امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

جانماز الکترونیکی هوشمند هم تولید شد !

#1
روزنامه «الصباح» چاپ تونس در شماره روز گذشته خود طی خبری نوشت: یک شهروند تونسی به نام «حمادی الأبیض» اولین جانماز الکترونیکی هوشمند را تولید کرد. این روزنامه در ادامه نوشت: این جانماز الکترونیکی توانایی شمارش تعداد رکعات و سجده‌های خوانده شده در هر نماز را دارد و با روشن شدن چراغ آن در هر رکعب، نمازگزار را متوجه تعداد رکعات خوانده شده می‌کند.

«الصباح» همچنین افزود: البته پیش بینی می‌شود که تولید این جانماز الکترونیکی هوشمند با واکنش شدید برخی علماء و چهره‌های دینی در تونس و دیگر کشورهای عربی و اسلامی مواجه شود. این احتمال وجود دارد که علماء و چهره‌های دینی بگویند روشن شدن چراغ این جانماز باعث گمراه پرت شدن حواس نمازگزار و در نتیجه ابطال نماز وی خواهد شد.

به گزارش شیعه آنلاین، روزنامه «الصباح» چاپ تونس در شماره روز گذشته خود طی خبری نوشت: یک شهروند تونسی به نام «حمادی الأبیض» اولین جانماز الکترونیکی هوشمند را تولید کرد.

این روزنامه در ادامه نوشت: این جانماز الکترونیکی توانایی شمارش تعداد رکعات و سجده‌های خوانده شده در هر نماز را دارد و با روشن شدن چراغ آن در هر رکعب، نمازگزار را متوجه تعداد رکعات خوانده شده می‌کند.

«الصباح» همچنین افزود: البته پیش بینی می‌شود که تولید این جانماز الکترونیکی هوشمند با واکنش شدید برخی علماء و چهره‌های دینی در تونس و دیگر کشورهای عربی و اسلامی مواجه شود. این احتمال وجود دارد که علماء و چهره‌های دینی بگویند روشن شدن چراغ این جانماز باعث گمراه پرت شدن حواس نمازگزار و در نتیجه ابطال نماز وی خواهد شد.

ناگفته نماند شیخ «عثمان البطیخ» مفتی اعظم تونس در اولین اظهار نظر در مورد این جانماز گفت: به نظر بنده استفاده از این جانماز الکترونیکی هوشمند بلامانع است و امری جایز به شمار می‌رود زیرا به نظر نمی آید که باعث پرت شدن حواس نمازگزار شود بلکه به برطرف شدن شک وی کمک می‌کند.

در همین راستا «حمادی الأبیض» در مورد هدف از ساخت این جانماز هوشمند گفت: در برخی اوقات و حالت ها، نمازگزار دچار شک می‌شود و فراموش می‌کند که در رکعت یا سجده چندم نماز است. این جانماز الکترونیکی می‌تواند برای برطرف شدن این شک به نمازگزار کمک کند.

قابل ذکر است در سال 2008 در اختراعی مشابه یک شهروند ترکی جانمازی تولید کرد که از نخ های الکترونیکی تولید شده بود و در یافتن قبله درست به نمازگزار کمک می‌کرد. در آن جانماز، نمازگزار هرچه که جانماز را دقیق تر به سمت قبله پهن می‌کرد، جانماز نورانی تر و روشن تر می‌شد.

یک شهروند اردنی به نام «فواد ابو راغب» نیز در سال 2003 جانماز تولید کرد که با استفاده از یک صفحه شفاف هوشمند که در محل سجده گاه قرار می‌گرفت، تعداد رکعات و سجده‌های نماز گزار را شناسایی و اعلام می‌کرد.
پاسخ
 سپاس شده توسط a beautiful lie ، mohamad66 ، alone girl ، .ali. ، *mahya* ، houman ، hossein.
آگهی
#2
باحال بود چند وقت دیگه چینیش میاد ایران
پاسخ


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  وظایف کارشناس تولید محتوا چیست – بررسی 9 وظیفه اصلی
  پیش فرض برنامه تولید محتوا و ساخت عکس و چت با هوش مصنوعی فارسی زال
  لیست قیمت و فروش ارزان انواع قفل دیجیتال و هوشمند
  سیستم صوتی خانه های هوشمند و مدرن
  گلدسیت بهترین تولید کننده ی مبل و صندلی در کشور
  تولید محتوا
  محتوای هوشمند و تاثیر آن بر سئوسایت
  طالع بینی هوشمند اعتقاد داری بیا داخل همه چیز درسته میگه من خودم انجام دادم درسته
  با تشکر از فیلترینگ هوشمند!
  معرفی نخستین ساعت‌های هوشمند مووادو

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان