امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آشنایی با انواع اتاق های مختلف در هتل

#1
آگاهی از نوع اتاق های هتل:
تمامی افرادی که علاقه‌ی زیادی به سفر دارند، مواردی زیادی را در خصوص انتخاب نوع هتل خود مورد توجه قرار می‌دهند. این ویژگی‌ها نوع اتاق، قیمت، نوع تخت، تعداد ساکنین هتل، تعداد تخت های موجود در اتاق، دکوراسیون داخلی، مبلمان و نوع سرویس دهی را شامل می‌شود.
از اصلی ترین نکاتی که بخش پذیرش هتل می‌بایست به آن دقت زیادی داشته باشد، آگاهی از نوع اتاق‌ها، نوع تخت خواب و امکانات موجود در یک اتاق است و قبل از اینکه اتاقی را برای مسافر رزرو کند می‌بایست به درخواست مسافر توجه کند و تمامی ویژگی های مد نظر مسافر را در اولویت قرار دهد. به طور مثال دور بودن از آسانسور، اتاق با تخت خواب سایز بزرگ، و …
با توجه به نکات مطرح شده، اشخاص میبایست اطلاعات کافی و کاملی در خصوص نوع اتاق انتخابی خود در دست داشته باشند که به اختصار قسمتی از آن را برای راحتی و آگاهی بیشتر در اختیار قرار خواهیم داد:

انواع اتاق های هتل :
۱) Single
اتاقی برای یک نفر در نظر گرفته شده که ممکن است یک یا تعداد بیشتری تخت در این اتاق وجود داشته باشد. معمولا مساحت اتاق‌های تک نفره چیزی حدود ۳۷ تا ۴۵ متر مربع می‌باشد.



۲) Double
اتاق که برای دو نفر اختصاص داده شده و ممکن است یک یا چند تخت داشته باشد.به طور کلی مساحت این اتاق‌ها چیزی حدود ۴۰تا ۴۵ متر مربع در نظر گرفته میشود.



۳) Triple
این اتاق برای ۳ نفر طراحی شده است، اتاقی با یک تخت دونفره و یک تک نفره یا دو عدد تخت دو نفره که مساحت آن چیزی تقریبا بین ۴۵ تا ۶۵ متر مربع را در برگرفته است.


۴) Quad
اتاقی با دو یا ۴ تخت برای ۴ نفر در نظر گرفته شده که به طور کلی اندازه‌ی این اتاق‌ها بین ۷۰ تا ۸۵ متر مربع میباشد.



۵) Queen
اتاقی با یک تخت سایز بزرگ ( یک‌و‌نیم نفره) که یک نفر و یا حتی چند نفر میتوانند در آن اقامت داشته باشند. متراژ این اتاق ها چیزی بین ۳۲ تا ۵۰ متر مربع است.



۶) King
اتاقی با تخت سایز بزرگ ( ۲ نفره ۱۶۰ تا ۱۸۰ سانتی متر) که میتواند توسط یک و یا حتی تعداد بیشتری از افراد اشغال شود. عموما اندازه این اتاق بین ۳۲ تا ۵۰ متر مربع در نظر گرفته می‌شود.



۷) Twin
اتاقی با دو تخت یک نفره به صورت جداگانه که که یک یا چند نفر می‌توانند در آن اقامت داشته باشند.متراژ این اتاق ها بین ۳۲ تا ۴۰ متر مربع می‌باشد.



۸) Hollywood Twin Room
اقامت دو نفر در این اتاق ممکن است زیرا دو تخت یک نفره به صورت جداگنه با یک تخته به هم متصل شده است. معمولا هتل هایی با درجه کیفی پایین این گونه تخت ها در اتاق های خود قرار میدهند که حتی زوجین هم میتوانند به راحتی از آن استفاده کنند. متراژ این اتاق ها بین ۳۲ تا ۴۰ متر مربع می‌باشد.پ



۹) Double-double
اتاقی با دوتخت Double و یا حتی Queen که ۴نفر میتوانند از ۲ تخت یکنفره به صورت مجزا و یک تخت دونفره استفاده کنند. مساحت این اتاق بین ۵۰ تا ۷۰ متر مربع است.


۱۰) Studio
آشپزخانه، اتاق خواب با تخت تاشو، سرویس بهداشتی همگی در این اتاق وجود دارد و در واقع این اتاق کوچک مساحتی برابر ۲۵ تا ۴۰ متر مربع را در بر میگیرد.



۱۱) Suite / Executive Suite
اتاق نشیمن یا سالنی که با یک یا چند اتاق خواب بهم مرتبط شده است.(یک اتاق با دو یا تعداد بیشتری اتاق خواب و یک سال پذیرایی مجزا) متراژ این اتاق برابر با ۷۰ تا ۱۰۰ متر مربع در نظر گرفته شده است.


۱۲) Mini Suite or Junior Suite
اتاق تک نفره با تخت خواب و مکان نشیمن که در اکثر مواقع اتاق خواب جدای محل سالن و پذیرایی است و اندازه آن تقریبا بین ۶۰ تا ۸۰ متر مربع می‌باشد.


۱۳) President Suite | Presidential Suite
این اتاق یکی از گرانترین اتاق های یک هتل محسوب می‌گردد. به طور معمول تنها یکی از این اتاق ها در هر هتلی موجود می‌باشد. همانند دیگر سوییت های نرمال، این سوییت یک یا دو اتاق خواب با یک سالن پذیرایی وسیع دارد که البته تاکید بر نوع دکوراسیون داخلی و طراحی اتاق ، لوازم لوکس و امکانات و تجهیزات( همانند پیش خدمت شخصی در طول دوره اقامت) بیشتر مورد توجه قرار میگیرد. این اتاق میتواند بین ۸۰ تا ۳۵۰ متر مربع ساخته شود.

[​IMG]
۱۴) Apartments / Room for Extended Stay
در آپارتمان ها و هتل های خدماتی، اتاق هایی برای مهمانان طولانی مدت در نظر گرفته شده و معمولا امکاناتی نظیر آشپزخانه باز، تجهیزات آشپزی، خشک کن، ماشین لباس شویی و غیره در اتاق تعبیه شده است. خدمات نظاقت اتاق یک یا دوبار در هفته ارائه می‎‌گردد. اندازه اتاق یا مساحت آپارتمانهای خدماتی معمولا بین ۹۶ تا ۲۵۰ مترمربع است.



۱۵) Connecting rooms
این اتاقها شامل درهای ختصاصی از بیرون به اخل اتاق است و هر ااق با یک در به اتاق دیگری متصل است. مهمانان میتوانند بدون خروج از اتاق با یکدیگر از طریق این درهای میانی در ارتباط باشند. مساحت این اتاق ها تقریبا بین ۳۰ تا ۵۰ در نظر گرفته شده است.


۱۶) Murphy Room
اتاقی مجهز به مبل راحتی و تخت تاشو( تختی که پس از استفاده قابل جمع شدن در داخل کمد دیواری و یا در دیوار است.) این تخت ها قابل جاجایی است. متراژ این گونه اتاق ها چیزی حدو ۲۰ تا ۴۰ متر مربع می‌باشد.

۱۷) Accessible Room / Disabled Room:
اساسا این نوع اتاق برای مهمانانی طراحی شده که از لحاظ جسمی ناتوان هستند و بر طبق قانون تمامی هتل ها برای جلوگیری از ایجاد تبعیض میان مهمانان، هر هتلی میبایست چند اتاق خودرا با تجهیزات و شرایط ویژه به این عزیزان اختصاص دهد. اندازه این اتاق ها برابر با ۳۰تا ۴۲ متر میباشد.

۱۸) Cabana
از جذابیت های این اتاق استخر خصوصی و یا استخری است که در مجاورت این اتاق قرار دارد. دسترسی به استخر بسیار راحت میباشد و مساحت آن ۳۰ تا ۴۵ متر مربع است.

۱۹) Adjoining rooms
اتاقی که یک یا چند اتاق در آن تعبیه شده اما این اتاق ها توسط دیوار بهم متصل است و هیچ دری برای رفت و آمد وجود ندارد. افراد به راحتی میتوانند وارد اتاقها شوند. اندازه این اتاقها تقریبا بین ۳۰ تا ۴۵ متر مربع می‌باشد.


۲۰) Adjacent rooms
این اتاق ها از جمله اتاق هایی هستند که امکانات فراوانی در آن وجود ندارد و در یک سالن در مجاورت همدیگر قرار گرفته اند. ابعاد هر یک از این اتاق ها بین ۳۰ تا ۴۵ متر مربع است.


۲۱) Villa
نوع خاصی از اقامت و اتاق که در معمولا درهتل های ریزورت یافت میشود. این اتاق مستقل از فضای بیشتری برخوردار میباشد و به دلیل نوع اتاق، امنیت بیشتری بر مهمانان حاکم است. این اتاق علاوه بر اتاق خواب، دارای سالن پذیرایی، استخر شخصی، جکوزی و بالکن میباشد. یکی از بهترین گزینه ها برای زوجین، خانواده و گروه های پر جمعیت محسوب میگردد.



۲۲) Smoking / Non-Smoking Room
بسیاری از هتل ها اتاق‌هایی رابرای مهمانانی که استعال دخانیات دارند در نظر می‌گیرند واین یکی از بهترین روش هایی است که افراد غیر سیگاری از مضرات دود سیگار در امان بمانند . مساحت این گونه اتاق ها بین ۳۰ تا ۲۵۰ در نظر گرفته شده است.



منبع : سایت دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هتل فرودگاهی
پاسخ
 سپاس شده توسط !fari!
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  آشنایی با بهترین بنادر تفریحی ایران
  آشنایی با جاذبه های گردشگری بوشهر
Thumbs Down آشنایی با جاذبه های گردشگری خوزستان
  آشنایی با غار علیصدر کبودر آهنگ
  آشنایی با جاذبه های گردشگری ودیدنی شهر ساری +تصاویر
  آشنایی با قلعه تاریخی و دیدنی بهستان زنجان
  تصاویر و آشنایی با کاخ میان پشته
  آشنایی با جاذبه های گردشگری شهر زنجان (+تصاویر)
  آشنایی با بهترین مکان گردشگری تهران (عکس)
  آشنایی با شهر دیشموک (عکس)

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان