29-07-2013، 4:40
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[img=112.78x169.78]http://ashpazi.irfamily.com/wp-content/uploads/2013/07/cup.jpg[/img]
مواد لازم:
مرنگ سوئيسي / طبق دستور داده شده
كاپ كيك شير / طبق دستور داده شده
نشاسته ذرت / به مقدار لازم
مارسيپان* / 200 گرم
رنگ خوراكي (سبز، قرمز و قهوهاي) / چند قطره (از هر كدام)
روش تهيه:
1. كاپ كيك و مرنگ سوئيسي را تهيه كنيد.
2. مرنگ را با چند قطره رنگ خوراكي سبز مخلوط كرده و داخل يك قيف با سرماسوره باريك بريزيد و مانند تصوير روي كاپ كيك ها را به شكل چمن حالت دهيد. (اين كار را از دور كاپ كيك شروع كنيد و تا مركز كيك انجام دهيد) طوري كه برخي چمنها از بقيه بلندتر باشند.
3. روي هر كاپ كيك يك يا دو كفشدوزك قرار داده و به آرامي روي چمن ها فشار دهيد.
مرنگ سوئيسی:
مواد لازم (برای 4 نفر):
سفيده تخم مرغ / 5 عدد (150 گرم)
شكر / 1 پيمانه و 2 قاشق سوپخوري (176 گرم)
نمك / 8/1 قاشق چايخوري
كره (خردشده) / 4/3 2 پيمانه (440 گرم)
وانيل شكري / 2/1 قاشق چايخوري
روش تهيه
1. سفيده تخم مرغ، شكر و نمك را در ظرف نسوزي ريخته روي بخار آبجوش قرار دهيد و مرتب با ليسك (قاشق پلاستيكي) همبزنيد تا شكر حل شود (بن ماري) و مايه يكدست شود. سپس از روي بخار برداشته، با همزن برقي همبزنيد تا فرم بگيرد (ده دقيقه صبر كنيد تا كاملاً سرد شود).
2. كره را در سه تا چهار مرحله به مرنگ اضافه و مخلوط كنيد. سپس وانيل را افزوده و به مدت دو دقيقه ديگر با همزن برقي همبزنيد تا حبابهاي آن از بين برود و يكدست شود.
نكته
اگر ميخواهيد مرنگ را بلافاصله استفاده كنيد، آن را در دماي محيط قرار دهيد. ولي اگر بعداً ميخواهيد استفاده كنيد ميتوانيد تا سه روز در ظرف پلاستيكي در يخچال و تا يك ماه در فريزر نگهداريد و هنگام استفاده در دماي محيط بگذاريد. سپس با سرعت پايين همزن برقي به مدت پنج دقيقه بزنيد تا يكدست شود.
كاپ كيك شير
مواد لازم:
روغن مايع / به مقدار لازم
كره / 4/1 1 پيمانه (200 گرم)
شكر / 4/1 2 پيمانه (338 گرم)
تخم مرغ / 5 عدد (225 تا 300 گرم)
زرده تخم مرغ / 3 عدد (60 گرم)
وانيل شكري / 4/1 قاشق چايخوري
آرد (الك شده) / 2/1 4 پيمانه (470 گرم)
بيكينگ پودر / 2 قاشق سوپخوري (12 گرم)
نمك / 8/1 قاشق چايخوري
شير / 2 پيمانه (320 ميليليتر)
روش تهيه
1. فر را روي حرارت 175 درجه سانتيگراد (350 درجه فارنهايت) تنظيم كنيد.
2. كره و شكر را با همزن برقي هم بزنيد تا كرمرنگ شده و پف كند. تخم مرغها را يكي يكي افزوده و هم بزنيد. سپس زردهها و وانيل را اضافه كرده و با همزن برقي هم بزنيد تا خوب مخلوط شوند.
3. آرد و بيكينگ پودر را در سه مرحله بيفزاييد و بين هر مرحله شير را اضافه كنيد و هم بزنيد.
4. . مايه را بين قالبهاي مافين كه با كاغذ روغني پوشانده و با روغن مايع چرب كردهايد تقسيم كنيد. دقت كنيد كه 4/3 قالبها از مايه پر شود به مدت 20 دقيقه در طبقه وسط فر بپزد.
5. پس ازپخت، كمي صبر كنيد تا خنك شود. سپس كاپ كيكها را روي سيني توري برگردانده و بگذاريد تا كاملاً خنك شوند.
كفشدوزك مارسيپاني
مواد لازم:
نشاسته ذرت / به مقدار لازم
مارسيپان* / 200 گرم
رنگ خوراكي (سبز، قرمز و قهوهاي) / چند قطره (از هر كدام)
*خمير مارسيپان را ميتوانيد از فروشگاههاي مخصوص لوازم قنادي تهيه كنيد.
روش تهيه
1. نشاسته ذرت را روي سطح صافي الك كنيد.
2. 3/1 از مارسيپان و چند قطره رنگ خوراكي (قهوهاي) را روي آن ريخته و ورز دهيد تا يكدست شود.
3. باقيمانده مارسيپان را به رنگ قرمز درآوريد. از مارسيپان قرمز براي بدن هر كفشدوزك به اندازه يك فندق برداشته به شكل بيضي فرم دهيد.
4. از مارسيپان قهوهاي به عنوان سر به اندازه يك نخود برداشته فرم دهيد. سپس سر را روي بدن كفشدوزك قرار داده و فشار دهيد.
5. از مارسيپان قهوهاي توپ هاي ريز و كوچك درست كرده و از آن ها براي خالهاي كفشدوزك استفاده كنيد. اين كار را با مارسيپانهاي باقي مانده تكرار كنيد. به مدت 30 دقيقه در يخچال قرار دهيد تا فرم بگيرد.
نكته
اگر ميخواهيد مرنگ را بلافاصله استفاده كنيد، آن را در دماي محيط قرار دهيد. ولي اگر بعداً ميخواهيد استفاده كنيد مي توانيد تا سه روز در ظرف پلاستيكي در يخچال و تا يك ماه در فريزر نگه داريد و هنگام استفاده در دماي محيط بگذاريد. سپس با سرعت پايين همزن برقي به مدت پنج دقيقه بزنيد تا يكدست شود
[img=112.78x169.78]http://ashpazi.irfamily.com/wp-content/uploads/2013/07/cup.jpg[/img]
مواد لازم:
مرنگ سوئيسي / طبق دستور داده شده
كاپ كيك شير / طبق دستور داده شده
نشاسته ذرت / به مقدار لازم
مارسيپان* / 200 گرم
رنگ خوراكي (سبز، قرمز و قهوهاي) / چند قطره (از هر كدام)
روش تهيه:
1. كاپ كيك و مرنگ سوئيسي را تهيه كنيد.
2. مرنگ را با چند قطره رنگ خوراكي سبز مخلوط كرده و داخل يك قيف با سرماسوره باريك بريزيد و مانند تصوير روي كاپ كيك ها را به شكل چمن حالت دهيد. (اين كار را از دور كاپ كيك شروع كنيد و تا مركز كيك انجام دهيد) طوري كه برخي چمنها از بقيه بلندتر باشند.
3. روي هر كاپ كيك يك يا دو كفشدوزك قرار داده و به آرامي روي چمن ها فشار دهيد.
مرنگ سوئيسی:
مواد لازم (برای 4 نفر):
سفيده تخم مرغ / 5 عدد (150 گرم)
شكر / 1 پيمانه و 2 قاشق سوپخوري (176 گرم)
نمك / 8/1 قاشق چايخوري
كره (خردشده) / 4/3 2 پيمانه (440 گرم)
وانيل شكري / 2/1 قاشق چايخوري
روش تهيه
1. سفيده تخم مرغ، شكر و نمك را در ظرف نسوزي ريخته روي بخار آبجوش قرار دهيد و مرتب با ليسك (قاشق پلاستيكي) همبزنيد تا شكر حل شود (بن ماري) و مايه يكدست شود. سپس از روي بخار برداشته، با همزن برقي همبزنيد تا فرم بگيرد (ده دقيقه صبر كنيد تا كاملاً سرد شود).
2. كره را در سه تا چهار مرحله به مرنگ اضافه و مخلوط كنيد. سپس وانيل را افزوده و به مدت دو دقيقه ديگر با همزن برقي همبزنيد تا حبابهاي آن از بين برود و يكدست شود.
نكته
اگر ميخواهيد مرنگ را بلافاصله استفاده كنيد، آن را در دماي محيط قرار دهيد. ولي اگر بعداً ميخواهيد استفاده كنيد ميتوانيد تا سه روز در ظرف پلاستيكي در يخچال و تا يك ماه در فريزر نگهداريد و هنگام استفاده در دماي محيط بگذاريد. سپس با سرعت پايين همزن برقي به مدت پنج دقيقه بزنيد تا يكدست شود.
كاپ كيك شير
مواد لازم:
روغن مايع / به مقدار لازم
كره / 4/1 1 پيمانه (200 گرم)
شكر / 4/1 2 پيمانه (338 گرم)
تخم مرغ / 5 عدد (225 تا 300 گرم)
زرده تخم مرغ / 3 عدد (60 گرم)
وانيل شكري / 4/1 قاشق چايخوري
آرد (الك شده) / 2/1 4 پيمانه (470 گرم)
بيكينگ پودر / 2 قاشق سوپخوري (12 گرم)
نمك / 8/1 قاشق چايخوري
شير / 2 پيمانه (320 ميليليتر)
روش تهيه
1. فر را روي حرارت 175 درجه سانتيگراد (350 درجه فارنهايت) تنظيم كنيد.
2. كره و شكر را با همزن برقي هم بزنيد تا كرمرنگ شده و پف كند. تخم مرغها را يكي يكي افزوده و هم بزنيد. سپس زردهها و وانيل را اضافه كرده و با همزن برقي هم بزنيد تا خوب مخلوط شوند.
3. آرد و بيكينگ پودر را در سه مرحله بيفزاييد و بين هر مرحله شير را اضافه كنيد و هم بزنيد.
4. . مايه را بين قالبهاي مافين كه با كاغذ روغني پوشانده و با روغن مايع چرب كردهايد تقسيم كنيد. دقت كنيد كه 4/3 قالبها از مايه پر شود به مدت 20 دقيقه در طبقه وسط فر بپزد.
5. پس ازپخت، كمي صبر كنيد تا خنك شود. سپس كاپ كيكها را روي سيني توري برگردانده و بگذاريد تا كاملاً خنك شوند.
كفشدوزك مارسيپاني
مواد لازم:
نشاسته ذرت / به مقدار لازم
مارسيپان* / 200 گرم
رنگ خوراكي (سبز، قرمز و قهوهاي) / چند قطره (از هر كدام)
*خمير مارسيپان را ميتوانيد از فروشگاههاي مخصوص لوازم قنادي تهيه كنيد.
روش تهيه
1. نشاسته ذرت را روي سطح صافي الك كنيد.
2. 3/1 از مارسيپان و چند قطره رنگ خوراكي (قهوهاي) را روي آن ريخته و ورز دهيد تا يكدست شود.
3. باقيمانده مارسيپان را به رنگ قرمز درآوريد. از مارسيپان قرمز براي بدن هر كفشدوزك به اندازه يك فندق برداشته به شكل بيضي فرم دهيد.
4. از مارسيپان قهوهاي به عنوان سر به اندازه يك نخود برداشته فرم دهيد. سپس سر را روي بدن كفشدوزك قرار داده و فشار دهيد.
5. از مارسيپان قهوهاي توپ هاي ريز و كوچك درست كرده و از آن ها براي خالهاي كفشدوزك استفاده كنيد. اين كار را با مارسيپانهاي باقي مانده تكرار كنيد. به مدت 30 دقيقه در يخچال قرار دهيد تا فرم بگيرد.
نكته
اگر ميخواهيد مرنگ را بلافاصله استفاده كنيد، آن را در دماي محيط قرار دهيد. ولي اگر بعداً ميخواهيد استفاده كنيد مي توانيد تا سه روز در ظرف پلاستيكي در يخچال و تا يك ماه در فريزر نگه داريد و هنگام استفاده در دماي محيط بگذاريد. سپس با سرعت پايين همزن برقي به مدت پنج دقيقه بزنيد تا يكدست شود