11-05-2020، 12:49
سرمربی تیم ملی کشتی آزاد با بیان اینکه نباید در سال المپیک آزمون و خطا داشته باشیم، تاکید کرد: باید جایگاه و اقتدار سرمربیان تیم ملی در چرخه انتخابی لحاظ شود.
به گزارش ایسنا، غلامرضا محمدی در واکنش به بحث ها و حاشیه های ایجاد شده درباره موضوع چرخه انتخابی تیم هلی ملی کشتی، گفت: همه ما نگران شرایط کشتی هستیم، فکر میکنم امروز کشتی ما نیاز به آرامش، همدلی و انسجام دارد و برای رسیدن به موفقیت باید کنار هم باشیم.
وی تصریح کرد: اختلاف نظر در برخی موارد اجتناب ناپذیر است و ما هم روی جزئیاتی از کار اختلاف نظر داریم اما امیدوارم همه این تلاشها و جلسات به موفقیت در میادین بزرگ منجر شود.
سرمربی تیم ملی کشتی آزاد درباره موضوع قهرش در جلسه بررسی چرخه انتخابی با رییس فدراسیون کشتی، گفت؛ نظرم را گفتم و وظیفه دارم که پاسخگوی مردم باشم. به شخصه به انتخابی تیم ملی اعتقاد دارم اما در جزئیات اختلاف نظر داریم. به نظر من باید چرخهای تدوین شود که اجرایی باشد نه اینکه بخواهیم خودزنی کنیم.
وی افزود: در سال المپیک نباید آزمون و خطا کنیم. من در جلسه اخیر با احترام به همه عزیزان، صحبت کردم و احساس کردم همه صحبتهایم را گفتم، جلسه تمام شد و من هم رفتم. من اهل قهر و آشتی نیستم، یا میمانم و کار میکنم و یا میروم، نباید اتفاقی که قبل از لندن رخ داد، دوباره تکرار شود.
محمدی در پایان گفت: با تمام وجود در خدمت کشتی هستم و تا جایی که بتوانم اثرگذار باشم، میمانم. دبیر، سوریان، کاوه، جدیدی، رضایی و... همه دلسوز کشتی هستند. باید کنار هم به کشتی کمک کنیم اما شأن و اقتدار سرمربی هم باید در این چرخه دیده شود. انتظار من و کادرفنی نیز همین است. با تمام وجود به نظر همه دوستان و کارشناسان احترام میگذارم و امیدوارم هر اتفاقی که به نفع کشتی باشد بیفتد.