امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

این دختر 16 ساله چهره ای کاملا مردانه دارد

سال های نوجوانی هر دختری سخت ترین سال های زندگی او و در عین حال به یاد ماندنی ترین سال ها هستند. اما برای نانا، دختر ۱۶ ساله چینی که اخیرا شاهد رشد موهای ضخیم روی صورتش بوده است، این سال ها تلخ و دشوارند. نانا هر روز در اتاقش پنهان می شود و از مردم فرار می کند.به گزارش پارس ناز رویش این موهای ضخیم روی پوست صورت نانا نتیجه بیماری کمیابی به نام هیرسوتیزم است. این بیماری بر اثر اختلال هورمون ها در بدن زنان به وجود می آید و آنها را دچار پرمویی می کند.

این دختر 16 ساله چهره ای کاملا مردانه دارد 1

در سال 2010 نانا دچار کم خونی شدید شد و مغز استخوان او قادر به تولید سلول های خونی جدی نبود.مادر نانا می گوید پزشکان می گفتند این بیماری بسیار جدی است و اگر درمان نشود به مرگ نانا می انجامد. به همین دلیل دخترم را در بیمارستان بستری کردیم. داروهایی که در آن زمان تجویز شد حال او را بهتر کرد. اما رویش این موهای اضافه در واقع یکی از عوارض جانبی داروهای ضد کم خونی بوده است. این موها نه تنها بر چهره او، بلکه بر دست و پایش نیز روییده اند.نانا که قبلا دختری شاد و سرزنده بود، حالا تبدیل به دختری افسرده شده که خود را در اتاقش حبس می کند و تمام وقتش را با کتاب خواندن پر کرده است.
bethowen ...
پاسخ
 سپاس شده توسط بهرخ ، مخ دخترا ، SANY ، T A R A ، яê¥нαñê ، Danger.A ، SHaghII ، ALA ، bi kas ، -_- kimiya ، shadi.k ، بر پشت شیر،خورشید اثر ، Albert wesker ، 888 ، ^BaR○○n^ ، دختر شاعر ، parmis78 ، |мιѕѕ мєняαѕα| ، علی جوکر ، Magical Girl ، رعنا جووون ، Atoosa2012 ، s /a/m/a/n/@nri ، azary ، ..WonDerfull.. ، ρяіηcεss~Αιοηε ، noora91 ، *devil black* ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ƝeGaЯ ، parisa16 ، parnia tajik ، banoye qam ، Mrs f.a.t.e.m.e.h ، lady snow white ، هیوا1 ، good girl* ، عاطفه70 ، سایه 72 ، hapoo ، Wow___ ، aLiReZaZ-iM ، ჩяσOσкєη ժяєαм ، تارا جوجو ، ~JaSmIn~ ، eagle2 ، ...آریا... ، cuteboy ، M.H2 ، Andrea ، MANI2013
آگهی
اگه دختره چراريشاشومدل دارزده؟
حتماخواسته خشكل شه_
جمع كنين باباازسادگي مردم استفاده نكنين
پاسخ
 سپاس شده توسط *setare* ، bi kas ، LIGHT ، maral sy ، lady snow white ، عاطفه70 ، یامور ، Wow___
اول موضوع رو قشنگ بخون بعد بیا نظر بده...Dodgy
bethowen ...
پاسخ
 سپاس شده توسط bi kas ، kasra2072 ، علی جوکر ، s /a/m/a/n/@nri ، ..WonDerfull.. ، یامور ، Wow___
باهوش موضوعوخودت يه بارديگه بخون_مگه دخترنيس؟مگه تيغو ريش تراش اختراع نشده كه ريشاشونميزنه؟نكنه دوس داره ريش داشته باشه؟
پاسخ
 سپاس شده توسط bi kas ، s /a/m/a/n/@nri ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، عاطفه70 ، Wow___
تو اين زمونه تا چيزيو كه از نزديك نديدي باور نكن چون دوروغ گفتن از نفس كشيدنم اسون تره
پاسخ
 سپاس شده توسط bi kas ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Mrs f.a.t.e.m.e.h ، lady snow white ، Wow___ ، روناک 18
همش دروغه....البته منظورم عکسشه مگر نه همچین چیزی ممکنه
امـــــــــــــــــــــــــــضـــــــــــاHeart
پاسخ
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، عاطفه70 ، Wow___
انگشت های دخترا ظریفه ولی این انگشتش کلفته
معلومه که دخترنیست
تازه کسراراست میگه اگه دختربود میتونست ریش هاش رو بزنه دیگه لطفا ازاین چرت وپرت ها نزارDodgy
پاسخ
 سپاس شده توسط bi kas ، s /a/m/a/n/@nri ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، عاطفه70 ، Wow___ ، SANY
به ریشاش دقت کنید فقط یه مردی که 20 سال تیغ بندازه این جوری میشه من بعد 6 سال ریش در اوردن اینقدر پرپشت نیست
روزای روشن خداحافظ سرزمین من خدا حافظ
پاسخ
 سپاس شده توسط s /a/m/a/n/@nri ، هستی 17 ، عاطفه70 ، Wow___
من خودم ی عمره که زغال فروشم ولی تا حالا اینطوری سیاه نشدم..

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ [size=x-large]هیچ Heartبی بهانه نمی تپد.نمیدانم بهانه ها دلگیرند.یاHeartها بهانه گیر
پاسخ
 سپاس شده توسط LIGHT ، saeed25/12
من که این موضوع رو خودم نساختم...
از سایت برداشتم...
نمیدونم دروغه یا حقیقت داره...
bethowen ...
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  ازدواج اجباری دختر 9 ساله با سگ!
  دختر 6 ساله حساب بانکی مادرش را Hک کرد +تصاویر
  ?واشنگتن: احتمال خارج شدن تحریرالشام از لیست تروریستی وجود دارد!
Shocked خواستگاری بیش از 200 نفر از این دختر زیبا!
  التماس دختر 16 ساله برای ازدواج با دوست پسرش (عکس)
  مادری که دختر 11 ساله اش را اجاره می دهد
  چشمهای خاص دختر ایلامی زیبا ( عکس)
Subarrow ناوالنی با چهره‌ای نزار خطاب به پوتین: پادشاه لخت است!
Question دختر 19 ساله ای که مثل حیوان با نامزدش زندگی میکند
  عروس شدن یک دختر کم سن و سال(عکس)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان