امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اموزش درست کردن کباب ماهی سنگسر

#1
اموزش درست کردن کباب ماهی سنگسر 1

مواد لازم:
ماهی سنگسر= 1عدد بزرگ
سیر= 4حبه
فلفل قلمی قرمز خرد شده= 1عدد
نمك و فلفل= به میزان لازم
روغن زیتون= 3/2 پیمانه
آب لیموی تازه= 6قاشق سوپخوری
جعفری خرد شده= 2-3قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
ماهی را شسته , با یك چاقوی نوك تیز فلس های ماهی را پاك كنید از زیر گردن تا دم ماهی را برش دهیدو محتویات داخل شكم ماهی را خالی كنید . داخل شكم را بشوئید و سپس سر ماهی را جدا كنید. با دقت استخوان های ماهی را در آورده ولی پوست ماهی را جدانكنید . ماهی را با دستمال آشپزخانه خشك كنید. در یك ظرف 3 قاشق سوپخوری روغن زیتون و 3 قاشق سوپخوری آب لیمو, نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید و روی ماهی بریزید. در جای خنك بمدت 1 ساعت در این سس بماند. سپس ماهی را روی كباب پز قرار دهید, در حین پخت با یك قلم مو 2-3 قاشق سوپخوری روغن زیتون را دو طرف بمالید. در یك ماهی تابه كوچك باقی مانده روغن , سیر , فلفل قرمز, نمك و 3 قاشق سوپخوری آب لیمو را با هم مخلوط كنید. ماهی تابه را روی حرارت بگذارید چند جوش كه زد آن را بردارید . با دقت ماهی را از كباب پز به ظرف اصلی انتقال دهید. از سس آماده شده روی ماهی بدهیدودر آخر جعفری خرد شده را روی ماهی بریزید . این غذا را داغ داغ سرو كنید.
پاسخ
 سپاس شده توسط elnaz-s
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان