امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

- نَبردِ من از آدولف هیتلر

Eye-blink 
درود و مهر بر همگان. در این تاپیک قصد دارم متن هایی از کتاب نبرد من، نوشته آدولف هیتلر پیشوای رایش سوم آلمان قرار دهم. همچنین متونی آشکار از دست‌نوشته های ایشان و یادداشت های این شخص بزرگ نیز در اینجا به اشتراک گذاشته می‌شود.

«سوسیالیست کسی است که به نفع عمومی خدمت می کند بدون اینکه فردیت خود، شخصیت یا محصول شایستگی شخصی خود را کنار بگذارد. سوسیالیسمی که ما پذیرفته ایم هیچ ربطی به سوسیالیسم مارکسیسمی ندارد، مارکسیسم ضد مالکیت است، سوسیالیسم کمونیستی هیچ ارزشی برای فرد، تلاش فردی یا کارآمدی آن قائل نیست.»

آدولف_هیتلر | «نبرد من»

AUSWEIS: SilverMind
ᛅᛚᛏᚱᛁ ᛏᚢᚾᛅ ᚦᛁᚾᚢᛘ ᛒᚱᚢᛋᛁ
پاسخ
آگهی
«تنها زمانی می‌توان به ملت خود افتخار کرد که طبقه‌ای باقی نمانده باشد که لازم باشد از آن شرمنده بود. وقتی نیمی از یک ملت در بدبختی غرق شده و از رنج سخت فرسوده شده باشد، یا حتی منحرف یا منحط شده باشد، آن ملت چنان تصویر نازیبایی از خود ارائه می‌دهد که هیچ‌کس نمی‌تواند به تعلق داشتن به آن افتخار کند. تنها زمانی که یک ملت از نظر جسمی و اخلاقی در تمام اعضای خود سالم باشد، شادی تعلق به آن می‌تواند به درستی به احساسی والا که ما آن را غرور ملی می‌نامیم، تشدید شود. اما این غرور، در والاترین شکل خود، تنها توسط کسانی که عظمت ملت خود را می‌شناسند، قابل احساس است.»

#آدولف_هیتلر | «نبرد من»
ᛅᛚᛏᚱᛁ ᛏᚢᚾᛅ ᚦᛁᚾᚢᛘ ᛒᚱᚢᛋᛁ
پاسخ
«یک نسل که اشتباهات خود را می بیند و حتی آن ها را می پذیرد، اما همانگونه که دنیای مدرن بورژوایی ما می خواهد، اینگونه می اندیشد که هیچ کاری نمیتوان درباره شرارت های موجود انجام داد. پس باید رک و پوست کنده بگوییم :
چنین جامعه ای محکوم به نابودی است.»

#آدولف_هیتلر | «نبرد من»
ᛅᛚᛏᚱᛁ ᛏᚢᚾᛅ ᚦᛁᚾᚢᛘ ᛒᚱᚢᛋᛁ
پاسخ
«فرد نه بر اساس نوع کاری که انجام می‌دهد، بلکه بر اساس روشی که آن را انجام می‌دهد و سودمندی آن برای جامعه، باید ارزش‌گذاری شود.»

#آدولف_هیتلر | «نبرد من»
ᛅᛚᛏᚱᛁ ᛏᚢᚾᛅ ᚦᛁᚾᚢᛘ ᛒᚱᚢᛋᛁ
پاسخ
آنگاه فهمیدم اگر این موضوع را برای خودمان نگه داریم، اگر این نظریه را در میان خودمان حفظ کنیم که یک ملت باید از نظر اقتصادی بیمار باشد تا دیگری بتواند زندگی کند، هرگز نمی‌توانیم از این دیوانگی فرار کنیم. چه تفاوتی بین نظریه مبارزه طبقاتی و نظریه مبارزه مردم وجود دارد؟ هیچ تفاوتی. هر دو یکی است. این دیوانگی است که فکر کنیم یک طبقه در حالی که طبقه دیگر در وضعیت بدتری قرار دارد، بهتر خواهد شد.

«آنگاه بود که در اعماق قلبم متقاعد شدم که با حرکت از طبقه به مردم، می‌توانیم خودمان را پیدا کنیم. طبیعی بود که با بسیاری از منافع در تضاد باشد ، منافع کسانی که مبارزه طبقاتی را حفظ می‌کردند. اما ما نمی‌توانستیم بگذاریم یک ملت بمیرد تا این سازمان‌ها بتوانند زندگی کنند، زیرا یک ملت نه با نظریه‌ها یا برنامه‌ها زندگی می‌کند و نه با سازمان‌ها، بلکه همه اینها باید در خدمت زندگی مردم باشد و بنابراین امروز می‌توانیم ببینیم که چگونه می‌توان اختلاف بین ملت‌ها را نیز از بین برد.»

~ #آدولف_هیتلر | " سخنرانی 10 نوامبر 1933."
ᛅᛚᛏᚱᛁ ᛏᚢᚾᛅ ᚦᛁᚾᚢᛘ ᛒᚱᚢᛋᛁ
پاسخ
«افکار و اعمال ما به هیچ وجه نباید با تایید یا عدم تایید زمانه‌مان تعیین شوند، بلکه باید با تعهدی الزام‌آور به حقیقتی که آن را می‌شناسیم، تعیین شوند.»

✠ #آدولف_هیتلر | «نبرد من»
ᛅᛚᛏᚱᛁ ᛏᚢᚾᛅ ᚦᛁᚾᚢᛘ ᛒᚱᚢᛋᛁ
پاسخ
«سیستم آموزشی باید به گونه‌ای طراحی شود که از وقایع تاریخی درس بگیرد و عوامل تاریخی را به رسمیت بشناسد.»

#آدولف_هیتلر | متنی از اهدای “حکم انتصاب” به دکتر برنهارد روست وزیر علوم، آموزش و فرهنگ ملی آلمان
ᛅᛚᛏᚱᛁ ᛏᚢᚾᛅ ᚦᛁᚾᚢᛘ ᛒᚱᚢᛋᛁ
پاسخ
«او در اتاقی تنگ و کوچک در خانه‌ای معمولی ساکن شد و مجبور بود برای پرداخت هزینه‌های اقامتش سخت کار کند. او مجبور بود با چیزهای بسیار کمی زندگی کند: نان بیات و شیر. گاهی اوقات چندین روز بدون غذای کافی می‌ماند تا کمی پول برای خرید کتاب پس‌انداز کند. آدولف از هیچ کاری ابایی نداشت: بارهای سنگین را برای خانمی حمل می‌کرد، به عنوان کارگر در یک سایت ساختمانی استخدام می‌شد و به بناها در ساخت خانه کمک می‌کرد، گاهی اوقات او کاملاً بیکار بود و در وین در آن زمان، هیچ کمکی به بیکاران ارائه نمی‌شد. وقتی تمام پولی که برای یک روز بارانی کنار گذاشته بود تمام می‌شد، گرسنه می‌ماند.»

منبع: از کتاب «تاریخ آدولف هیتلر» | اثر #اشتیلر?
ᛅᛚᛏᚱᛁ ᛏᚢᚾᛅ ᚦᛁᚾᚢᛘ ᛒᚱᚢᛋᛁ
پاسخ
«هر کسی که مایل است یک ایده ملی را از آن خود کند، تا جایی که هیچ هدف والاتری جز سعادت مردمش را نشناسد. هر کسی که بفهمد در این دنیای پهناور چیزی والاتر از کشور و مردم سرزمینش برای او وجود ندارد، چنین شخصی یک ناسیونال سوسیالیست است.»

#آدولف_هیتلر | سخنرانی در ۱۷ ژوئن ۱۹۳۰
ᛅᛚᛏᚱᛁ ᛏᚢᚾᛅ ᚦᛁᚾᚢᛘ ᛒᚱᚢᛋᛁ
پاسخ
روح انسان نمی‌تواند بدون برداشتن گام‌های متوالی به سمت بالا صعود کند. برای هر گام به سمت بالا، به پایه‌ای از آنچه قبلاً ساخته شده است (گذشته) نیاز دارد که به معنای جامع مورد استفاده در اینجا، فقط می‌تواند در یک تمدن عمومی بنا شده باشد. تمام تفکرات تا حد بسیار کمی از تجربه شخصی ناشی می‌شود. بخش عمده آن مبتنی بر تجربیات انباشته شده گذشته است. سطح عمومی تمدن، فرد را که در بیشتر موارد آگاهانه از این امر آگاه نیست، با چنان دانش اولیه وسیعی روبرو می‌کند که با این تجهیزات می‌تواند راحت‌تر گام‌های بعدی را در مسیر پیشرفت بردارد.

#آدولف_هیتلر | نبرد من (ملت و نژاد)
ᛅᛚᛏᚱᛁ ᛏᚢᚾᛅ ᚦᛁᚾᚢᛘ ᛒᚱᚢᛋᛁ
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  جنگجویان یهودی هیتلر | NSS
Science سوسیالیسم و اقتصاد هیتلر | NSS
Star تشریح هدف یهودیان توسط آدولف هیتلر | NSS
  تشریح توقف تمدن توسط آدولف هیتلر | NSS
  تشریح علل نفرت هیتلر از یهودیان | NSS
  هیتلر; خوب یا بد؟
  صعود هیتلر؛ ولگردی که صدراعظم شد
  گوستاو آدولف ششم سوئد
  نگاهی به عکس هیتلر در گردهمایی حزب نازی
  افشای توطئه ربودن پاپ توسط هیتلر

پرش به انجمن: