امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

توت سفید موجب کاهش قند خون می‌شود

#1
توت سفید موجب کاهش قند خون می‌شود

آنتی اکسیدان موجود در توت نقش محافظتی در برابر رادیکال‌های آزاد دارد.
توت سفید موجب کاهش قند خون می‌شود 1شهاب اولیایی متخصص علوم تغذیه در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛گفت: آنتی اکسیدان موجود در توت نقش محافظتی در برابر رادیکال‌های آزاد دارد. 

وی با بیان اینکه توت سفید اثر حفاظتی روی سیستم قلب و عروق داشته افزود: فیبر موجود در آن به کاهش کلسترول کمک کرده و در برخی موارد موجب کاهش قند خون می‌شود. 

اولیایی افزود: گلکوز موجود در توت و یا همان فروکتوز می تواند جایگزین قند مصرفی افراد باشد. 

این متخصص تغذیه اظهار داشت: تامین قند مصرفی بدن توسط توت سفید برای دیابتی‌ها جایگزین مناسبی بوده به شرط آنکه در خوردن آن زیاده روی نکنید.  

وی تاکید کرد: مصرف این خوراکی خوش طعم برای همه افراد مناسب است ولی در اشخاص دیابتی روزانه ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری استفاده شود. 

وی افزود: توت سفید تازه قند کمتری نسبت به توت خشک داشته و می‌تواند جایگزین قند مصرفی افراد باشد. 

اولیایی با بیان اینکه برخی از افراد توت را بی‌ضرر تلقی می‌کنند، گفت: این موضوع تصور نادرستی است، استفاده بیش از حد آن مخصوصا در بیماران دیابتی مانند قند مصرفی است.

پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان