امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بعضی از سبزیجات با پختن خاصیتشان چند برابر می شود

#1
زیاد شنیده ایم که سبزیجات را به صورت خام استفاده کنیم خواص بیشتری دارند اما در این مطلب 4 نوع سبزی را به شما معرفی می کنیم که با پختن آنها می توانید خواصشان را بیشتر کنید.
فواید پختن برخی سبزیجات و بیشتر شدن خواص سبزیجات
میدانستید کدام سبزیجات با پختن سالم تر شده و ارزش آنها بالا تر میرود؟ در ادامه با سبزیجاتی آشنا میشوید که اگر آنها را بپزید و استفاده کنید بهتر است .
خوردن سبزیجات بخش مهمی از یک رژیم غذایی سالم است. گفته می شود خوردن سبزیجات خام بهترین ارزش غذایی را دارد. با این وجود پختن برخی سبزیجات ارزش غذایی آن را بالا می برد.
 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بعضی از سبزیجات با پختن خاصیتشان چند برابر می شود 1
سبزیجاتی که باید بپزید
 
گوجه فرنگی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بعضی از سبزیجات با پختن خاصیتشان چند برابر می شود 1
فواید پختن گوجه
گوجه فرنگی مواد مغذی و ویتامین c و لیکوپن زیادی دارند. لیکوپن فیتوکمیکالی است که رنگ قرمز و خواص آنتی اکسیدانی را به گوجه داده است. بخارپز کردن یا پختن گوجه فرنگی روشی برای بالا بردن مقدار لیکوپن است. تحقیقات نشان داده اند لیکوپن خطرسرطان را کاهش می دهد، سلامت قلب را بهبود می بخشد و واکنش عصبی را بهتر می کند.
 
بروکلی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بعضی از سبزیجات با پختن خاصیتشان چند برابر می شود 1

بروکلی را بپزید و استفاده کنید
بروکلی از سبزیجات چلیایی است که خواص آنتی اکسیدان زیادی دارد. همچنین منبعی غنی از لوتئین و توکوفرول است. این ترکیبات شیمیایی خطر سرطان را با کاهش التهاب رگ های خونی کم می کنند. بروکلی یک سبزی سم زدا است. پختن بروکلی آزادسازی کارتنوئیدها را سرعت می دهد. کارتنوئیدها پروتئین زیادی دارند و در زمان پخت پروتئین بیشتری آزاد می کنند.
پختن بروکلی کارتنوئیدهایی مانند لوتئین و فیتون را بهبود می بخشند. تحقیقات نشان داده اند فیتون ها خطر سرطان پروستات را کم کرده، سلامت قلب را بهبود بخشیده و التهاب رگ های خونی را کاهش می دهد.
 
هویج
بعضی از سبزیجات با پختن خاصیتشان چند برابر می شود 1
هویج را بپزید بهتر است
هویج منبعی غنی از بتاکاروتن، فیبر و ویتامین ها و مواد معدنی فراوان است. هویج به خاطر مقدار زیاد ویتامین A و بتاکاروتن خواص آنتی اکسیدانی برای سلامت دارد.

منبع تاپ ناز
یار مگو که من منم
من نه منم نه من منم
گر تو تویی و من منم
من نه منم نه من منم
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چرا بعضی از افراد در خواب حرف می زنند؟ دلیل حرف زدن در خواب چیست؟
  چگونه رشد موها را چند برابر کنیم؟
  چرا بعضی از زنان پسرزا هستند؟
  با مصرف این خوراکی ها سوخت و ساز بدن را چند برابر کنید
  کووید-19 در برابر آلرژی؛ تفاوت علائم در چیست؟
Thumbs Up ۱۰ توصیه برای مراقبت از پوست در برابر آلودگی هوا!
Thumbs Up شیرمادر عامل مصونیت بلندمدت کودکان در برابر عفونت‌!
Exclamation فرانسه با فروش یک دارو، 1.5 برابر پول نفت ایران درآمد کسب می‌کند
Question دلیل غذا نخوردن بعضی از کودکان چیست؟
Question علت ناخن جویدن بعضی از انسان ها چیست؟

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان