امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تا حالا چند تا ویندوز روی سیستم‌تون نصب کردید؟

Windows 
تا حالا چند تا ویندوز روی سیستم‌تون نصب کردید؟تا حالا چند تا ویندوز روی سیستم‌تون نصب کردید؟ 1 

از ویندوز 98 قدیمی تا 11 جدید، کدومش براتون بهترین بود؟ تو کامنتا بگید!
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
پاسخ
آگهی
خیلی بچه که بودم رو کامپیوتر ویندوز xp داشتیم، با اون سگ معروف و بازیای جالبش (مخصوصا اونی که باید با دو تا بیل بیلک توپو مینداختی بالا، اینو خیلی دوست داشتم)
چند سال گذشت و ویندوز ۷ نصب کردیم، بازی کیک‌پزی و شطرنج و البته محیط گرافیکی فوق العاده جذابش
بعدش ویندوز ۱۰ و اخیرا هم ۱۱
بادمه اولین بار که ویندوز ۱۰ رو نصب کردم یه نرم افزار زدم برای تغییر منوی استارت ویندوز ۱۰ به استارت ویندوز ۷ و تا یه مدت قابل توجهی اونطوری استفاده میکردم ویندوز ۱۰ رو، که بعدش دیگه بیخیال شدم و گفتم از همین منوی خود ویندوز ۱۰ استفاده کنم
بیشتر از همه با ویندوز ۷ لذت بردم. اصلا یه چیز دیگه‌ای بود برام، با هیچکدوم از ورژنای ویندوز نمیتونم یه جا بذارمش  Angel 
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

پاسخ
(13-09-2025، 21:50)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی بچه که بودم رو کامپیوتر ویندوز xp داشتیم، با اون سگ معروف و بازیای جالبش (مخصوصا اونی که باید با دو تا بیل بیلک توپو مینداختی بالا، اینو خیلی دوست داشتم)
چند سال گذشت و ویندوز ۷ نصب کردیم، بازی کیک‌پزی و شطرنج و البته محیط گرافیکی فوق العاده جذابش
بعدش ویندوز ۱۰ و اخیرا هم ۱۱
بادمه اولین بار که ویندوز ۱۰ رو نصب کردم یه نرم افزار زدم برای تغییر منوی استارت ویندوز ۱۰ به استارت ویندوز ۷ و تا یه مدت قابل توجهی اونطوری استفاده میکردم ویندوز ۱۰ رو، که بعدش دیگه بیخیال شدم و گفتم از همین منوی خود ویندوز ۱۰ استفاده کنم
بیشتر از همه با ویندوز ۷ لذت بردم. اصلا یه چیز دیگه‌ای بود برام، با هیچکدوم از ورژنای ویندوز نمیتونم یه جا بذارمش  Angel 

Xp رو زیاد باهاش کار نکردم
چون خیلی کوچیکه بودم فقط پس زمینش یادمه
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
پاسخ
(12-09-2025، 9:44)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا حالا چند تا ویندوز روی سیستم‌تون نصب کردید؟تا حالا چند تا ویندوز روی سیستم‌تون نصب کردید؟ 1 

از ویندوز 98 قدیمی تا 11 جدید، کدومش براتون بهترین بود؟ تو کامنتا بگید!

درباره ویندوز های روی کامپیوتر
از ویندوز 95 تا 11 رو تجربه کردم ولی اینکه خودم نصب کنم از xp ببعد بود

بهترینش ک تو زمان خودش بنظرم xp بود، خوب هم ساپورت شد با سرویس پک های مختلفش یذره اروراش رو مخ بود... 

خیلی دوست داشتم ویستا رو نگهدارم ولی ویستا انگار اومده بود ک نَمونه

ویندوز سون واقعا خوب بود، دیزاین ویستا رو بیشتر دوست داشتم کلا از بچگی خیلی دیزاین تیره رو بیشتر دوست داشتم و وقتی دارک مود اومد رو دستگاه ها انگار بهشتِ من بود ولی برای من همینکه اون گیم ها رو بدو ورود ب ویندوز تجربه میکردم حکم ps5 داشت

ویندوز 8 دهنمو سرویس کرد تا بتونم باهاش اخت شم
بلافاصله بعد از اینکه یذره باهاش اخت شدم هم ویندوز 8.1 اومد  Huh

الان نیگن ویندوز 11 باگ داره و بهینه نیست ولی ویندوز 8 دهنمونو سرویس کرد مخصوصا با آپدیتای مزخرف و بلو اسکریناش

ویندوز 10 واقعا لجندری بود، انگار مایکروسافت از ویندوز 8 و چیزایی ک کاربرا میخواستن واقعا نکته برداری کرده بود و یه چیز پرفکت ارائه داد!

واقعا با ویندوز 10 ارتباط گرفتم، حتی خیلی بیشتر از xp و 7

ویندوز 11 ک اومد دیگ سخت پسند شده بودم و وقتی نصبش کردم دیزاینش واقعا دلمو برد و عذشقش شدم ولی تو دورانی بود ک از سیستم کار میکشیدم و ارور های مزخرفی ک اپ های تخصصی میدادن رو این ویندوز و ایرادِ درگ اند دراپ باعث شد دانگرید کنم رو تن تا همین یکسال و نیم دوسال پیش

ک بالاخره ایلون ب ی نسخه ویندوز استیبل تبدیل شد

درباره ویندوز های دیگه هم ک... 
ملنیوم ک meh...
 ویندوز me (اگ اسمشو اشتباه نکنم)  Sad
ویندوز فون هم ک انگار داشتم رو ی سیستم عامل تحت وب کار میکردم اینقد از نظر گرافیکی سوتی داشت
ولی خدایی گیم هایی ک روش بود واقعا بهینه بود و برای من انگار ی کنسول بود مخصوصا وقتی میرر میکردم رو تلوزیون
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست...
هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود،
صحنه پیوسته بجاست...
Heart
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  آیا هنوز ویندوز XP قابل استفاده‌ست؟
  تا حالا دقت کردید
  سیستم مدیریت ارتباط با مشتری برای شرکت ها
  سیستم کروز کنترل تطبیق پذیر چگونه کار می کند؟
  سیستم صوتی خانه های هوشمند و مدرن
  با عقل ها ، عکس حل کن ها ...حالا همه بیاین بحلین ،امیدوارم خوب باشه
  تا حالا شکست عشقی داشتین چند بار
  بد ترین سوتیت تا حالا چی بوده؟
  مطمعنن اینکارا رو تا حالا کردی(اگر نکردی بیا منو بزن)پارت 1
  تا حالا شده؟

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان