه احمقی                                                               9:منوگازگرفت                                                   24:از من جدا شد
دی:یه قصاب سیبیلو                                                     10:به من گل داد                                                25:بهم گفت بوس بده
بهمن:یه میمون                                                            11:به من پیشنهاد ازدواج داد                                26:به من پیشنهاد شراکت داد
اسفند:یه کوتوله چاق                                                    12:برام هدیه خرید                                             27:منوسوار الاغش کرد
                                                                              13:به من چشمک زد                                          28:جواب تلفن های منو نداد
                                                                              14:بامن رقصید                                                   29:منوبرد استادیوم
                                                                              15:منوعاشق خودش کرد                                     30:یه بوس آبدار از لپام گرفت
پاسخ
 سپاس شده توسط || Mιѕѕ α.η.т || ، # αпGεʟ ، ★ASAL-GIRL★ ، ℬʟ∀¢Ḱ~ℬøÅяÐ ، M ATIN ، Mr.Robot ، αѕтer ، Brooklyn Baby ، ~HiSssh~ ، سارا بهرامپور ، saba 3 ، -Edgar ، Roxanna ، گریس ، Mason ، ×ThundeRBolT× ، Interstellar ، I r A n ، ʜɪᴅᴅᴇɴ ، Shervin_ST ، dark heart ، SANY ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_
آگهی
استادم به من پیشنهاد شراکت داد (:
ویرآیش پلیز (:
پاسخ
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، باران* ، ✘Nina✘
بـَقـال سـَرکـوچه بـه مـَن پیـشنـَهاد ازدواج داد :|||
خـيلي غـَلط كرد ..
پاسخ
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، باران* ، ✘Nina✘ ، ʜɪᴅᴅᴇɴ
استادم به من گفت عزیزم
پاسخ
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، باران* ، ✘Nina✘
یه میمون منو تحسین کرد :|
آزاد 1

پاسخ
 سپاس شده توسط باران* ، Mason ، || Mιѕѕ α.η.т || ، dokhi khoooooooobi
بقال سر کوچه با من رقصید :|||
پاسخ
 سپاس شده توسط Mason ، || Mιѕѕ α.η.т || ، عسل شیطون
یه میمون منو برد استا دیوم
همه یا بهمنن یا مرداد یا شهریور
پاسخ
یهـ میمون جوآب تلفنآی منو ندآد :|
پاسخ
 سپاس شده توسط || Mιѕѕ α.η.т ||
همسایمون برام هدیه خردید!!!
پاسخ
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ
یه حمال بهم شماره داد!
پاسخ
 سپاس شده توسط Berserk ، ʜɪᴅᴅᴇɴ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان