اتفاقی شگفت انگیز برای ملکه ی زیبایی آمریکا ! +عکس |
|
12-20-2012, 11:44 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
اتفاقی شگفت انگیز برای ملکه ی زیبایی آمریکا ! +عکس
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://images.seemorgh.com/iContent2/Files/143803.jpg جراحان مجبور شدند حدود 1/4 جمجمه او را بردارند تا مغز او که دچار تورم شدیدی شده بود به حالت عادی بازگردد و برای اینکه استخوان جدا شده فاسد نشود این استخوان را در شکم او به مدت 42 روز نگهداری کردند . "جمی همیلتون" 36 ساله که در سال 2009 ملکه زیبایی ایالت آیداهو امریکا بوده و در رقابتهای سراسری هم شرکت داشته است در یک حادثه هنگام ماهیگیری از صخره پرتاب شد و از ناحیه سر آسیب دید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://www.seemorgh.com//uploads/1391/07/c19.jpg جراحان مجبور شدند حدود 1/4 جمجمه او را بردارند تا مغز او که دچار تورم شدیدی شده بود به حالت عادی بازگردد و برای اینکه استخوان جدا شده فاسد نشود این استخوان را در شکم او به مدت 42 روز نگهداری کردند . این زن که مادر سه فرزند است وقتی به هوش آمد متوجه شد نیمی از استخوان سرش سر جایش نیست و به جای اینکه روی سرش باشد در شکمش است. او در وبلاگش در خصوص این تجربه تلخ مینویسد: هیچ چیز در دنیا دیگر برای من مهم نیست جز اینکه من زنده ام و اینجا هستم این یک معجزه است که من زنده هستم و میتوانم کنار همسر و فرزندانم باشم. او هنگام تعطیلات با همسرش به ماهیگیری رفته بود که این اتفاق رخ داد او تعادلش را از دست داد و از صخره ها پایین پرتاب شد همسرش سریعا او را به بیمارستان رساند و پزشکان برای اینکه مغز متورم او دچار آسیب نشود مجبور شدند جمجمه او را بردارند و به این طریق به او عمری دوباره بخشیدند. او اکنون حالش خوب است و بعد از اینکه تورم مغزش کاهش پیدا کرد پزشکان استخوان را سرجایش بازگرداندند. او اکنون به محل کارش بازگشته و زندگی عادی خود را طی میکند دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://www.seemorgh.com//uploads/1391/07/c21.jpg |
|||
|
|
آگهی
|
|
12-22-2012, 04:56 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: اتفاقی شگفت انگیز برای ملکه ی زیبایی آمریکا ! +عکس
آخِى.....چشمش زدن
|
|||
|
|
12-22-2012, 05:40 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
وووووووووووووووووووووي حيووني اره چشمش زدن
|
|||
|
|
12-22-2012, 05:44 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
خیلی جالب بود ممنونم
![]()
|
|||
|
|
01-07-2013, 11:02 AM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بد شانس
|
|||
|
|
01-07-2013, 11:26 AM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
چطوری جمجمه شو توش کمش نگه داشتن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
|||
|
|
01-07-2013, 11:50 AM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
akhe bichare
|
|||
|
|
01-11-2013, 01:31 PM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
این بیچاره که از ریخت افتاده
|
|||
|
|
01-12-2013, 02:24 AM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
آخخخخخه بدبخت گناه داشت..
|
|||
|
|
01-12-2013, 01:34 PM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
khob akhhheeeyyy bichareh!!
ama age shoma b in migin malake zibayee k khob khdmatkar khunamun ain khoshgl tare b khoda!! |
|||
|
|
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |