رفقای گلم سیلام یه سوال
اگه بخوای برای عشقت یه نامه بنویسی براش چی مینویسی؟
دوستتون دارم خوشملا لدفا سپاااااس
اگه بخوای برای عشقت یه نامه بنویسی براش چی مینویسی؟
دوستتون دارم خوشملا لدفا سپاااااس
|
|
اگه همین الان بخوای برای عشقت یه نامه بنویسی چی براش مینویسی؟ |
|||||||||||
|
رفقای گلم سیلام یه سوال
اگه بخوای برای عشقت یه نامه بنویسی براش چی مینویسی؟ دوستتون دارم خوشملا لدفا سپاااااس
24-04-2017، 10:50
میم مثل مریم مقدس میم مثل عشق ابدیم مادر
24-04-2017، 14:41
دیدمت امروز با یه لبخند ژکوند اومدی بیرون.میدونم میخوایی منو انکار نکن هر چند نمیخوریم به هم کلا!
(24-04-2017، 14:41)n.leito نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خخخخخخخ بیشترازخودم کمترازخدام میخوامت
30-06-2018، 9:31
هیچوقت لیاقت منو نداشتی وگرنه اونجوری بدون هیچ فکر کردنی جوابمو نمیدادی...
21-01-2026، 17:45
ریدی ای تنها امیدم...
آنچه ک گفتی شنیدم... ریدی ای آرااااامِ جانم...
12-03-2026، 0:18
از کامنت قبلی و قضایاش گذر کنیم...
میدونم شیفتت سنگین بود و میدونم مریضای بد داشتی میتونم تصور کنم اینکه توی این شرایط اینجوری کار میکنی چه روحیه و انرژیای ازت میگیره و چه اعصابِ فولادی ای میخواد بهت نویدِ روزهای خوب رو میدم و نویدِ انجام شدنِ اون کارهایی ک این چند سال روش برنامه ریزی کردیم. از هیچی نترس، همینجوری ک تا الان پیش بردیمش از الان ببعد هم پیش میبریم. سخته میدونم. ولی هرجا خسته شدی به روزهای قشنگمون فکر کن! حتی ب همین مسافرتِ دو هفته پیش ک رفتیم و اون حسِ خوبمون... همبرگرایی ک مهدی میپزه... آتیش بازیا و کباب بازیامون... به این فککن که یه روزی همهی این کارارو بی دغدغه انجام میدیم!!! حداقل بدون دغدغههای الان (: بقول صدف دغدغههامون آپگرید میشن(: من دوستت دارم اینو خودتم میدونی، حتی همین امشب ک ازم دوری، همین الان ک بخاطر شیفتت مجبوری تو بیمارستان بخوابی، خوشحالم ک هرچقدر هم شرایط سخت باشه و از هم دور باشیم از حسم به خودت مطمئنی. میدونی... تو برای من... همون حسِ خوبِ رسیدن ای... حس خوبی... همون آب خنکِ بعد از دویدن... همون جیگرکیِ آخر شبا تو پارک جنگلی... همون موتور سواریایی ک یه ایربادز تو گوشِ من بود، یکیش تو گوشِ تو... همون شهربازی و اون سینما 9 بعدی ای ک بهم گفتی "اگ دستتو قبلش نمیگرفتم واقعا بدجوری ترسناک بود!!! تو برای من همهی این حسهای خوبی... تو برای من، بعد از چند سال، هنوز تازگیِ روزِ اولِ آشنایی ای... مثل همون موقعی ک گوشیت تو ماشینِ شهربازی افتاده بود و دوییدیم تا به آقاعه رسیدیم و بهش گفتیم و رفت گوشیو برامون پیدا کرد (: یادته قلبت چجوری میتپید؟ همون "تپش قلبـی برام" همون دختر کوچولویی که لب جدول نشسته بود و دلِ اون پسر هیکلی گندههه رو زد... همون روزی ک میخواستی دَکَم کنی و بهم گفتی "برو من دوست پسر دارم(:" برام تازه ای برام قشنگی برام موندنی ای موندنی بودنت قشنگه کلا قشنگی مثل همین SMS هایی ک قبل خواب بهم میدی (: امیدوارم بتونم اونجوری ک سزاوارته قدرتو بدونم و برات ساپورتیو باشم. شبت بخیر کوچولوی دوست داشتنیِ من
| |||||||||||
|
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||
| برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
| شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
|
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|