امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

راز درست کردن میگو پلو با نخود فرنگی

#1
راز درست کردن میگو پلو با نخود فرنگی 1
به گزارش دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ایران ناز استانبولی، لوبیا پلو، عدس پلو و … در عین ساده بودن خیلی خوشمزه اند و طرفداران زیادی دارند. میگو پلو هم در دسته این غذاها قرار می گیرد. امروز طرز تهیه میگو پلو با نخود فرنگی را به شما آموزش داده ایم. حتما خوشتان می آید.
 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
راز درست کردن میگو پلو با نخود فرنگی 1
 
مواد لازم:
 
    میگو 300 گرم
    برنج 3 لیوان
    رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
    پیاز 1 عدد
    سیر 3 حبه
    نخود فرنگی 1/2 لیوان
    فلفل دلمه ای 1 عدد
    زعفران دم شده 1 قاشق غذاخوری
    زردچوبه و نمک و فلفل مقدار لازم
 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
راز درست کردن میگو پلو با نخود فرنگی 1
 
طرز تهیه:
 
1- پیاز و سیر را خرد کنید و داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، نمک و فلفل و زردچوبه بزنید و تفت دهید تا طلایی شود سپس میگوهای تمیز شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید (میگوها را زیاد تفت ندهید، فقط تا حدی که رنگ میگوها تغییر کند).
 
2- پس از اضافه کردن رب گوجه فرنگی باید زعفران دم شده را با 1 لیوان آب جوش مخلوط کنید و به میگوها اضافه نمایید، حرارت را ملایم کنید تا سس بجوشد و غلیظ شود، پس از کم شدن آب غذا نخود فرنگی پخته شده، فلفل دلمه ای نگینی شده و نمک و فلفل را اضافه کنید، کمی هم بزنید سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
راز درست کردن میگو پلو با نخود فرنگی 1
 
3- برنج را آبکش کنید (برنج را با چند لیوان آب و مقداری نمک درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد سپس آبکشی کنید، زمانی برنج را آبکشی کنید که وقتی دانه برنج را میان دو انگشت میفشارید مغز برنج کمی خام و اطراف برنج نرم باشد).
 
4- ته قابلمه کمی روغن بریزید و ته دیگ دلخواه تان را قرار دهید سپس لایه لایه با برنج و مایه میگو پر کنید، آخرین لایه را با میگو بپوشانید، حرارت را زیاد کنید تا برنج شروع به بخار کردن کند سپس با چنگال به آرامی مواد را مخلوط کنید، 1 لیوان آب را با چند قاشق روغن مخلوط کنید و روی برنج بریزید ، حرارت را کم کنید و دم کنی را بگذارید تا برنج دم بکشد سپس در ظرف بکشید و سرو کنید.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  غذاهایی که خودمون درست کردیم
  اسرار شیرینی پزی,نکاتی در مورد تمپر و آب کردن کردن شکلات
  طرز تهیه پاستای میگو
  بهترین غذایی که درست کردی چی بوده ؟
  چطور پیتزای مکزیکی درست کنیم؟!
  دستور پخت لواشک تمشک و توت فرنگی
  ماکارونی هفت رنگ درست کنید
  کاپ کاستارد لیمو و توت فرنگی
Heart طرز تهیه “نان توت فرنگی” با طعم دوست داشتنی ^^
  نحوه درست کردن سوپ آرد ذرت و اسفناج

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان