امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چرا از دیدن عکس خودمان متنفریم

بسیاری از افراد از عکس های خود راضی نیستند یا دست کم تصور می کنند عکس هایی که از آنها گرفته شده زاویه مناسبی ندارند.
افراد در مورد صداهای ضبط شده خودشان همین عقیده را دارند.بررسی ها نشان می دهد از آن جا که صدایی که ما از خودمان می شنویم حاصل ترکیب صداهای هدایت شده توسط هوا و صدای هدایت شده به گوشمان از طریق استخوان و سینوس های سرطان است پس صدای دریافتی تا حد زیادی با صدایی که دیگران تنها از طریق هدایت هوایی می شنوند تفاوت دارد.
گفتنی است در مورد عکس پاسخ را می توان تنها در یک کلمه خلاصه کرد: آینه!
علت اینکه عکس هایمان به نظرمان عجیب اند و تصور می کنیم با خودمان شباهت کمی دارند این است که ما پیوسته برای دیدن خودمان از آینه استفاده می کنیم.
روانشناسان در جریان تحقیقی دریافتند که اشخاص همواره به عکس هایی که مطابق تصویر آینه ای هستند علاقه بیشتر دارند.
براساس پدیده ی مواجهه انحصاری اشخاص تنها بر اساس مواجهه تکراری با یک چیز ترجیحی نسبت به آن پیدا می کنند این چیز می تواند یک صدای تکراری، نقاشی تکراری و یا کلمات تکراری باشد.
گزارش ها نشان می دهد حس بدی که شما بعد از دیدن تصاویر غیر آینه ای تان پیدا می کنید در اشخاص دیگر وجود ندارد و آن ها چون به دیدن تصاویر آینه ای شما عادت ندارند ممکن های شما را طبیعی و شبیه خود واقعی تان می بینند.
به عنوان توصیه برای گرفتن یک عکس مطابق با تصویر آینه تان خیلی تلاش نکنید چون وقتی این عکس را گرفتید و دوستانتان آن عکس را مشاهده کردند به شما خواهند گفت: اصلا شبیه خودتان نیفتاده اید.

منبع:konjkav.com
چرا از دیدن عکس خودمان متنفریم 1
پاسخ
 سپاس شده توسط ✘Nina✘ ، restart ، شئهقشسانشدرا ، pink lady ، pardis! ، Wєιяɗ ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، ( lιεβ ) ، shawkila ، along boy ، ailreza 2014 ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، گوهر کوچولو ، شکوفه2 ، Samaneh77
آگهی
واقعا دلیلش اینهHuh
?Isn't it lovely, all alone
...Heart made of glass, my mind of stone
پاسخ
damet garm abji!modatha bod ke fk mikardam kheyli adame bad aksiam!vali az ye taraf to in fkr bodam ke aaaaaa to ayne chegahd kahshkelam!alabate halam nafahmidim belakhare to axe vaghei mioftim ya to ayne!yani omidvar be khodemon bashim ya na?
اما بد دیدی توییو کمی مایه تو جیب به جایی نمیرسی با قدمای کوچیک ای زندگی گف یه  چیزو یاد پس بگیر!امید بده به جاش بیلاخ پس بگیر!
پاسخ
ما که نیستیم :|
پاسخ
خـــــــــــیـــــــــــــــلــــــــــــی جالب بود مرسی
سایتدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جذاب
سایت یک بازی آنلاین استرادژی هیجان انگیز!
نبرد مجازی را تجربه کنید و دوستان تازه ای پیدا کنید!
لشکری عظیم تربیت کنید و به جنگ دشمنانتان بروید!
اتحاد و همکاری یادتون نره.WinkWink
آدرس بازی:دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تراوین،بازی استرادژِی آنلاین و رایگان
پاسخ
من که متنفر نیسم:-*
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
پاسخ
نه من با دیدن عکس خودم شاد و خوشحال میشوم و از خودم هم راضی هستمUndecidedBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
 سپاس شده توسط shawkila
منم همین فکرو میکنم!!
پاسخ
دقیقا
می بخشم کسانی که هر چه خواستند بامن با دلم با احساسم کردند
ومرا در دور دست خودم تنها گذاردند ومن امروز به پایان خودم نزدیکم
پروردگارا به من بیاموز در این فرصت حیاتم اهی نکشم برای کسانی که دلم را شکستند

یاد ان دوران خوش باد
نمیدانم چرا منو بردی از یاد
الان هر جا هستی با هر که هستی
ارزو دارم باشی همیشه شاد
پاسخ
خوب بود495
بارون نبار لعنتی!Angry
عشقم اون بیرون با یکی دیگه داره قدم می زنه
نبار،سرما می خورهcrying

پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  تصاویری که با دیدن آن باید بگوییم "اللهم عجل لولیک الفرج"
  برای دیدن اسم عشقتون کلیک کنید
  با دیدن این عکس دیگه احساس تنهایی نمی کنی!
  با دیدن این عکس های بسیار زیبا احساساتی می شوید
  از غذاها محلی پاریس دیدن کنید
  اگه با دیدن این عکس دلت لرزید...
  فقط کسایی که قبول میکنمو دیدن بیان(خبر های مختلف در مورد سریال)
  دیدن این تاپیک برای همه ی فلشخوریا واجبه!
  عقیده عجیب هندوها برای دیدن نوزاد هشت دست و پا (عکس)
  مردان یك سال از عمر خود را صرف دیدن زنان میكنند

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: