امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تارت موز با سس کارامل

#1
تارت موز با سس کارامل یک دسر شیک و مجلسی است که به راحتی درست می شود فقط حواستان باشد به مهمانتان بگویید که در این دسر از کره بادام زمینی استفاده شده است چون بعضی ها به بادام زمینی حساسیت شدید دارند.

تارت موز با سس کارامل 1

مواد لازم


300 گرم بیسکویت ساده
100 گرم کره
150 گرم خامه صبحانه
140 گرم پودر قند
400 گرم پنیر خامه ای
250 گرم کره بادام زمینی
1 ق چ پودر وانیل
به میزان لازم بادام زمینی برای تزئین
3عدد موز



مواد لازم برای سس کارامل


40 گرم کره
50 گرم شکر
150 گرم خامه صبحانه



طرز تهیه:

1. ابتدا بیسکویتها را در یک کاسه بریزید و آنها را به کمک گوشتکوب کاملا خرد کنید. بیسکویت ها را داخل ظرف غذا ساز هم میتوانید ریز خرد کنید. کره را آب کنید سپس به بیسکویت های خرد شده اضافه کرده، آنها را خوب با هم مخلوط کنید. اکنون مخلوط بیسکویت و کره را کف یک قالب یا چند قالب کوچک که با کاغذ روغنی پوشانده اید بریزید و به کمک دست آن را خوب فشار دهید تا یک لایه از بیسکویت کف ظرف تشکیل شود. قالبها را در یخچال بگذارید تا بیسکویت سفت شود.

2. حالا مواد تارت را آماده کنید. در یک کاسه کوچک خامه را بزنید تا کاملا نرم شود سپس آن را کنار بگذارید. در کاسه دیگر پنیر خامهای، پودر قند و وانیل را بریزید و آنها را هم خوب با هم مخلوط کنید. در یک کاسه دیگر دو عدد از موزهایی را که پوست گرفته اید کاملا له کنید. اکنون در یک کاسه بزرگ تر، کره بادامزمینی را بریزید و آن را خوب هم بزنید تا نرم شود سپس مخلوط پنیر را به آن اضافه کرده و مواد را خوب با هم مخلوط کنید. حالا موز له شده و خامه را هم به مواد اضافه کنید. خوب هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند.

3. در این زمان قالب یا قالبها را از یخچال بیرون آورید سپس از مخلوط حاصل داخل قالبها ریخته و آنها را به مدت 3 ساعت داخل یخچال قرار دهید.

4. برای تهیه سس ابتدا کره و شکر را داخل یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت قرار داده و خوب هم بزنید تا کمی طلایی شود سپس خامه را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سس کارامل آماده شود. حالا قابلمه را از روی حرارت بردارید، سس را داخل یک ظرف مناسب ریخته و سپس ظرف را داخل یخچال بگذارید تا سرد شود.

5. هر زمان تارتها آماده شدند آنها را با موز باقیمانده و بادامزمینی تزئین کرده، سس را روی شان ریخته ، سرو کنید.

یه جور دیگه

برای تهیه سس کارامل می توانید شکر را بدون کره روی حرارت قرار دهید تا ذوب و طلایی شود سپس خامه را به آن اضافه کنید[]
پاسخ
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، # αпGεʟ ، FARID.SHOMPET
آگهی
#2
یکی از بهترین دسر هایی هست که می بینم یکی در انجمن گذاشته! ایول! خدایی دمت گرم گذاشتی اینو...
یک روز باید حتما درست کنم...
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!











پاسخ
 سپاس شده توسط Tɪɢʜᴛ


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Tongue آموزش تهیه شیرینی تارت نارنگی!
  طرز تهیه کرم کارامل
Wink طرز تهیه پودینگ کارامل :)
  طرز تهیه تارت بادام ترد و خوشمزه
  طرز تهیه تارت خرما و زردآلو
  تارت گوجه فرنگی را حتما امتحان کنید!
  طرز تهیه تارت ژله بستنی
  تارت سیب آلمانی
  طرز تهیه تارت موس سفید با سس تمشک
  روی تارت‌ها و کیک‌ها این سس شکلاتی را بریزید

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان