29-07-2013، 4:43
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[img=330.78x378.78]http://ashpazi.irfamily.com/wp-content/uploads/2013/07/shokolat.jpg[/img]
شكلات سفيد 150 گرم
شير عسلي 100 گرم
پودر نارگيل 70-60 گرم
پودر شكر 40 گرم
شکلات سیاه 100 گرم
طرز تهیه
50 گرم از شكلات سفيد را رنده كرده با شير عسلي مخلوط ميكنيم و روي حرارت به روش بنماري قرار داده تا شكلات داخل شير عسلي آب شده و مواد يكدست شود. مواد را از روي حرارت برداشته، پودر شكر الك شده را اضافه كرده هم زده و پودر نارگيل را به تدريج اضافه ميكنيم تا مواد به شكل خمير منسجمي درآيد.
شكلاتهاي سفيد و سياه را جداگانه در ظرف ريخته، هر كدام را به روش بنماري آب ميكنيم. داخل قالبهاي شكلات سيليكوني مقداري شكلات آب شده ريخته، دیوارهها و کف را کاملا آغشته کرده و زمان میدهیم تا در یک جای خنک شکلات خود را بگیرد سپس از مواد شير عسلي ميريزيم، سپس روي آن كمي شكلات آب شده ريخته و در يخچال به مدت يك تا دو ساعت ميگذاريم تا بسته شود، سپس از قالب جدا ميكنيم.
نكـته:
خمير نبايد خيلي سفت شود.
پودر نارگيل را به تدريج اضافه ميكنيم.
اگر در حين كار خمير سفت شد، روي بخار قرار داده تا روان شود.
برای رویه شکلات از شکلات تختهای سیاه و سفید استفاده کنید.
[img=330.78x378.78]http://ashpazi.irfamily.com/wp-content/uploads/2013/07/shokolat.jpg[/img]
شكلات سفيد 150 گرم
شير عسلي 100 گرم
پودر نارگيل 70-60 گرم
پودر شكر 40 گرم
شکلات سیاه 100 گرم
طرز تهیه
50 گرم از شكلات سفيد را رنده كرده با شير عسلي مخلوط ميكنيم و روي حرارت به روش بنماري قرار داده تا شكلات داخل شير عسلي آب شده و مواد يكدست شود. مواد را از روي حرارت برداشته، پودر شكر الك شده را اضافه كرده هم زده و پودر نارگيل را به تدريج اضافه ميكنيم تا مواد به شكل خمير منسجمي درآيد.
شكلاتهاي سفيد و سياه را جداگانه در ظرف ريخته، هر كدام را به روش بنماري آب ميكنيم. داخل قالبهاي شكلات سيليكوني مقداري شكلات آب شده ريخته، دیوارهها و کف را کاملا آغشته کرده و زمان میدهیم تا در یک جای خنک شکلات خود را بگیرد سپس از مواد شير عسلي ميريزيم، سپس روي آن كمي شكلات آب شده ريخته و در يخچال به مدت يك تا دو ساعت ميگذاريم تا بسته شود، سپس از قالب جدا ميكنيم.
نكـته:
خمير نبايد خيلي سفت شود.
پودر نارگيل را به تدريج اضافه ميكنيم.
اگر در حين كار خمير سفت شد، روي بخار قرار داده تا روان شود.
برای رویه شکلات از شکلات تختهای سیاه و سفید استفاده کنید.