امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

عکس ساده ترین دختر دنیا

هلن مکس دختر ۱۹ ساله بلژیکی که یکی از ساده ترین دخترهای جهان هست به عنوان ساده ترین دختر جهان انتخاب شدوی بعد از انتخاب به عنوان ساده ترین دختر جهان گفت: من این باور را داشتم که به عنوان سومین یا دومین انتخاب بشم اما این باور را نداشتم که به عنوان ساده ترین دختر جهان انتخاب بشم. و از اینکه صورت من در من سادگی نشان میدهد بسیار خوشحال هستم. و همیشه سعی میکنم تا عمر دارم این سادگی را حفظ کنم.عکس ساده ترین دختر دنیا 1
پاسخ
 سپاس شده توسط Mrs f.a.t.e.m.e.h ، ***Z.E*** ، TNT23 ، یگانه 777 ، mazii ، اذر خوشگله ، lady snow white ، .:: S.M ::. ، سورنا فاول ، aa.ali.aa ، I r A n ، parmis78 ، فائزه.شاکری ، Niloo_SelStan ، yoosof11 ، ...asall... ، مهدی رئیس زاده ، ღSηow Princessღ ، KOH ، رزمی کار ، mahdi nahal ، * Exceptional girl * ، goodboy1 ، monika_raha ، HeDyE~×~ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، i think just about you ، saba18 ، R gh ، EKSIR ، maynaz90 ، غروب ، اتنا 00 ، mohamady ، ƝeGaЯ ، sasa. ، amonoroz20 ، هما {جون} ، علی جوکر ، شکوفه2 ، mona49 ، ×ارسلان × ، yas.sama ، گل پری ، قاتل ، palete rangi ، آرابلا ، ~ ʀσᴢнɪηα ~ ، ★MoRpHeUsS★ ، bi kas ، شیدا18 ، LOVE KING ، parnia tajik ، banoye qam ، parmida.a ، پارمیداnbp ، هیوا1 ، arslan001 ، Ezabel ، farnosh ، farasoo2013 ، zahra! ، amir 77 ، Lisa ، ~JaSmIn~ ، mf2013 ، karimi ، sadaf3 ، عارفه ، elnaz-s ، mxad ، Elena ♥ ، soelda ، 65 tala ، مارال1392 ، tanha naro ، L.A.78 ، _mozhdeh_ ، ss.mu ، fereshteh 2013 ، SHaghII ، مهوش ، mehrasa2012 ، Elena ♥♥♥ ، *setare* ، تر گل ، آیدا امیری ، SHAYESTEH2013 ، صحرا 2 ، MAMD KHAN ، icegirl ، ArAz*SaNaYi ، آرمین *** ، FantastiC_BoY ، ωøŁƒ ، درنا عسل ، سیما777 ، SANY ، eagle2 ، arh1989 ، اندیشه ، هاناجون ، saharak ، arooos ، sssssss ، fatiiiiiii ، ARMIN80 ، ERFAN.1 ، alirezafak ، ferya ، saeid 59 ، mahdir1 ، Elena ♥♥♥♥ ، kasra2072 ، sahar af ، amir@tanha ، RPR ، ^BaR○○n^ ، گریس ، پسر ایزانی2 ، نوجوانان ، ballet dancer ، دالتون انجمن 2 ، Mᴏʙɪɴᴀ ، RєƖαx gнσѕт ، armin van buuren ، maryamam ، دتی ، محیاجان ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، shawkila ، معصومه202020 ، دوست داشتني ، nahid. ، Shadow of Death ، دختر شاعر ، ayda1383 ، √ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √ ، من محمد ، Moh ha DZ ، مبینافرزین ، matin1522 ، mahrana 11 ، sosun24 ، آرامش ، سایه جون ، سایه2 ، ayshaaa.1381 ، hasti … ، سوپرمغز ، shahram094 ، 2ne1.2ne1 ، $hanane$ ، AALLI ، ronaldu79 ، ƒяσzєη ℓσνє ، فريده ذوالفقاري ، ☂ ☠....MANESA.... ☂☠ ، TurK WolF ، پرنسس گاردنیا ، baran.72 ، mohammadhm ، sara jafari ، sara mehrani ، سمیرا ناناز ، رومینا اتیش پاره ، یاسی@_@ ، ali0077 ، ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ ، sara1112 ، Ƒαкє ѕмιƖє ، elina17 ، sara-ice girl ، amir1212 ، پيشي ي ملوس ، پریفام 2013 ، andrew. . ، .. ReZa .. ، ♥♥♥♥♥♥ girl sky ♥♥♥♥♥♥ ، sara 12 ، Neioosha ، AMIRESESI
آگهی
خیلی خوبه اینطوری باشه.دخترای ایران باید یاد بگیرنBig GrinTongue

در جواب به دخترخانومای پایینی:اره صد درصد تو این زمونه نباید ساده باشی.اینجا هم منظور همون قیافس.
خیلی ممنون خانوم قاتل که گوش دادین
درضمن خانوم محترم مگه تو قیافتو ضایع میکنی فقط برا اینکه چشم ما رو بگیرین.ای بابا ای بابا عجبا!!!!!!!!!!!!!!اتفاقا بیشتر پسرا از دخترای ساده خوششون میاد.منم اگه میخواستم شعار بدم میرفتم تظاهرات اینجا شعار نمیدادمBig GrinTongue
عکس ساده ترین دختر دنیا 1
پاسخ
 سپاس شده توسط اذر خوشگله ، ღSηow Princessღ ، مهدی رئیس زاده ، mahdi nahal ، شکوفه2 ، mona49 ، قاتل ، maynaz90 ، *setare* ، arooos ، پسر ایزانی2 ، RєƖαx gнσѕт ، رومینا اتیش پاره ، sara 12
(24-02-2013، 21:14)علی جوکر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو این زمونه ساده بودن خوب نیست.:cool:
ولی ظاهر ساده داشتن شاید....!!UndecidedSmile
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
 سپاس شده توسط مهدی رئیس زاده ، ღSηow Princessღ ، اذر خوشگله ، قاتل ، palete rangi ، علی جوکر ، *setare* ، arooos ، RєƖαx gнσѕт ، Shadow of Death ، baran.72
بابا این تو همون بازیه تغیر صورت نیس بچه ها 25r30
پاسخ
 سپاس شده توسط مهدی رئیس زاده ، Niloo_SelStan ، *setare* ، nita99 ، arooos ، پسر ایزانی2 ، Shadow of Death ، mohammadhm
(24-02-2013، 22:10)×ارسلان × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا این تو همون بازیه تغیر صورت نیس بچه ها 25r30

اره همونه
پاسخ
 سپاس شده توسط مهدی رئیس زاده ، *setare* ، arooos ، Shadow of Death ، baran.72
TongueTongue
(24-02-2013، 21:14)علی جوکر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه حتماTongueTongueTongueBig Grin

4xv تقدیم به شما چون خیلی گلید مثل خودمBig Grin

پاسخ
 سپاس شده توسط اذر خوشگله ، satanic.skyscraper ، مهدی رئیس زاده ، palete rangi ، علی جوکر ، *setare* ، arooos ، baran.72

شما پسرا که خودتون دنبال دختر ساده نیستین اصلا دختر ساده چشمتون رو نمیگیره پس الکی شعار ندینAngry
پاسخ
 سپاس شده توسط satanic.skyscraper ، مهدی رئیس زاده ، ღSηow Princessღ ، رزمی کار ، اذر خوشگله ، قاتل ، parmida.a ، tanha naro ، *setare* ، هاناجون ، arooos ، beauty girl ، shawkila ، Shadow of Death ، baran.72 ، sara-ice girl ، پيشي ي ملوس
یه خانوم واقعی...خوش بحال دوس پسرش
خدایا یک مرگ بدهکارم و هزاران آرزو طلبکار...
خسته ام...یا طلبم را بده یا طلبت را بگیر
پاسخ
 سپاس شده توسط مهدی رئیس زاده ، رزمی کار ، اذر خوشگله ، parmida.a ، *setare* ، هاناجون ، arooos ، Shadow of Death ، baran.72 ، amir1212
ای جوووووووووووووووووووووووووووووووووووووونی
‌‌  ‌‌      ‌‌‌‌
.
                   ᶤᵗ'ˢ ᵇᵉᵉᶰ ᵃ ˡᵒᶰᵍ ᵗᶤᵐᵉ
               ᶤ ʰᵃᵛᵉᶰ'ᵗ ᵈʳᵉᵃᵐᵗ ᵒᶠ
             ᵈᵒᶰ'ᵗ ʸᵒᵘ ᵗʰᶤᶰᵏ ᵒᶠ ᵐᵉ ᵃᶰʸᵐᵒʳᵉ

پاسخ
 سپاس شده توسط satanic.skyscraper ، سورنا فاول ، sasa. ، parmida.a ، *setare* ، arooos ، Shadow of Death ، baran.72
در عین سادگی خیلی ه:cool:Sleepyم خوشگله
بر آنچه گذشت، آنچه شکست،آنچه نشد ،آنچه ریخت غصه مخور.زندگی اگر آسان بود با گریه شروع نمیشد.....
پاسخ
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، satanic.skyscraper ، maede_y2 ، parmida.a ، *setare* ، هاناجون ، arooos ، ferya ، Shadow of Death ، ayshaaa.1381 ، baran.72 ، amir1212

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  معنی اسم هدیه(اسم دختر)
  غمگین ترین جمله دنیا!!
  خوشگل ترین دختر جهان♥در کتاب گینس♥
Rainbow زندگی عجیب صاحب رکورد بلندترین ناخن دنیا (تصاویر)
  دو تا رفیق عاشق یک دختر میشن
  اگر من مخترع بودم ... ( زیبا ترین انشای دنیا! ) ♥ ♥ ♥
  40 مورد از کم هزینه ترین لذت های دنیا
  نامه ی یک دختر کم توقع
  وقتی یه دختر گریه میکنه ..
  متن های فوق العاده زیبا در مورد دختر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: