امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ماكاروني كالباس و خامه

#1
Heart 
مواد لازم

ماکارونی : ۶۰۰ گرم
کره : ۱۰۰ گرم
کالباس : ۲۰۰ گرم
تخم مرغ : ۳ عدد
خامه : ۱۵۰ گرم
نمک : قدری
فلفل : قدری

طرز تهیه


ظرف نسبتاً بزرگی را پر از آب می‌کنیم و برای هر بسته ماکارونی ۲ قاشق نمک در آب می‌ریزیم و بعد از جوش آمدن آب ماکارونی را در آن می‌ریزیم و یک دو قاشق روغن در آن می‌ریزیم و می‌گذاریم بجوشد تا مغز ماکارونی کاملاً نرم شود و زیاد له نشود ماکارونی را در آبکش می‌ریزیم و مقداری آب نیم گرم بروی آن می‌دهیم تا لیزی و شوری آن گرفته شود.
در صورتی‌که بخواهیم اسپاگتی یا ماکارونی را قبلاً آماده کنیم، بعد از طبخ و ریختن آن در صافی آن را در ظرف آب سرد می‌ریزیم در این صورت اگر یکی دو روز هم بماند عیبی نخواهد کرد.
کالباس را به شکل خلال خرد می‌نمائیم و کره را در ظرفی می‌ریزیم و روی آتش می‌گذاریم کالباس را در کره یک تفت می‌دهیم زرده‌های تخم مرغ را کمی می‌زنیم و کم کم داخل کالباس می‌ریزیم و کمی نمک و فلفل می‌زنیم، تخم مرغ که یکی دو جوش زد کالباس را روی اتش برمی‌داریم و خامه را با آن مخلوط می‌کنیم کالباس را با ماکارونی آماده شده مخلوط می‌کنیم و در دیس می‌کشیم.اگر مطابق با مقدار مواد اولیه مصرف کنید غذا فوق برای ۶ نفر می‌باشد.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  خامه فرم گرفته
  طرز تهیه ماهی قزل آلا با سس خامه متفاوت و خوشمزه!
  طرز تهیه ی خامه قنادی با خامه صبحانه
  فوق العاده ترین سالاد خیار با سس خامه و پیازچه
  •° طرز تهیه رولت های خامه ای خوشمزه بدون فر °•
  ماکارونی با کوفته و خامه ..
  تزیین کیک با خامه صبحانه
  «پنه با سس کدوحلوايي» و خامه اضافه !
  سوپ خامه‌ای مرغ، با طعم خوش ترخون
  نان پر شده با قارچ و خامه ترش

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان