امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ته چین والک

#1
ته چین والک

ته چین والک 1
ته چین والک 1
مواد لازم برای 6 تا 7 نفر:
4 پیمانه برنج
750 گرم والک پاک شده
ا عدد سینه مرغ
1/4 پیمانه روغن مایع
1 پیمانه ماست چکیده 
1/3 پیمانه زعفران دم کرده 
5 عدد زرده تخم مرغ
نمک و فلفل به میزان لازم
مقداری زرد چوبه


طرز تهیه:
1. برنج را پاک کرده و با مقداری آب و کمی نمک به مدت دو ساعت بگذارید تا خیس بخوردو والک را شسته و خرد کنید
2. مرغ را با کمی روغن و زرد چوبه و مقدار مناسبی نمک و فلفل در قابلمه ای ریخته و روی حرارت بگذارید. مقدار خیلی کمی آب بریزید تا مرغ با حرارت ملایم بپزد و به روغن بیفتد. بعد مرغ را در روغن خودش کمی تفت دهید.
3. قابلمه ای آب کرده و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. برنج خیس کرده را از آب نمک بیرون آورده و در آب جوش بریزید.
4.وقتی برنج یکی دو قل جوشید والک را هم اضافه کنید تا هر دو با هم جوشیده و نرم شوند. بعد از نرم شدن آنها را آبکش کنید.
5. زرده های تخم مرغ را با روغن و ماست چکیده در کاسه ای مناسب ریخته و خوب مخلوط کنید. نمک، فلفل و زعفران را هم به این مواد اضافه کنید و هم بزنید. برنج و والک آب کش شده را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
6. کف تابه یا پیرکس مورد نظر را چرب کرده، نیمی از برنج آماده شده را در کف قالب ریخته و فشرده کنید
7. سینه مرغ را به اندازه های مناسب خرد کنید و روی لایه برنج ریخته طوری که همه سطح برنج را بپوشاند.
8. حالا نیمه دیگر برنج را روی مرغ ریخته و کاملاً صاف و یکدست کنید. فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
9. قالب یا تابه را در فر به مدت یک ساعت و نیم بگذارید تا ته چین والک آماده شود.


یه جور دیگه:
به جای استفاده از فر می توان مواد ته چین را در تابه ای نچسب ریخت و روی حرارت ملایم اجاق پخت.
Before I pull this trigger
Your eyes vacant and stained
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان