امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گلشیفته فراهانی به قتل رسید!!!

Shocked 
امروز باز هم شایعه ی عجیب دیگری در یکی از سایتهای خبری ایران منتشر شد مبنی بر اینکه گلشیفته فراهانی به قتل رسید!

گلشیفته فراهانی به دلیل درگیری و خوردن تیر اسلحه به قتل رسیده است. قاتلان هنوز مشخص نشده اند و پلیس به دنبال ضاربان وی می باشد.
بر اساس گزارش های منتشر شده پس از چند روز گلشیفته فراهانی در یک کلیسا تشییع جنازه شده است.
وی با خروج از ایران به همکاری با سینمای فاسد غرب پرداخته و در داخل کشور مورد انتقادهای شدید اهالی فرهنگ و هنر قرار گرفته و موجبات سرشکستگی زنان و دختران محجوب ایران زمین را فراهم آورد.
عاقبت گلشیفته فراهانی با پایانی تلخ، درس عبرتی شد برای تمامی کسانی که به عزت و آبروی زن ایرانی خیانت می کنند. /جام نیوز
گلشیفته فراهانی به قتل رسید!!! 1

گلشیفته فراهانی به قتل رسید!!! 1
لعنت به من چه ساده دل سپردم
لعنت به من اگه واسش میمردم
دست منو گرفت وبعد ولم کرد
لعنت به اون کسی که عاشقم کرد
پاسخ
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، SANY ، arooos ، sors ، z.l♥ve ، * AMIR* ، INIESTA ، .maryam. ، آیتین ، dark boy ، ★MoRpHeUsS★ ، ناديا ، Mᴏʙɪɴᴀ ، _عقاب بی پروا_ ، radmehr rad ، ⍩ᴏɴᴇ ʙᴏʏ⍩ ، Artmis2000 ، mohsenniceboy ، z_farhad ، SÅℋAℕⅅ ، .:: S.M ::. ، hosein(●̮̮̃•̃) ، ^Aytin^ ، Baran200 ، pegah jb ، فانتا ، m.abdollahi ، lady snow white ، saghar24 ، ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ ، نسترنم ، ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd ، ♥jennifer lopez ، گریس ، ☆єℓαнєн✮ ، زینب100 ، M.H2 ، ^gĥàŻáĽ^ ، armit ، سیما سارا ، AMIR FORES ، شکوفه2 ، .آمیتیدا. ، Şilēຖt Ş¢rēค๓ ، مهدی8 ، ☣VALMMO☣ ، elnaz-s ، Fake Girl ، shawkila ، Nazanin501 ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، .14.anita ، *غزاله* ، SHaghII ، roya jigar ، خانوم دکتر ، blue girl
آگهی
(25-05-2013، 5:03)mamad1230 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نمیدونم خجالت نمیکشم این اخبار دروغا از خودشون در میارن در مورد دختره ی مردم حالا منم نمی خام ازش طرفداری کنم اما ما هم نباید زیاد از حد یکی را خراب کنیم یا خیلی برا مردم بزرگ کنیم

باهات موافقم تا اینجا هستند کسی قدزشون رو نمدونه تا میرن اون ور همه هر حرفی بهشون نسبت میدند

حالا یه جایزه بین المللی بهش بن بیا ببین چه کارا نمی کنند جایزه فلان در دستان یک ایرانی افتخاری دیگر برای ایران و ایرانی.........................
پاسخ
 سپاس شده توسط D-: ، شکوفه2 ، Şilēຖt Ş¢rēค๓ ، خانوم دکتر
(25-05-2013، 0:07)hadise del نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دروغ محضه
اون عکس هم تشییع جنازه اون خانم وزیر سابق انگلیسه

بعدشم کلیسای سنت پل در انگلیس و در شهر لندنه
حالا ربطش به فرانسه چیه؟

آی گل گفتی.Smile
مرغم هیچوقت تخم نذاشت ولی عوضش گاوم هروز زایید...
پاسخ
 سپاس شده توسط "SoLmAz RaD"
خودشون هرکار میخوان میکنن بعد به بقیه گیر میدن.آخه به ما چه؟زندگی خودشه.اون موقع که میخواسته اینکارو بکنه فکر عواقبشم بوده
انقدری که مواظب بقیه ایم اگه مراقب کارای خودمون بودیم دنیا گلستون بود Exclamation
                             هیـچ میدانـی؟
جای "عزیزم غصه نخور"های تو را
دیازپام گرفته؟
پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، parmida.a ، Şilēຖt Ş¢rēค๓ ، an idiot
بابا عزیزه من من و تو یا هر کسی رو با کسه دیگه رو که تو یه قبر نمیخوابونن اعماله هر کسی دسته خودشه ماله من جدا ماله تو جدا اگه اشتباح میگم بهم بگو اشتباحه
پاسخ
بهتر...بیحیا
پاسخ
من منتظر همچین روزی بودم
پاسخ
چرت وپرته
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
پاسخ
نه بابا هنوز قراره تائاتر بازی کنه!!!!
پاسخ
 سپاس شده توسط Ξrιc logιc
خالی بندی

اینو بخونید

تهران پاتوق نوشت :خبر قتل و کشته شدن گلشیفته فراهانی که امروز در سایت های مختلف آمده بود تکذیب شد
اعلام شد خبر به قتل رسیدن این بازیگر  شایعه بوده است . در این خبر آمده بود که گلشیفته فراهانی در درگیری با اسحله به قتل رسیده و در کلیسایی جنازه اش تشییع شده است . گلشیفته فراهانی چند سال پیش از ایران خارج شد و با بازی در فیلم های هالیوودی مورد انتقاد زیادی قرار گرفت .

بعضی وقتا باید سکوت کنم؛ شاید خدا هم حرفی برای گفتن داشته باشه…

شاید خدا هم بخواد چیزی بگه که تا امروز بهم نگفته ساکت میشم

یکبار سکوت ! بخاطر خدا خدا جون لطفا بلندتر بگو   ......غریبه ای بین من و تو نیست.......

پاسخ
 سپاس شده توسط Ξrιc logιc ، PROOSHAT

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  کمپین اخراج امبر هرد از فیلم Aquaman 2 به بیش از ۱.۵ میلیون امضا رسید!!
  مراحل فیلمبرداری فیلم Shang-Chi and The Legend of the Ten Rings به پایان رسید
  فروش جهانی فیلم Tenet به بیش از ۳۲۳ میلیون دلار رسید
  تریلر فیلم Free Guy در عرض ۲۴ ساعت به ۵۵ میلیون بازدید رسید
  سریال Supergirl در فصل ششم به پایان خواهد رسید
  سریال The Walking Dead در فصل یازدهم به پایان خواهد رسید؛ تایید ساخت اسپین‌آف داریل
  گلشیفته فراهانی به سریال « Invasion » محصول کمپانی اپل پیوست!
  فیلم سینمایی «سوء‌تفاهم» به خانه‌ها رسید!
  گلشیفته فراهانی شهروند فرانسه شد
  شوتبال به مرحله حذفی رسید!

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان