امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

عوارض بسیار بد تند غذا خوردن

#1
عوارض بسیار بد تند غذا خوردن 1

تند غذا خوردن عادت بسیار بدی است تحقیقات جدید نشان داده است، سریع غذا خوردن می تواند تاثیرات منفی روی سلامتی داشته باشد.اگر غذای خود را با سرعت نور تمام کنیم، کار اشتباهی کرده ایم؟ شاید می خواستید قبل از یک ملاقات، نهار خود را بخورید و یا شاید دوست داشتید در یک دورهمی خانوادگی، سریع تر به دومین بشقاب برسید. در هر دو صورت، تحقیقات جدید نشان داده، سریع غذا خوردن می تواند تاثیرات منفی روی سلامتی داشته باشد.



غذا خوردن با سرعت بالا نه تنها روی گوارشتان تاثیر بدی دارد بلکه می تواند خطر قرار گرفتن در مسیر مشکلاتی مانند بیماری های قلبی، دیابت و سکته مغزی را افزایش دهد. باید این سوال را از خود بپرسید که آیا یک غذا ارزشش را دارد که با بدن خود چنین کاری کنیم؟



تند غذا خوردن چه خطراتی دارد؟

دانشمندان ژاپنی طی 5 سال، بیش از 1000 داوطلب را مورد بررسی قرار دادند. هدف آنها در این تحقیق، تمرکز روی رابطه بین سرعت غذا خوردن و ابتلا به سندروم متابولیک – این بیماری، شامل پنج فاکتور خطر می شود که عبارتند از مواردی مانند فشار خون بالا یا افزایش سطح کلسترول بد – بود.



هر داوطلب در یکی از سه دسته ای که محققان تعیین کرده بودند، قرار می گرفت: آهسته، معمولی و سریع. روی هم رفته کسانی که با سرعت بالاتری غذا می خوردند با افزایش وزن، قند خون بالا، سطح بالای کلسترول بد و میان تنه بزرگ، همبستگی بیشتری داشتند. به صورت مشخص، 11.6 درصد افرادی که در گروه سریع قرار داشتند دچار سندروم متابولیک شدند. در مقابل، تنها 6.5 درصد از گروه معمولی و 2.3 درصد از گروه آهسته، چنین مشکلی را تجربه کردند.



ایران ناز نتیجه این شد که خوردن غذا با سرعت بالا می تواند باعث افزایش وزن و همچنین بروز اختلالات متابولیک در بلند مدت شود. در مقابل، خوردن غذا با سرعت پایین، سبک زندگی هوشمندانه ای است که می تواند مانع چنین مشکلاتی برای سلامتی شود.آهسته غذا خوردن، یک تغییر سبک زندگی ضروری است که می تواند به پیشگیری از اختلال متابولیک کمک کند. وقتی افراد، سریع غذا می خورند، فرصتِ احساس سیری را از خود می گیرند. بنابراین امکان پرخوری بالا می رود. غذا خوردن با سرعت بالا باعث نوسان شدید گلوکز می شود که می تواند منجر به مقاومت انسولین شود.



بسیاری از ما برخی از وعده های غذایی را پشتِ میزمان و یا در حالی می خوریم که با عجله در حال حرکت هستیم. این موارد باعث می شود با سرعت بیشتری غذا بخوریم. علاوه بر بالا رفتن سرعت، معمولا در چنین مواقعی فرد به سمت غذایی آماده می رود که معمولا سرشار از کالری است و مواد مغذی زیادی ندارد.چاقی یکی از بزرگ ترین چالش ها برای سلامتی است و می تواند دلیل اصلی پشت سکته های مغزی باشد.



اضافه وزن تا 22 درصد، خطر سکته مغزی ایسکمیک را در افراد افزایش می دهد و اگر چاق باشید، این خطر تا 64 درصد افزایش می یابد. گام های ساده زیادی وجود دارد که می توانید با استفاده از آن ها خطر سکته مغزی را کاهش دهید. از جمله استفاده از یک برنامه غذایی متعادل، انجام مرتب ورزش و آزمایش مرتب فشار خون.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  عوارض عمل نکردن کیست مویی (سینوس پیلونیدال)
  فیستول چیست؛ علائم، علت، عوارض و تشخیص بیماری فیستول مقعد
Subarrow عمل جراحی بواسیر(هموروئید)، عوارض و مراقبت های پس از آن
  بدانید از عوارض مرگبار نوشیدن زیاد آب !
  از عوارض نگران کننده قرص سیپروهپتادین باخبر شوید
  تغذیه بعد شکستگی استخوان و مواد مغذی برای جوش خوردن استخوان
  عوارض داروها در سلامت دهان ، دندان و سایر اعضای بدن
  عوارض و اثرات بیهوشی روی مغز و سایر اعضای بدن
  چرا موقع غذا خوردن نباید حرف بزنیم ؟
  8 تکنیک بسیار موثر برای درمان سرگیجه فقط در 5 دقیقه

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان