امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اینجا مسلمانان را زنده زنده می سوزانند! تصاویر +18

خشونت علیه مسلمانان، که سال گذشته تنها به ایالت غربی راخین محدود شده بود، امروز در سرتاسر کشور میانمار گسترش یافته است. گروه‌های مهاجم خشمگینی از بودایی‌ها، که برخی با جنبش نظامی "9 6 9" كه به معنای «ويژگی‌های نه‌گانه بودا، شش راه بودا و ويژگی‌های نه‌گانه رهبانيت» است در ارتباطند، در شهرهای میکتیلا، نایپیادا، باگو و به تازگی نیز یانگون، بزرگ‌ترین شهر این کشور، به مسلمانان حمله‌ور شده‌اند.

بسیاری از مسلمانان یانگون، باگو و دیگر شهرهای بزرگ جرأت رفتن به مسجد، وارد شدن به فروشگاه‌های مواد غذایی مسلمانان یا نشان دادن مسلمان بودنشان خارج از خانه‌ها و مغازه‌هایشان را ندارند. در دوسال گذشته، دستکم 100 هزار مسلمان آواره، و هزاران مسلمان دیگر نیز کشته شده‌اند.

ضعف دولت مرکزی میانمار این قدرت را به اقوام و قبایل تندروی این کشور داده است تا اقدامات وحشیانه و خشونت باری را بر ضد اقلیت مسلمان اعمال کنند. "تین سین" رئیس جمهور میانمار 6 می در سخنانی مدعی شد که دولت میانمار متعهد به ایجاد جامعه ای آرام و هماهنگ در استان راخین است.

ولی اتفاقات دردناک در استان راخین و اقدامات خشونت بار بر ضد مسلمانان این منطقه واقعیت های دیگری را نشان می دهد. ایجاد پناهگاه های اضطراری برای مسلمانان روهینگیا اکنون تبدیل به مکانی دائمی برای آنان شده و این مکان ها شبیه به زندان شده است.

مسلمانان اجازه خروج از این اردوگاه ها و پناهگاه ها را ندارند. کارگران امداد و نجات تهدید می شوند. خشم و نگرانی مسلمانان در این اردوگاه ها به اوج خود رسیده است.

این اتفاقات و حملات به مسلمانان میانمار در حالی ادامه دارد که بر اساس آمار رسمی دولت میانمار در ماه مارس گذشته 43 نفر در شهر میکتیلا کشته شدند.

همچنین روز دوشنبه دوم اردیبهشت ماه انتشار ویدئویی در میانمار و بازتاب گسترده آن باعث شد تا بار دیگر تحولات داخلی میانمار به یکی از مهمترین کانون های توجه مخاطبان خبر و تحلیلگران تبدیل شود.

ویدئویی که علاوه بر تصاویر حمله گروهی افراطیان بودایی، صحنه هایی باورنکردنی از ضرب و شتم شدید و حتی آتش زدن مسلمانان در آن به چشم می خورد.

بر اساس گزارش های موجود و مورد تایید رسانه های غربی، مسلمانان میکتیلا به فجیع ترین وجه ممکن قربانی خشونت های بوداییان افراطی شده اند.

به عنوان مثال، در جریان دور جدید نسل کشی مسلمانان، 20 پسر بچه مسلمان از مدرسه ربوده و پس از قطعه قطعه شدن، اجسادشان به آتش کشیده شده است.

گفتنی است تا کنون آمار رسمی در مورد تعداد دقیق کشته‌های نسل‌کشی مسلمانان میانمار وجود ندارد و بر اساس آمار غیر رسمی در حوادث اخیر 170 نفر کشته شده، 7 هزار نفر زخمی شده و 40 هزار فعال مسلمان دستگیر و روانه زندان شده‌اند.

رهبر مسلمانان میانمار دکتر محمد یونس نیز سکوت کشورهای مسلمان در کنار کشورهای غربی و مجامع حقوق بشری را علت ادامه یافتن کشتار مسلمانان این کشور می‌داند.

به گفته وی بودیست‌های افراطی مسلمانان را در میان خود نمی‌خواهند و به همین دلیل جوانان و به خصوص تحصیل کرده های مسلمان را دستگیر کرده و به نقطه نامعلومی می برند و به زنان مسلمان تجاوز می کنند.

اصلاحات مد نظر آمریکا که پس از سفر هیلاری کلینتون به میانمار در این کشور آغاز شد، همچنان در بایکوت کامل خبری در جریان است.
اینجا مسلمانان را زنده زنده می سوزانند! تصاویر +18 1
اینجا مسلمانان را زنده زنده می سوزانند! تصاویر +18 1اینجا مسلمانان را زنده زنده می سوزانند! تصاویر +18 1
--------------------------------------------------------------------------------------------
واقعا خیلی وحشت ناکه.من الان ی جوری شدم
......cryingcryingcrying
کلی عکس بود تازه من همش را نزاشتمSadSadSad
 Keep calm and love your best friend

پاسخ
 سپاس شده توسط sasan225588 ، ?ErFaN? ، W O L F ، پوريا2222 ، sasan1 ، رامان خالقی ، DARK.H ، mohammadreza... ، عشق سلنا ، Ѧℳℐℝ ، | NEON DEMON | ، Andrea ، AMIR FORES ، shawkila ، ندا2000 ، pardis!
آگهی
مثل حیوونایی که از قفسشون اومدن بیرون رفتار می کنن !!!!!
ببخشید ولی خیلی عوضینAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry
عاشق کریستین رو نالدو و نادال
پاسخ
 سپاس شده توسط .maryam. ، پوريا2222 ، ندا2000
وحشیا ی بی شخصیت آخه این چه کاریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ConfusedExclamation
لعنت به من چه ساده دل سپردم
لعنت به من اگه واسش میمردم
دست منو گرفت وبعد ولم کرد
لعنت به اون کسی که عاشقم کرد
پاسخ
 سپاس شده توسط .maryam. ، پوريا2222 ، ندا2000
بعد ما اسم خودمون گذاشتیم مسلمان
عَـزیـزَم شُـمـآ گُـنـآهـ کَـمـتَـر ـکُـن

نِـمـیـخُـوآد وآسِـهـ پِـیـغَـمـبَـر صَـلَـوآتــ بِـفِـرِسـتـی

خُـدآ اَـنـبـآرِهـ صَـلَـوآتــ نَـدآرِهـ
پاسخ
 سپاس شده توسط پوريا2222 ، ندا2000
چيه مثلا فكر كرديد ماها همچين كارايي نميكنيم؟دولت ميگيره مسيحي و كسايي كه اديان مختلف دارن رو دار ميزنه به جرم كفر ورزيدن بعد انتظاردارين اونا همچين كاري نكنن؟
پاسخ
 سپاس شده توسط "AMIR" ، ERF@N
مرده بجایی که کمکش کنه دارهفیلم میگیره ومیخنده بی شعورAngryAngryAngryAngry
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
 سپاس شده توسط .maryam. ، ندا2000
مسلمونا همه جا مظلوم واقع شدنcryingcrying
پاسخ
حیوون از اینا بیشتر حالیشهAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry
Not All ANGELS Have Wings
پاسخ
الهی تیکه تیکه بشن
پاسخ
چقدر بد ذاتن واقعا متاسفمAngryAngry
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  نامه پاپ خطاب به مسلمانان جهان!
Earth خشم مسلمانان از بن سلمان و جنیفر لوپز؛ رقص دور ماکت کعبه
  رستورانی مخصوص افراد خوشگل!+من باس یه سر بزم اینجا:|
  بیاید ببینید و قضاوت کنید.ظاهر پرستا اینجا معلوم میشن
  واقعا شما جرأت دارید که از اینجا عبور کنید!! (تصویری)
  نتیجه انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا(زنده)
  دختر 12 ساله بعد از مرگ زنده شد (عکس)
Heart من به خاطر بایدن و اوباما اینجا هستم
  از پالایش اخبار کرونا تا مذاکره با صداوسیما برای پخش برنامه‌های زنده آموزشی
  پخش زنده بیانات رهبر انقلاب با امت جهان اسلام به مناسبت روز قدس

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان