امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پخت نان گاتا!!!!

#1
مواد لازم:

شیر 80 میلی لیتر(یک سوم پیمانه)

شکر 150 گرم

کره 50 گرم

تخم مرغ 4 عدد

مایه خمیر 30 گرم

آرد 750 گرم


مواد لازم برای تهیه مغز گاتا:

آرد 300 گرم

تخم مرغ 3 عدد

شیر 50 میلی لیتر

کره 200 گرم

پودر شکر 200 گرم

دارچین 10 گرم

مغز گردو 50 گرم


روش تهیه:

شیر، شکر، کره و تخم مرغ را با هم مخلوط نمایید.

مایه خمیر و آرد را نیز با هم مخلوط و به مواد اضافه کنید و خوب ورز دهید تا به دست نچسبد.

اگر خمیر شل بود، آرد و اگر سفت بود، شیر اضافه کنید.

به خمیر، 30 دقیقه استراحت دهید.

سپس خمیر را به اندازه ی 50 گرم چونه نمایید.

مغز گاتا* را در میان خمیر قرار دهید و داخل سینی چرب شده، با فاصله از یکدیگر بچینید و دوباره 10 دقیقه استراحت دهید.

با دست چونه ها را فشار دهید تا پهن شوند. روی آن را با چنگال سوراخ کنید و زرده تخم مرغ بمالید.


* برای تهیه مغز گاتا:

همه مواد را با هم مخلوط کنید. اگر شل بود، مقداری آرد نخودچی به آن بیفزایید.

درجه فر: 180 درجه و مدت پخت 30 دقیقه.
خوب، ولی اشتباه...
پاسخ
 سپاس شده توسط ..WonDerfull.. ، KATARA
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گاتا؛ نان ارمنی

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان