امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طبخ جوجه کباب مراکشی با استفاده از کباب پز تابشی خانگی

#1
کباب پز تابشی خانگی یکی از پرکاربردترین محصولات مخترع و تولید کننده تخصصی انواع کباب پز تابشی، کباب پز اتوماتیک، کباب پز بدون دود، کباب پزتابشی خانگی بدون دود، کباب پز خانگی، کته پز ریلی، فر پیتزا ریلی، سرخ کن دو سبده و تجهیزات آشپزخانه صنعتی در ایران است.
جوجه کباب مراکشی یکی از انواع جوجه کباب است که در کشور ما نیز طبخ می شود. در این نوع جوجه کباب از ادویه های متنوع برای مزه دار کردن جوجه استفاده می شود. همچنین از یک نوع سس برای میل کردن جوجه نیز استفاده می‌شود که شما می توانید همه این موارد را در خانه تهیه و آماده کنید.
برای طرز تهیه جوجه کباب مراکشی باید از سینه مرغ استفاده کنید. در برخی موارد از ران مرغ هم استفاده می‌شود ولی ران مرغ را نمی توان کباب کرد و باید آن‌ها را در فر گذاشته و طبخ کرد. برای طعم دار شدن جوجه کباب مراکشی شما باید تکه های سینه مرغ را به ابعاد جوجه کباب 2 سانت در 2 سانت تکه کنید.

مواد لازم برای طبخ جوجه کباب مراکشی با استفاده از کباب پز تابشی خانگی

مواد لازم برای طبخ جوجه کباب مراکشی برای 4 نفر می باشد. برای هر نفر 250 گرم محاسبه شده است که معادل یک سیخ بزرگ یا دو سیخ متوسط می شود. برای طبخ جوجه کباب مراکشی در کباب پز تابشی خانگی شما می توانید از 2 سیخ متوسط استفاده کنید.
مواد لازم :
• سینه مرغ 4 عدد معادل 1 کیلو گرم
• روغن زیتون بدون بو ¼ فنجان
• برگ نعناع تازه خرد شده ¼ فنجان
• گشنیز تازه خرد شده ¼ فنجان
• آب لیموی تازه 2 قاشق غذاخوری
• نمک 1 قاشق چای خوری
• فلفل پاپریکا 1 قاشق چای خوری
• سیر 2 حبه رنده شده
• زیره آسیاب شده 1 قاشق چای‌خوری
• پودر گشنیز خشک شده ½ قاشق چای خوری
• دارچین ½ قاشق چای خوری
• فلفل دلمه ای ساییده شده ¼ قاشق چای خوری
• کره 100 گرم (برای مالیدن روی جوجه کباب ها در هنگام طبخ)
• فلفل دلمه ای سبز تازه 2 عدد برش خورده به صورت مکعبی
• پیاز قرمز متوسط 2 عدد برش خورده (پیاز را به 8 قاچ مساوی تقسیم کنید)


مواد لازم برای تهیه سس مخصوص جوجه کباب مراکشی

برای تهیه سس مخصوص جوجه کباب مراکشی شما باید از مواد زیر استفاده کنید. این سس را باید در هنگام میل کردن جوجه کباب استفاده کنید و روی آن قرار دهید تا طعم سس به همراه طعم جوجه کباب و فلفل دلمه ای کباب شده و پیاز کباب شده را حس کنید.
________________________________________
مواد لازم برای تهیه سس مخصوص جوجه کباب مراکشی
• ماست 2 فنجان (ماست تازه یا ماست ترش نباشد)
• آب لیموی تازه ½ فنجان
• برگ نعناع خرد شده ریز ¼ فنجان
• سیر خرد شده 2 حبه
• پوست لیمو ترش تازه رنده شده 1 قاشق چای خوری
• نمک 1 قاشق چای خوری

آموزش طبخ جوجه کباب مراکشی با سس مخصوص در 5 مرحله
مرحله اول: مخلوط کردن ادویه ها با هم
روغن زیتون را با 2 قاشق آب لیموی تازه و به همراه ¼ فنجان نعناع، گشنیز، نمک، سیر، پاپریکا، زیره، پودر گشنیز، دارچین و پودر فلفل دلمه ای را در یک ظرف بزرگ بریزید و خوب هم بزنید تا حسابی این مواد با هم ترکیب شوند. به اندازه ¼ فنجان از این مخلوط را جدا کنید و جداگانه نگهداری کنید.
________________________________________
مرحله دوم: مخلوط کردن طعم دهنده با تکه های مرغ
تکه های مرغ را در داخل یک کیسه زیپ‌دار (زیپ پک) قرار داده و مواد مخلوط شده مرحله قبل را روی آن بریزید. هوای داخل کیسه را تا حد امکان خارج شده و درب کیسه را ببندید (زیپ پک کیسه را ببندید) حال کیسه را به خوبی به آرامی تکان دهید تا مواد داخل کیسه به خوبی با تکه های مرغ مخلوط شوند. کیسه را در همان حالت درب بسته در داخل یک ظرف قرار داده و به مدت 5 ساعت در یخچال بگذارید.

مرحله سوم: درست کردن سس مخصوص برای جوجه کباب مراکشی
در این مرحله شما باید سس جوجه کباب مراکشی را آماده کنید. این سس به همراه جوجه کباب در هنگام سرو استفاده می شود. برای این کار شما باید ماست، ½ فنجان آب لیمو، ¼ فنجان نعناع، 2 حبه سیر، پوست لیمو و 1 قاشق چای‌خوری نمک را باهم مخلوط کنید و در یک کاسه قرار داده و روی آن را بپوشانید. حال این ظرف را در یخچال قرار دهید.
________________________________________
مرحله چهارم: به سیخ کشیدن جوجه کباب مراکشی
برای طبخ جوجه کباب مراکشی شما باید در سیخ ها علاوه به جوجه کباب فلفل دلمه ای و پیاز هم قرار دهید. فلفل دلمه های مکعبی و پیاز های قاچ شده را به با آن ¼ فنجان مخلوط اولیه ترکیب کنید به نحوی که همه با هم مخلوط شوند. حال جوجه کباب ها را بعد از 5 ساعت از یخچال خارج کنید. آن‌ها را از کیسه خارج کنید و مخلوط باقی مانده در کیسه را دور بریزید. ابتدا یک تکه مرغ؛ سپس یک تکه فلفل و بعد از آن یک تکه پیاز را در سیخ قرار دهید و به همین ترتیب ادامه دهید. متناسب با سیخ های متوسط روی هر سیخ تا 5 بار می توانید اینکاررا انجام دهید. تکه های پیاز و فلفل خیلی به هم چسبیده نباشند و مقداری بین آن‌ها فاصله باشد.

مرحله پنجم طبخ جوجه کباب مراکشی با استفاده از کباب پز تابشی خانگی
• در ابتدا سینی آب کباب پز تابشی را پر از آب کنید. فاصله محل قرار گیری سیخ تا سرامیک ها باید در میانه کباب پز باشد. سپس کباب پز خانگی را روشن کرده و کمی صبر کنید تا سرامیک ها آن گداخته و سرخ شوند.
• حال سیخ ها را روی کباب پز قرار داده و فرایند طبخ آن‌ها را آغاز کنید. برای اینکه جوجه ها خشک نشود می توانید روی آن مقدر های کره آب شده را با فرچه بمالید. در فواصل زمانی منظم سیخ ها را بچرخانید تا تمام بخش های جوجه ها پخته و کبابی شود.
• مدت زمان لازم برای طبخ جوجه کباب مراکشی با استفاده از کباب پز تابشی خانگی در حدود 8 دقیقه است.
• در هر نوبت طبخ شما می توانید 8 سیخ جوجه را در کباب پز خانگی قرار دهید.
• بعد از طبخ جوجه کباب مراکشی کمی صبر کنید و سپس آن‌ها را با سس مخصوص آماده شده که در یخچال قرار داده اید میل کنید.
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان