امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اموزش درست کردن تست چینی میگو

#1
اموزش درست کردن تست چینی میگو 1

مواد لازم :

میگوی پاک کرده= 200 گرم
پیازچه ی خرد شده= 1 قاشق غذاخوری
سفیده ی تخم مرغ= 1 عدد
زنجبیل تازه ی رنده شده= 1 قاشق چای خوری
کره ی پاستوریزه= 20 گرم
نان تست=6 عدد
سویا سس=4- 3 قاشق غذاخوری
کنجد= 100 گرم
نمک و فلفل قرمز= به مقدار لازم
روغن مخصوص سرخ کردنی= به مقدار لازم (حدود 150 گرم)
کاهوی خرد شده=7-6 برگ



روش تهیه :

سویا سس، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

میگو را به مدت 10 دقیقه در این سس بخوابانید.

پیازچه، سفیده ی تخم مرغ، زنجبیل و کره را با هم مخلوط نمایید.

میگو را روی تخته ی آشپزخانه ساطوری و ریز کنید و با مواد بالا مخلوط نمایید.

مایه را به نسبت مساوی روی نان های تست بمالید و روی آن کنجد بپاشید.

در تابه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.

نان های آماده را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود.

سپس روی کاغذ آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن جذب کاغذ شود و همراه با کاهو سرو کنید.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  غذاهایی که خودمون درست کردیم
  اسرار شیرینی پزی,نکاتی در مورد تمپر و آب کردن کردن شکلات
  طرز تهیه پاستای میگو
  بهترین غذایی که درست کردی چی بوده ؟
  چطور پیتزای مکزیکی درست کنیم؟!
  ماکارونی هفت رنگ درست کنید
  نحوه درست کردن سوپ آرد ذرت و اسفناج
  آموزش و طرز تهیه کامل درست کردن کامچوری
Wink آموزش درست کردن کیک گردو و بادام *.*
  آموزش درست کردن سوپ حریره

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان