امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چهار ماده‌ غذایی که مانع از تضعیف چشم می‌شود

#1
چهار ماده‌ غذایی که مانع از تضعیف چشم می‌شود
خوراکی‌هایی که حاوی ویتامین‌ها و مواد مغذی هستند برای سلامت چشم بسیار مفید و با اهمیت تلقی می‌شود.
چهار ماده‌ غذایی که مانع از تضعیف چشم می‌شود 1پیام فرح‌بخش، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت:‌ خوراکی‌هایی که حاوی ویتامین‌ها و مواد مغذی هستند برای سلامت چشم بسیار مفید و با اهمیت تلقی می‌شود.


وی افزود: هویج به دلیل وجود بتاکاروتن برای سلامت چشم و جلوگیری از کاهش دید نقش مؤثری دارد.


وی ادامه داد: ماهی‌هایی مانند ماهی سالمون و قزل‌آلا به دلیل وجود اسید چرب امگا 3 مانع از سندروم چشم خشک می‌شوند.


فرح‌بخش گفت: مصرف مرکبات مانند پرتقال و همچنین انواع توت در سلامت چشم‌ها نقش بسزایی دارد.


فرح‌بخش خاطرنشان کرد: از تأثیر تخم‌مرغ بر سلامت چشم نیز نمی‌توان چشم‌پوشی کرد به همین دلیل مصرف آن را توصیه می‌کنیم.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  ابزاری جدید برای شکار “ماده تاریک”
  بررسی چگالی ماده‌ی تاریک
  ساخت ماده‌ی بیولوژیکی جدید در ابعاد میکروبی!
  آیا راز ماده تاریک را کشف می کنیم؟
  تولید سیاه‌ترین ماده جهان
  آئروژل گرافن رکوددار سبک‌ترین ماده جهان شد#
  ساخت نوعی ماده خود-ترمیم با قابلیت حفظ خواص توسط محققان دانشگاه پنسیلوانیا
  ماده ای که به خودی خود تا، خم و کوچک می‌شود
  افزایش ارزش غذایی و دارویی زعفران با فناوری نانو
  تولید 8 نوع ماده نفتی از دود خروجی کارخانجات ایزوگام

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان