امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

به کار بردن آویشن در طب سنتی

#1
Wink 
به کار بردن آویشن در طب سنتی 1


همان طور که می دانید طب سنتی یک طب کاملا شناخته شده استآویشن در درمان اکسیور (کرمک) مؤثر است؛ خوردن روزانه یک قاشق مرباخوری از پودر آویشن به مدت یک الی دو هفته در ریزاندن و نابود کردن کرم های روده مفید است. ضد نفخ و اشتهاآور است.
 
پاک کننده ریه، معده، جگر و روده ها از رطوبات است.خوردن آویشن با آب انجیر، جهت درمان برخی از انواع سرفه مفید است. خوردن آویشن با انجیر خشک، سبب خوش رنگ شدن پوست صورت می گردد. مصرف آویشن با پنیر تازه در افراد لاغر، سبب رفع لاغری می شود.
 
خوردن آویشن با غذاهای غلیظ که هضم سنگینی دارند، سبب بهبود هضم می شود رایحه بخور آویشن باعث فرار حشرات موذی می گردد.آویشن به صورت دم کرده، جهت برطرف نمودن برخی از انواع ناراحتی های معده استفاده می شودمصرف آویشن به صورت بخور، در سرماخوردگی سبب بهبود علائم می گردد.

 

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
به کار بردن آویشن در طب سنتی 1

 
آویشن خلط آور و آنتی اسپاسم برونشیال است. جهت درمان آسم و خروج خلط از سینه روزی یک فنجان دم کرده آویشن را با آب لیمو ترش و کمی شکر مخلوط کرده خوب به هم زده و میل کنید و این عمل را تا بهبودی ادامه دهید. آویشن خواص ضد باکتریایی، ضد قارچی و ضد انگلی دارد.
 
آویشن باغی با نام علمی Thymus vulgaris L که در انگلیسی Thyme خوانده می شود از خانواده ی Labiatae است.خواص و آثار آویشن آویشن داروی سنتی دردهای معده و روده است. جوشانده این گیاه در درمان پیچش روده و اسهال مؤثر است و برای دفع انگل های روده، در گذشته از آویشن استفاده می کرده اند.
 
آویشن مخصوصاً آویشن باغی دارای اثرات ضدقارچی و ضدباکتریایی قوی است و این خاصیت به دلیل وجود تیمول و کارواکرول در اسانس این گیاه است و این اسانس دارای اثرات ضداسپاسم، ضد سرفه و خلط آور است. شستن سر با محلول رقیق اسانس آویشن سبب افزایش
 

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
به کار بردن آویشن در طب سنتی 1

 
جریان خون در پوست سر و قوی شدن غده های مو و در نتیجه جلوگیری از ریزش مو می شود.آویشن عامل تصفیه کننده خوبی بوده و در درمان بی خوابی و امراض جهاز هاضمه مفید است.آویشن ضدتشنج، ضد صرع و ضد نفخ بوده و برای تقویت بینایی و معده هم مفید است.
 
آویشن اعمال جنسی و تناسلی را در بدن تحریک و تقویت می کند.در استعمال خارجی، جوشانده سرشاخه های گلدار و برگدار گیاه به صورت لوسیون، کمپرس و غیره در محل کوبیدگی، دررفتگی ها، آماس و همچنین در محل دردناک نقرس و رماتیسم، مخصوصاً رماتیسم های مزمن اشخاص سالخورده استفاده می شود
 
استفاده از اسانس آویشن و حمام آویشن برای مبتلایان به دردهای عضلانی، مفصلی و روماتیسمی مفید است.آویشن به عنوان گیاهی ضدعفونی کننده شناخته شده است. محلول شستشوی دهان که حاوی آویشن باشد در درمان عفونت لثه مؤثر است و به همین دلیل برای تهیه برخی از دهانشویه ها و خمیردندان ها نیز به کار می رود.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  با طب سنتی درد مفاصل را به زانو درآورید
  درمان خانگی کک و مک ؛ از بین بردن کک و مک با کمک طب سنتی و خانگی
  درمان کیست مویی (پیلونیدال PNS) با لیزر بهتر است یا عمل جراحی سنتی؟
  از بین بردن لکه و تیرگی گردن با ماسک های خانگی و گیاهی
  ماسک برای سیاهی دور چشم | از بین بردن تیرگی ها به روش خانگی
  برای از بین بردن بوی سیر از دهان و معده چه کنیم؟
  طب سنتی
  با طب سنتی انواع بیماری کودکان را درمان کنید
  اصول طب سنتی برای سلامت بودن و داشتن تن سالم
  مشکل سفیدی زودرس مو, سفیدی زودرس از دید طب سنتی

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان